Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

היא יכולה, הבעיה שעוצרים אותה.

שוב נכבוש את ביירות? הרי זה לא יסתיים שם, וזאת מבלי להזכיר שכבר היינו בה בעבר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7471

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5071

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, פינדר כתב:

כשחיים במלחמה מתמדת, מעבר לסטרס התמידי שאוכל לאנשים פה שנים מהחיים, יש עוד תהליכים.

אתה תמיד במצב חירום, שבחסותו אפשר לעגל פינות דמוקרטיות שקצת מפריעות למשטר.

אתה מגדל דור שמכיר רק מצב של מלחמה ושנאה וגזענות וקנאות דתית.

מי שרוצה לראות איך נראים החיים במלחמה מתמדת, שיסתכל על אירן.

ואם נמשיך ככה, אז כמו שקרה באירן והתחיל כבר לקרות פה, כל מי שיכול ויש לו כישורים והשכלה ופחות מתחבר למלחמות, יקח את המשפחה שלו ויברח.

מתחילת שנות ה 2000 (נגיד מבצע חומת מגן) ועד ה 7 באוקטובר המצב שלנו היה הכי שקט מאז קום המדינה 

זה דור שלא ידע מלחמות אבל כמו שכולם מבינים זה היה שקט מדומה שבו איראן, חמאס וחיזבאללה מתעצמים אז אולי שקט נותן הרגשה טובה אבל זה לא אומר שהכל בסדר

ואצל איראן זה לא עניין של מלחמה זה עניין של האיסלאם

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1
פורסם

נראה לי לא גרנו באותה הישראל.

מלחמות, אינטיפדות, 'מבצעים' כול זה היה בתקופה הזאת.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

כי בסופו של דבר השנאה כלפינו זה לא משהו רציונלי שאפשר לפתור.

כן ולא, כלומר אין כאן שחור או לבן. בתכלס, ביבי פירק לא רק אותנו מבפנים אלא פירק כל מערך ההסברה ומעל הכל, הכשיר בפני האמריקאים את קטאר שבהמון כסף מחנכת המון ילדים אמריקאים לשנוא אותנו, ואת המערב בכלל לפני שמחשיבים את הפעילות שלה ומדינות אחרות בטיקטוק וכו'). אז כן, שנאת יהודים אולי ישנה כמו בריאת העולם בערך, אבל תמיד יש מה לעשות לעשות וזה עוד תחום שהוא כישלון של ביבי ואני לא אתפלא אם זה בכלל מכוון כי גם זה טוב לו אלקטורלית. 

פורסם
לפני 13 דקות, עדי-אל כתב:

מתחילת שנות ה 2000 (נגיד מבצע חומת מגן) ועד ה 7 באוקטובר המצב שלנו היה הכי שקט מאז קום המדינה 

לבנון השנייה

עופרת יצוקה 

עמוד ענן

צוק איתן

וזה רק מהזיכרון..

פיגועים, רקטות, קסאמים…

הלאומנות והגזענות שצמחו פה, זה על הרקע הזה ולא על איזה תקופת שלווה מדומיינת.

לפני 17 שעות, SlowRide כתב:

רציני עכשיו, יש אלטרנטיבה

אני לא מנהיג ולא מצביא. אפילו לא ראש צוות. ולא בוועד הבית.

אז אין לי תוכנית סדורה וכתובה.

אני חושב שאם יש תקווה לחיים אחרים פה, עכשיו זו הזדמנות נדירה.

חמאס וחיזבאללה חלשים מאי פעם. כבר אין להם את הגב של איראן וקטאר. איראן בעצמה עסוקה בהישרדות ותצטרך שנים לשקם את עצמה. רוסיה כבר לא בתמונה פה מבחינת השפעה ובטח לא בסיוע צבאי.

גם סוריה כבר לא מהווה איום.

הסכמי שלום הם הבסיס. תראו איך אפילו בתקופה כזו שכל העולם נגדנו והמרחב האווירי מוגבל לטיסות , ישראלים מצליחים לצאת ולהיכנס דרך מצרים וירדן.

הסעודים מתים להיכנס להסכם. הלבנונים שהם לא חיזבאללה, היו חותמים מחר על הסכם שלום.

יש לך גישה למנהיג דומיננטי כמו טראמפ, שיכול להפעיל לחץ על כולם.

הדבר היחיד שחסר הוא הסדר פלסטיני. עכשיו, אחרי שבעה באוקטובר, אף ישראלי לא מוכן לשמוע על זה. גם אני לא לגמרי שלם עם זה. אבל אם מצליחים לנצל את ההזדמנות ולהגיע להסכמים שכוללים איזשהי ישות מפורזת פלסטינית, במעורבות של הסעודים והאמירויות ובלי חמאס, זו יכול להיות פתרון שיחזיק מעמד.

אבל אני לא משלה את עצמי שזה יקרה. יש לזה סיכוי בדיוק כמו לריביירה בעזה או לפינוי לבנון עד הליטאני.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

זה דור שלא ידע מלחמות אבל כמו שכולם מבינים זה היה שקט מדומה שבו איראן, חמאס וחיזבאללה מתעצמים אז אולי שקט נותן הרגשה טובה אבל זה לא אומר שהכל בסדר

ואצל איראן זה לא עניין של מלחמה זה עניין של האיסלאם

אתה רציני?

