Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא היית טועה בעובדות, הסיכום היה מעולה.

היה חוק מימים ימימה של פטור מגיוס ללומדי תורה, בגץ החליט באיזשהו שלב שהוא צריך עדכון (לפי מה שהוא רוצה) ומאז אנחנו בסרט הזה.

ועכשיו בלי קשר לכלום קיימת בעיה רצינית מאוד לאכוף חוקים שלא מתיישבים על מגזרים שלמים 

ע"ע חוקי בניה במגזר הערבי/בדואי, אפשר לצרוח כל היום וכל הלילה שזה לא חוקי אכיפה לא תהיה גם בממשלת סופר אולטרה ימנית.

(ושמע קטע משיח השמאל החדש יאיר גולן הציע/הבטיח תוך 3 שנים להכשיר את הכל, חוש הצדק המפותח שלך אמור להתנגד לזה רקאומר...)

• רעיון גרוע 5
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

image.thumb.png.431b736a9cb90881bf279d0275f3a4c8.png

איך בדיוק גביית ארנונה תגרם לגירעון חריף?

זו קפיצה גדולה מדי. אשמח לשמוע מהתומכים פה על הנושא הזה?

לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

כולם מבינים שיעיל זה לא אבל ההצגה נמשכת ללא מטרה....

יש מטרה, פשוט זה לא המציאות שאתה נמצאה בה..

לפני 1 דקה, yd b-4 כתב:

חוק מימים ימימה של פטור מגיוס ללומדי תורה

אם יש חוק אשמח לסימוכין.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 1 דקה, DareDevil כתב:

איך בדיוק גביית ארנונה תגרם לגירעון חריף?

זו קפיצה גדולה מדי. אשמח לשמוע מהתומכים פה על הנושא הזה?

יש מטרה, פשוט זה לא המציאות שאתה נמצאה בה..

דיי פשוט כמו ברשויות הערביות פשוט אף אחד לא משלם או לחילופין דואגים בדרכים שונות שעל כל שקל ששולם יצא 4

פורסם
לפני 2 דקות, yd b-4 כתב:

ע"ע חוקי בניה במגזר הערבי/בדואי, אפשר לצרוח כל היום וכל הלילה שזה לא חוקי אכיפה לא תהיה גם בממשלת סופר אולטרה ימנית.

https://www.calcalist.co.il/real-estate/article/hy11u5lveml

2026-06-01004143.png.43d6c84a683fb677568850a6b5a1b2b4.png

על ראש הגנב, בוער הכובע?

בטיחות מעל הכל

2026-06-01004309.png.d532a2b032385dccec43a1013ad1b677.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

זה כובע מעט שונה, אתה מדבר על רשות שלא אוכפת בניה בלתי חוקית בשטח פרטי, אני מדבר על אכיפה ברמה מדינתית על השתלטות על שטחי ציבור.....

דיוק בעובדות זה בסיסי.

להפגין במדינה דמוקרטית מותר נכון?

בהצלחה עם מאות אלפי מפגינים כמה שבועות רצוף.

• רעיון גרוע 2
פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

זה כובע מעט שונה, אתה מדבר על רשות שלא אוכפת בניה בלתי חוקית בשטח פרטי, אני מדבר על אכיפה ברמה מדינתית על השתלטות על שטחי ציבור.....

https://www.gov.il/he/pages/rehovot9

לפני שעה, yd b-4 כתב:

בהצלחה עם מאות אלפי מפגינים כמה שבועות רצוף.

יש כבר ניסיון אל תדאג.

https://www.gov.il/he/pages/notice_before_a_kfar_kara1116

https://www.gov.il/he/pages/bneibrak

https://www.gov.il/he/pages/atarot

https://www.gov.il/he/pages/nahaf

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

בהצלחה עם מאות אלפי מפגינים כמה שבועות רצוף

אני רק שואל אם אתה לא רואה כאן הקבלה למה שקורה בלבנון. מיעוט גדול מחליט שהוא אקס טריטוריה משאר המדינה, הוא יחליט מה שהוא רוצה והרוב צריך לספוג את ההשלכות, במישור הצבאי והכלכלי. ואם חלילה הרוב ירצה לכפות עליו להיות כפוף לחוקי המדינה הוא מאיים בנזק מטורף למדינה.

