Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

אליי באים לביקורות משרד העבודה, מס הכנסה, מע"מ, עירייה, הגנת הסביבה, כב"ה ועוד. איך עסקים כאלה שמתעסקים בחיי ילדים קטנים קיימים בכל חור ללא שום אכיפה ובקרה?

יש, אכיפה של משגיחי כשרות כפי הנראה. 

זה יותר גרוע ממה שאתה חושב. 

אני מבטיח לך שהשמועה על "יש מעון זול" עוברת שם מפה לאוזן, בכוונת מכוון כדי להמשיך ולהתחמק מגיוס. 

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

ופשוט מנסים לקשר את זה לקיצוץ קצבאות בשביל עוד כמה שקלים.

זבל מהלך.

אל תשכח, לקושש אתנן פוליטי. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

זוכר צומת מילר? רותם רצתה לפתוח עסק קל בלי שום ביקורת, אז אבא שלה אמרה לה "תפתחי גן ילדים מי יבדוק אותך?".

מה שמכעיס אותי פה זה שזאת ההתנהלות שלהם מאז ומתמיד, ופשוט מנסים לקשר את זה לקיצוץ קצבאות בשביל עוד כמה שקלים.

זבל מהלך.

המדינה פשטה רגל בכל מה שקשור באכיפה, החל ממשטרה בכלל, משטרת התנועה בפרט , מפקחים בתחום הבניה , מפקחים בתחום איכות הסביבה ומה לא ..

כאשר אין אכיפה יש עברינות גואה , במקרה הזה שילמו תינוקות בחיים שלהם , אין להסיר אחריות מההורים אשר שלחו את הילדים למקום פיראטי ולא מוסדר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 דקות, 3n כתב:

המדינה פשטה רגל בכל מה שקשור באכיפה, החל ממשטרה בכלל, משטרת התנועה בפרט , מפקחים בתחום הבניה , מפקחים בתחום איכות הסביבה ומה לא ..

כאשר אין אכיפה יש עברינות גואה , במקרה הזה שילמו תינוקות בחיים שלהם , אין להסיר אחריות מההורים אשר שלחו את הילדים למקום פיראטי ולא מוסדר.

מצטער, פה האחריות היא קודם כל על ההורים.

כל דבר שקשור לילדים שלי אני חוקר לעומק למעט מקרים רפואיים שבהם אני מסתמך על רופאים, ואם צריך אז לוקח גם חוות דעת שנייה.

כשאני שם את הילד בגן אני מוודא שהגן הוא איכותי, שיש בו משחקים, שיש בו התפתחות ושיהיה לו טוב.

דניאל עמרם פירסם תמונה של כוחות ההצלה שראו תינוק ישן מתחת לאסלה, ומעבר לכך שהמטפלות צריכות להיכנס לכלא, האשמה היא קודם כל על כל אחד מההורים שזרם עם הדבר הזה.

המגזר החרדי שם *** על הילדים שלו, בין אם זה מבחינת ההשכלה שמשאירים אותם מאחור, בריאות או חינוך, רק כי "הרב אמר".

אז שי*דיי*ו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, 3n כתב:

אכן, אדיוטי ומיותר. רק צריך לאכוף את החוקים הקיימים על הערוץ הזה, ולתת לו לשחק במשחק הרגיל, עם החוקים שקיימים לכל שאר השחקנים, בלי להיטיב איתו כמו שהממשלה הזו עושה. 

לפני 3 דקות, 3n כתב:

א-לפני 6 שנים. 

ב-הדיון התחיל הרבה לפני אותם 6 שנים. 

ג- שוב, חבל לסגור כשאפשר להסב את התדר למקומות אחרים כמו גוף שידור אחר שישדר חדשות ואקטואליה, שאינו קשור לצבא, אבל זה לא המטרה של הממשלה שמנסה לשלוט על הביקורת נגדה בכל צורה ודרך. כן או לא, כדיון ענייני, אפשר בשמחה- אשמח להשתתף בדיון הזה- אחרי שהממשלה הזו תעבור מן העולם. כרגע ההחלטה פשוט נגועה ברמה כזו שצריך להוציא אותה להורג כדי שלא תדביק אחרים. 

לפני 3 דקות, 3n כתב:

אני רק שאלה. 

למה זה יותר גרוע מההשתמטות ההמונית, המאורגנת והמסודרת, שהממשלה מנסה לייצר ולשמר? למה על אחד כועסים כשהוא מדבר על זה, למען מטרה חשובה, ועל האחרים- מבליגים להם ומקבלים את זה בסלחנות ואף באהבה? 

לא ממש הבנתי. 

ומאחר ולא הצלחתי למצוא את הציטוט המקורי, לא יכול להתייחס לטענה של "זה קטע ערוך". 

לפני 3 דקות, 3n כתב:

טעות בציטוט. לא "על הרשתות". 

על "תעמולה ברוטלית ברשתות".

image.thumb.png.159eff3f330f9e4013cca9597e89da1b.png

מה בדיוק זה אומר? לאללה הפתרונים, זה מאד קריפטי ולא מובן מה שנאמר פה. 

אבל אני לא יכול שלא להסכים עם הקונספט. נשבר לי כבר מההפגזה הבלתי פוסקת של [צונזר כדי שלא אחטוף התראה בעקבות תיאורים וכינויי חיבה] מועמדים בבחירות מכל הכיוונים האפשריים, כולל שיחות מוקלטות ושאי אפשר לתבוע על חוק הספאם כי משום מה!!! זה הוחרג ממנו. 

וכל זה? כ-ל זה? 

נלקח עם קורטוב של מלח, מ-2 סיבות. יש יותר תאכל'ס.