ספר את זה לתושבי העוטף ושדרות למשל או לכל הדקורים בירושלים ותל אביב.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 48 דקות, madmaxx כתב:

שנאת יהודים אולי ישנה כמו בריאת העולם בערך, אבל תמיד יש מה לעשות לעשות וזה עוד תחום שהוא כישלון של ביבי

אם נתחיל להאשים את ביבי בכל הבעיות שלנו נהפוך לתמונת מראה של האנטישמים שמאשימים את היהודים בזה שהם לא מצליחים להתקבל לעבודה ושאין להם זוגיות. ביבי אמנם הזניח את מערך ההסברה (מילה מפגרת תכלס, אנחנו לא צריכים להסביר לאף אחד למה מגיע לנו להתקיים) והפוליטיקאים הליצנים שלנו שהולכים למלכודות של כרישי בידור כמו פירס מורגן ושות' בטח שלא עוזרים לתדמית שלנו בעולם. אבל זה לא עיקר הבעיה, ולא מה שיפתור אותה. יש לך 2 מיליארד אנשים בעולם שמתחנכים על זה שהמשיח שלהם יגיע ביום שכולנו נמות ובבידור אין מה לעשות, אתה רוצה לעשות כסף אז אתה צריך לכוון לכמה שיותר. לזה אין פתרון חוץ מלהמשיך לחיות. ביבי לא הכשיר את קטאר לאמריקאים, אם כבר ההפך. לאמריקאים יש קשרים עם קטאר עוד מלפני שהשיער האפור של ביבי הפך לסגול. ביבי והממשלות שהוביל היו כשלון בהרבה תחומים. צריך להחליף אותם בבחירות, זה הכל.

לפני 52 דקות, פינדר כתב:

אבל אני לא משלה את עצמי שזה יקרה

או! אז יש אלטרנטיבה.

אני מקווה שטראמפ יכופף את חסר עמוד השדרה שלנו לכיוון הזה,ושאנחנו נחליף אותו בקרוב במישהו עם טיפה חזון חוץ מכיסא עור חום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

או! אז יש אלטרנטיבה.

זה יותר חלום ואני לא מאמין שיקרה.

קמפיין השנאה נגד בנט, על זה שהעיז להקים קואליציה בתמיכת עבאס, גרם לרוב מפלגות הלכאורה מרכז (ימין רך) כמו גנץ, לפסול מראש קואליציה עם ערביי ישראל.

קל וחומר שיפסלו כל דיבור על סוג של ישות פלסטינית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

ביבי לא הכשיר את קטאר לאמריקאים, אם כבר ההפך.

תלמד קצת על איך התחילו כל מזוודות הכסף, מתי ואיך הממשל האמריקאי התייחס אז לקטאר. זה נאום שניתן מספר חודשים בלבד לפני שביבי פנה לאמריקאים כדי שיאשרו את כל נושא מזוודות הכסף ושזה לא ייחשב ככסף לטרור. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
פורסם

צרפת ןאיטליה מבקשות להיכנע לאיראן ואחרי זה יבואו כל מיני מהגרים אירופאים שיגידו לנו שאנחנו אלה שלא מבינים מה קורה באירופה.

IMG_20260313_150309_571.jpg

לפני 3 שעות, mikyl כתב:

שוב נכבוש את ביירות? הרי זה לא יסתיים שם, וזאת מבלי להזכיר שכבר היינו בה בעבר.

מה אכפת לי מביירות? אתה ישבת שם עם לבנונים בתחת שלך.

תכבוש עד הליטאני, שים גדר ותהפוך את המקום לשטח השמדה.

להזכירך אנשים כמוך אמרו שאי אפשר לעשות את זה בעזה ובינתיים הקו הצהוב מתפקד יופי יופי, אפילו נכנס עוד טיפה פנימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, madmaxx כתב:

תלמד קצת על איך התחילו כל מזוודות הכסף, מתי ואיך הממשל האמריקאי התייחס אז לקטאר. זה נאום שניתן מספר חודשים בלבד לפני שביבי פנה לאמריקאים כדי שיאשרו את כל נושא מזוודות הכסף ושזה לא ייחשב ככסף לטרור. 

האמריקאים פעלו מקטאר והקימו שם את הבסיס הצבאי הכי גדול שלהם באזור בסוף שנות ה90, על מה אתה מדבר?

ביבי העביר כסף קטארי לחמאס והם הצליחו לחדור ללשכת ראש הממשלה בזמן כהונתו, כן, אבל להגיד שהוא הכשיר את קטאר עבור האמריקאים, זה תיאוריות ברמה של קנדנס אוונס. טראמפ קיבל מקטאר מטוס במתנה, זה ביבי גם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חפש קצת מידע על ״המערכה ברצועת הביטחון״. ממש לא עניין פשוט.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

ובינתיים הקו הצהוב מתפקד יופי יופי, אפילו נכנס עוד טיפה פנימה.

זה מעניין.

ומה סדר הכוחות שנמצא ליד הקו הזה?

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

לפני 1 דקה, sperial כתב:

עוד פעם אתם?

לא צדל, לא חיי יום יןם של לבנונים. שטח ריק לגמרי, מחוק, כמו בעזה.

לשמור על הגבול לאורך הליטאני יכול להיות אפילו יותר קל מאשר לאורך הגבל המקורי שמלא בנקודות מסוכנות עם נחיתות.

לפני 1 דקה, stx כתב:

זה מעניין.

ומה סדר הכוחות שנמצא ליד הקו הזה?

סדר הכוחות שנמצא שם זה סדר הכוחות שהיה אמור להיות בגבול עם רצועת עזה ערב ה7.10.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

סדר הכוחות שנמצא שם זה סדר הכוחות שהיה אמור להיות בגבול עם רצועת עזה ערב ה7.10.

בדיוק. היה אמור.

• תוכן חדש...