לא נזק בגלל שהוא יעזוב את המדינה, המדינה רק תרוויח מכך. לא, הוא לא רוצה לעזוב את המדינה כי במקום אחר הוא לא יקבל את הכספים שהוא מקבל או הכוח שהוא זוכה לו היום.

ואת כל זה אני כותב בעצב. אתם מביאים אותנו למצב של לבנון ועוד חושבים שזה מצב טוב. ולמרות שיש ביניכם כל הרבה אנשים חכמים, פשוט התרגלתם לעיוות הזה שנמשך כל כך הרבה זמן, שאתם חושבים שזה מצב בריא שיכול להמשיך, שהמציאות לא השתנתה

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם

@yd b-4 למען הדיוק - לא היה חוק שפטר בני ישיבות מגעוס - היה הסדר שפטר מספר מוגבל (400, ובהמשל 800) שקיימו תנאים נוקשים.

ההשתוללות החלה כאשר בגין התיר את הרסן אחרי ה״מהפך״.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, הצילינדר השישה עשר כתב:

אני רק שואל אם אתה לא רואה כאן הקבלה למה שקורה בלבנון. מיעוט גדול מחליט שהוא אקס טריטוריה משאר המדינה, הוא יחליט מה שהוא רוצה והרוב צריך לספוג את ההשלכות, במישור הצבאי והכלכלי. ואם חלילה הרוב ירצה לכפות עליו להיות כפוף לחוקי המדינה הוא מאיים בנזק מטורף למדינה.

לא נזק בגלל שהוא יעזוב את המדינה, המדינה רק תרוויח מכך. לא, הוא לא רוצה לעזוב את המדינה כי במקום אחר הוא לא יקבל את הכספים שהוא מקבל או הכוח שהוא זוכה לו היום.

ואת כל זה אני כותב בעצב. אתם מביאים אותנו למצב של לבנון ועוד חושבים שזה מצב טוב. ולמרות שיש ביניכם כל הרבה אנשים חכמים, פשוט התרגלתם לעיוות הזה שנמשך כל כך הרבה זמן, שאתם חושבים שזה מצב בריא שיכול להמשיך, שהמציאות לא השתנתה

שוב יש כאן התעלמות מכוונת מעובדות.

ובנוסף התעלמות מהמציאות.

עובדתית לכל מגזר יש גבולות אדומים שיובילו לאי ציות ואפילו לאיום בפירוק יחידות צבאיות ע"ע הרפורמה המשפטית שגרמה לזעזוע בחיל האויר למשל.

זה לא "זכות" ששמורה למגזר כזה או אחר, תנסה למשל לדמיין מציאות שבשם השויון וחופש הפולחן יהיה מותר להקריב קורבנות בהר הבית כל הארץ תבער גם אם זה יהיה "החוק".

חוקים נקבעים בכנסת על פי בחירת רוב הנציגים שמשקפים את הרוב בעם (סוג של איזון בין יחסי הכוחות בעם-ולערכים שלו לא לכל חוק יש באמת רוב בעם זה מרווח הפעולה של הפוליטיקה)

לחוק כזה היה היסטורית רוב וקיים עדיין רוב, בגץ החליט שלעת החדשה זה לא מתאים לו, באה היעומשית וקשרה אינספור תחומים שאין בינהם קשר כאקט של ענישה, בו בזמן שיש רוב בממשלה להעברת פטור....

נכון זה לא דיקטטורה על מלא, אבל כן נטילת סמכויות עצמית בסוגיות ליבה עח ידי בגץ, וכיון שנושא הישיבות הוא נשמת אפה של היהדות החרדית לצערי אם הסיפור הזה לא ירד מסדר היום זה יהיה אכן מודל דומה ללבנון.

