Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלטון הזוי 

הכל מתחיל מזה שלא אוכפים את החוק בנגב והגליל, פרוטקשן

הגיע הזמן לטפל בכל הבעיות

להבהיר את השחיתות גם מהפרקליטות ובתי המשפט

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 32 דקות, farkash7 כתב:

תתחיל מלספר לנו על טקטיקה מול לוד.
איפה אוחנה? הוא אחראי לא? לא אמרתי אשם, אבל אחראי הוא כן נכון?

זה בושה כי ראש העיר ביקש לפני פלוגות מג"ב לסיוע.  מעניין אם גם עכשיו המשטרה לא אשמה.

פורסם

השידור של ערוץ 2 מדהים אותי.
כל המדינה בוערת יהודים עוברים לינצ'ים ברחובות ומה שמטריד את דנה וייס זה יהודים שיוצאים להגן על עצמה.
אי לכך ובהתאם לזאת אני נאלץ להגדיר אותה גם כן כ-לוזרית.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

מג"ב בדרך עכשיו... עדיף מאוחר מאשר אף פעם.

מזל שמרצ עברו את אחוז החסימה. מזל שהיה להם מקום עיסאווי פריג'. איש חכם, דיבר מדם ליבו, אמר דברים אמיצים. חבל שהוא קול דומם.
אני מריח משבר אמון נוסף בין האזרחים היהודים לערבים. בפעם שעברה זה נגמר עם לא מעט פורעים מתים וחרם כלכלי כבד שהם הרגישו טוב טוב בכיס.
גם ח"כ החכם מבין את זה... הוא מבין שמנצלים אותם טוב טוב מעזה. הוא מבין שהנזק יהיה כבד. הקולגות הטיפשות שלו מעדיפות לשתוק.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

עלה לשידור בכאן 11 בטלפון, אין לי את הדברים/ראיון בטח יפורסם בהמשך.

בגדול הוא זעק למנהיגים של הציבור הערבי לצאת נגד המאורעות, דיבר ממש בדמעות, אמר שהוא לא רוצה להיות מזוהה עם חמאס, שהוא חושב על מחר בבוקר, שכולנו חיים פה יחד. שוב זעק למנהיגים של הציבור הערבי ולרוב הדומם בציבור הערבי לצאת מיד נגד כל המאורעות האלה. באמת דיבר מדם ליבו ושמעו שהוא נסער.
איש אמיץ. התרשמתי, אפילו שהוא ממרצ.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

השידור של ערוץ 2 מדהים אותי.
כל המדינה בוערת יהודים עוברים לינצ'ים ברחובות ומה שמטריד את דנה וייס זה יהודים שיוצאים להגן על עצמה.
אי לכך ובהתאם לזאת אני נאלץ להגדיר אותה גם כן כ-לוזרית.

עזוב את דנה וייס , שמעת את רוני דניאל ?  היו 10 דקות בין 00:10 עד 00:20

שהייתי בטוח שהוא תיכף יגיד "כהנא צדק" !!

הוא פשוט יצא מגידרו .. התעצבן למה אתמול שהחמאס נתן לנו אולטימטום שב 18:00 הוא תוקף.

למה ב 17:30 מטוסי חיל האויר לא שיטחו את עזה , לא הוא לא רצה שישטחו את הרצועה אלא רק שיתקפו את כל המשגרים

פורסם
לפני 29 דקות, farkash7 כתב:

עלה לשידור בכאן 11 בטלפון, אין לי את הדברים/ראיון בטח יפורסם בהמשך.

בגדול הוא זעק למנהיגים של הציבור הערבי לצאת נגד המאורעות, דיבר ממש בדמעות, אמר שהוא לא רוצה להיות מזוהה עם חמאס, שהוא חושב על מחר בבוקר, שכולנו חיים פה יחד. שוב זעק למנהיגים של הציבור הערבי ולרוב הדומם בציבור הערבי לצאת מיד נגד כל המאורעות האלה. באמת דיבר מדם ליבו ושמעו שהוא נסער.
איש אמיץ. התרשמתי, אפילו שהוא ממרצ.

וואו כל הכבוד. גם בערבית הוא רשם את זה או רק בעברית? כי בדרך כלל המסרים שלהם קצת שונים כשהם לוחצים alt+shift.

לפני 7 דקות, korola כתב:

שהייתי בטוח שהוא תיכף יגיד "כהנא צדק" !!

הוא פשוט יצא מגידרו .. התעצבן למה אתמול שהחמאס נתן לנו אולטימטום שב 18:00 הוא תוקף.

למה ב 17:30 מטוסי חיל האויר לא שיטחו את עזה , לא הוא לא רצה שישטחו את הרצועה אלא רק שיתקפו את כל המשגרים

צודק. הפכנו ממדינה שמחסלת 5 צבאות אויב בשבוע למדינה שארגון טרור מושתן שהתבסס על תמרורים מוביל אותה וגורם לה לעשות מה שהוא רוצה.
אפילו אני מבין שחמאס אשכרה התחנן לסבב הזה בשביל להראות את היכולות החדשות שלו. המחדל המודיעיני פה לא נופל ממחדל יום כיפור.

לדעתי הולכים פה לאירוע מאוד מאוד רציני שיימשך זמן ארוך, גם בעזה וגם בתוך מדינת ישראל. ביבי לא במצב שהוא יכול לוותר וחמאס בטח לא יוותר על תמונת ניצחון. והערבים במדינה ירגישו את ההשלכות של ההתפרעויות האלה עוד הרבה מאוד זמן.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הבעיה שהמדינה רק מכבה שריפות. כן, מג"ב יחזירו את השקט ללוד, ואז מה? 

הנוכל יתראיין בכל הערוצים, יגיד מיגרנו, טיפלנו, החזרנו, בלה בלה בלה. 

וזהו. 

המדינה תשכח מלוד, מהנגב, מטובא זנגריה, מעכו וכל השאר. 

הערבים רק יקבלו עידוד ויחכו לסיבוב הבא. 

צריך דחוף לשנות תקליט. הכרזת מלחמה, לא פחות, על חמאס, עד כניעה או חיסולם. מבחינתנו זה צריך להיגמר באותן תמונות שהיו בסוף מלחמת לבנון, מי שנשאר ממחבלי החמאס עולה על אוניה. 

הלוואי שהיתה פה ממשלה עם ביצים... 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • אהבתי 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 3 דקות, roiei כתב:

בוא נזרום איתך, מה אתה מציע שיעשו?

בשביל מה שהוא הציע צריך כניסה קרקעית.

זה לא הולך לקרות כרגע כי יגרור ביקורת.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אכן, אבל זה לא חייב לקרות מייד. אפשר להוריד את ראשי החמאס ואת הנכסים שלהם ושל הארגון במשך חודשיים שלושה קודם. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 7 שעות, korola כתב:

כל מה שדניאל עשה אתמול בשידור שראיתי (מ9 בערב), היה להסביר למה המצב סך הכל הגיוני ואנחנו צריכים לקבל את זה.

הזוי

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...