(הגיוס עצמו לא מטריד אותי כי זה סה"כ שטיפת מח תקשורתית שהפוליטיקאים כרגע מהשמאל משתמשים בה לבחירות- אחרי הבחירות אם גוש השמאל יעלה תתכוננו לאכזבה... גם בשמאל יש פוליטיקאים מצוינים שמבינים תקשורת בו זמנית הם מבינים מה ריאלי ומה לא)

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • רעיון גרוע 4
  • משעמם 3
פורסם
לפני 7 שעות, yd b-4 כתב:

אם לא היית טועה בעובדות, הסיכום היה מעולה.

היה חוק מימים ימימה של פטור מגיוס ללומדי תורה, בגץ החליט באיזשהו שלב שהוא צריך עדכון (לפי מה שהוא רוצה) ומאז אנחנו בסרט הזה.

ועכשיו בלי קשר לכלום קיימת בעיה רצינית מאוד לאכוף חוקים שלא מתיישבים על מגזרים שלמים 

(ושמע קטע משיח השמאל החדש יאיר גולן הציע/הבטיח תוך 3 שנים להכשיר את הכל, חוש הצדק המפותח שלך אמור להתנגד לזה רקאומר...)

חבוב , לכל חגיגה יש סוף.

החרדים בארה"ב לא מקבלים דולר מהממשל כדי ללמוד תורה , בכל דברי הימים של היהודים בארץ ובגולה היהודים עבדו למחיה כולל אילו הנקראים היום גדולים בתורה , הרמב"ם למחיתו עסק ברפואה וזו דוגמא אחת מיני רבות.

אין לי דבר וחצי דבר עם הפלגים הקיצונים והאנטי ציונים, להם כבר מזמן היה צריך לשלול את האזרחות ולתת להם תושבות ארעית , גבית מיסים דרקונית והטלת מיסוי על כל תרומה בשיעור של 50% מהשקל הראשון.

שיקחו את עצמם וילכו לאחים שלהם בברוקלין ואו אירן.

לכל האחרים אשר יש להם זיקה לישראל בצורה כזו ואו אחרת יש 2 אפשריות, לשרת  \ להתנדב על פי רשימה אשר המדינה תפרסם ואו לאבד תעודת זהות כחולה ואת כל ההטבות שהמדינה מעניקה , המיסים שלי לא ישרתו פרזיטים על חשבון האחים שלי אשר משרתים ונהרגים למען העם והמולדת.

חוקי בניה ?

לאכוף בבני ברק ובפזורה , בכל הכוח ובנחישות, כאשר יהיה פה ראש ממשלה שאינו שפוט לחרדים ושאינו פחדן כרוני כמו ביבי המצב ישתנה לחלוטין, 18 שנות שלטון שיתקו את המדינה והבאישו את מוסדות החוק.

כאיש ימין של פעם כאשר רפאל איתן הוא ימין בעיני , ביבי הוא צל רופס של ממשל מפא"י של פעם , אין בינו ובין הימין דבר וחצי דבר , כישלון מהלך שעליו נרשמו 18 שנות כישלון וחוסר יכולת להכריע ואו למשול, עטוף בחבורת לקקני תחת עלובים כמו מירי רגב , מאי גולן אשר נמצאות בתחתית ועד לברקת ואו יושב ראש הכנסת אשר הוכיחו שלא נולדים עם עמוד שידרה, רכיכות עלובות אשר לא מסוגלים להבין את גודל השעה ולשלוח את האפס הביתה, נקווה שהעם יעשה זאת בבחירות הקרובות.

• אהבתי 1
פורסם

ואני רוצה גם מיזוג אויר בקיץ ושלום עם צפון קוריאה.

אתה נמצא בעולם האמיתי לא במשחק מחשב, שבו אתה מכתיב את הדעות והחוקים.

לפני שעתיים, sperial כתב:

@yd b-4 למען הדיוק - לא היה חוק שפטר בני ישיבות מגעוס - היה הסדר שפטר מספר מוגבל (400, ובהמשל 800) שקיימו תנאים נוקשים.

ההשתוללות החלה כאשר בגין התיר את הרסן אחרי ה״מהפך״.

גם לפני בגין חרדים לא היו מתגייסים.

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 1
פורסם

בעולם האמיתי אורח החיים החרדי גורר את ישראל להשמדה. זו המציאות.

לפני 10 דקות, yd b-4 כתב:

עובדתית לכל מגזר יש גבולות אדומים שיובילו לאי ציות

הנשק היחידי שיש לחרדים הוא כשהם משמשים להקמת קואליציה. זהו.

אתם לא יכולים לאיים שלא תתגייסו לצבא. גם ככה לא מתגייסים.

תפסיקו לשלם מיסים? אתם לא משלמים (חרדי ממוצע מקבל מהמדינה הרבה מעבר למה שהוא משלם).

תפסיקו לקחת הטבות וקצבאות? סבבה.

בכל פעם שתהיה פה קואליציה בלעדיכם אתם תמותו מרעב.

לפני 13 דקות, yd b-4 כתב:

שהפוליטיקאים כרגע מהשמאל

בנט זה שמאל? ליברמן? אפילו בציונות הדתית אני שומע אנשים שנמאס להם לממן אתכם.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

ואני רוצה גם מיזוג אויר בקיץ ושלום עם צפון קוריאה.

אתה נמצא בעולם האמיתי לא במשחק מחשב, שבו אתה מכתיב את הדעות והחוקים.

גם לפני בגין חרדים לא היו מתגייסים.

לכל שבת יש מוצאי שבת .

אני נמצא בצד אשר נושא בנטל והמיסים שלי מועברים למגזר הפרזיטים , קדנציה אחת ללא חרדים בקואלציה והמצב ישתנה לחלוטין.

כמה לומדי ישיבה היו בתקופת בגין וכמה היום ?

וזה כלל לא משנה , את חטאי העבר לא מנציחים אלא מתקנים, מי שלא נושא בנטל ישלם ביוקר רב, נגמר עידן הפרזיטיות .

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, yd b-4 כתב:

לחוק כזה היה היסטורית רוב וקיים עדיין רוב

אם היה לזה רוב זה היה עובר, אפילו בקואליציה הקיימת זה לא עובר. בציבור אין לזה בכלל רוב, כפי שאתה אומר, זה נובע משיקולים קואליציוניים. אבל ציבור המצביעים של המפלגות האלו *מתנגדים* לחוק כזה. אם היה לכם האמון בזה, היו מעלים את הנושא למשאל עם, תאמין לי שאם רוב הציבור היה תומך בזה היה קשה להתנגד לזה משפטית.

ושוב, אי אפשר לחוקק משהו לא שיוויוני בדמוקרטיה. אם מחר עולה ממשלה אנטי חרדית, היא לא יכולה בהצבעת רוב לקבוע שחרדים אינם אזרחים יותר.

בעבר פטרו 400 תלמידי ישיבה, היום הנציגים החרדים דורשים שכל חרדי יהיה פטור, גם אם הוא לא לומד. אם באמת היה רצון לפטור  מספר תלמידים מוכשרים, למשל 1000, היו מוצאים תמיכה כמעט מקיר לקיר. כל השאר יכלו ללכת לפלוגות מג״ב ואז הם לא היו בתוך הצבא שהם חוששים ממנו.

אבל זו לא שאלה של שמירה על צביון דתי, זו שאלה של שליטה והיבדלות. כפי שהחיזבאללה יודעים שהם לא באמת אלו שמגנים על המדינה, הם פשוט רוצים לשמור אצלהם את הכוח

לפני 23 דקות, yd b-4 כתב:

גם בשמאל יש פוליטיקאים מצוינים שמבינים תקשורת בו זמנית הם מבינים מה ריאלי ומה לא)

מסכים, כולם מחכים שהמדינה תתרסק בגלל זה, העיקר להעביר עוד קדנציה. אם הייתם מבינים שזה לא יכול להמשיך ככה ואתם תסבלו יותר מכולם שזה יקרוס, אתם הייתם דוחפים לשנות את המצב

עריכה אחרונה על ידי הצילינדר השישה עשר
  • תוכן חדש...