1- הוא מדבר "מדם ליבו". לא מוסרט, לא מתוכנת. מהלב. מהרגע. אם זה טוב או רע? קשה לי לענות על זה. זה בהחלט יכול ליצור "תקריות דיפלומטיות". אבל זה משב רוח מרענן למדי בנוף הפוליטי הגלובאלי, מישהו שאשכרה אומר את דעתו הכנה בפוליטיקה. 

2- זו בכל זאת, תקופת בחירות. כל מה שהוא אומר, כמו גם כל מה שבנט, לפיד, ליברמן, כל מועמד אחר אומר- נלקח בתוך המסגרת הזו. הם יגידו כל מה שהם חושבים שייתן להם את היתרון ואת הכסא הנכסף. אפילו גנץ התחיל לעשות קולות של מצע, מסכנון שכמותו. מזכיר לי את סאנדרס שניסה לרוץ לנשיאות בשלב הזה וקיבל אולי 1000 קולות מתוך מליונים שהצביעו.

3,4,5 וחצי- בשביעי הוא היה עם מדים בדרום, להציל חיים. הדיעות שלו, יותר מנוסות מהדיעות שלי. אז הוא אמר כמה דברים שנשמעים גרוע. אז אמר. 

אנחנו אלו שנהיינו "מפונקים" ועדיני נפש, לכל פיפס שנשמע לנו מוזר. אולי הוא הנכון, ואנחנו הדפוקים. הפוליטיקלי קורקט צריך למות כבר כדי שנוכל באמת לחיות פה, כמו צברים, כמו שהיינו. 

[מתעורר מהחלום שאחז בי]

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, fatboy1340 כתב:

אני תוהה מתי ההורים מתחילים להפסיק להגיד "הכל מלמעלה" ולהתחיל לחיות על פי הגיון בריא ומוכח מדעית.

אני תוהה מתי הורים יתחילו לשלם על מחדלים שלהם, של הילדים שלהם.... מה ההבדל בין עובדות המעון שיחטפו עכשיו לבין ההורים ששמו את הילדים שלהם בחור הזה? אבל לכולם ברור כי ההורים ימשיכו בחיים שלהם כאילו אין להם אחריות לכלום. העיקר קנס של עשרות אלפי שקלים על חסימת כבישים (לא שיש לי בעיה עם זה) אבל לקיחת אחריות? חס ושלם במדינת היהודים. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

מצטער, פה האחריות היא קודם כל על ההורים.

לא רק פה. 

הקטע הוא הפוך, אנשים, תפנימו בבקשה. 

זה לא שיש גן אחד פיראטי. 

זו שיטה שלמה, שנועדה להתחמק מהסנקציות. 

יש מצב טוב מאד שבכירי העדות\זרמים\שיטות\מכונות\רב קו בעצמם מעודדים את הגנים הפיראטים האלו, אם לא אלו שהגו את הקונספט בעצמם. 

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

אני באמת לא יכול לתאר את רמת העצבים שיש לי בגוף מאז שהתפרסם.

חבר, בכנות, צר לי אבל אתה עוד לא התעצבנת מספיק. 

לא צריך להיות גבול לזעם על הבושה הזו. 

לפני כשעה, פינדר כתב:

רק מעדכן אותך שהיום היועמ״שית ובג״ץ אחראים למותם של תינוקות חרדים, שהיו במעון פיראטי.

לגמרי, הנה איך:

image.thumb.png.cc050cd178817399b6531c9f9c700bdc.png

עכשיו. 

על כמה מתערבים שיהיו מהומות אלוהים?

image.thumb.png.7f29722da5e5cc71f5f8e1d2590ed067.png

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם
לפני 11 דקות, ברווז כתב:

זו שיטה שלמה, שנועדה להתחמק מהסנקציות. 

תהיה בטוח שהמעון הנל ועוד עשרות כמוהו, קיימים הרבה לפני הסנקציות.

העולם החרדי מתנהל ביקום מקביל, שבו לכל פונקציה בעולם שלך, יש פונקציה מקבילה שמתנהלת ללא פיקוח, בכסף שחור. מעונות, מוניות, השכרת רכב, הלוואות וכו׳.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

מה שמכעיס אותי פה זה שזאת ההתנהלות שלהם מאז ומתמיד, ופשוט מנסים לקשר את זה לקיצוץ קצבאות בשביל עוד כמה שקלים

אני מסכים.

הקצבאות בצד, מדינת ישראל חייבת לדאוג שיהיו תנאים. אי אפשר לפתור את זה בתירוצים של 'חרדים' או 'קצבאות', אלה שני דברים שונים.

לא כול כל מבין מה קצבאות משנות... יש איקס ילדים, ראוי שתיהיה תשתית ראויה.

• רעיון גרוע 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, David32 כתב:

מדינת ישראל חייבת לדאוג שיהיו תנאים.

מה זאת אומרת? להקים מעונות יום ממשלתיים?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, David32 כתב:

אני מסכים.

הקצבאות בצד, מדינת ישראל חייבת לדאוג שיהיו תנאים. אי אפשר לפתור את זה בתירוצים של 'חרדים' או 'קצבאות', אלה שני דברים שונים.

לא כול כל מבין מה קצבאות משנות... יש איקס ילדים, ראוי שתיהיה תשתית ראויה.

יש פה יופי של תנאים, כל מי שרוצה יכול למצוא גן נהדר לילד שלו.

כשמתגלה גן שיש בו התעללות הגננת נכנסת לכלא (ואפילו שרפו לה את הבית).

הסיבה היחידה שיש 55 ילדים עם 3 מטפלות בלי תנאים זה כי הם מתנהלים בחברה משל עצמם, עם נורמות משל עצמם כאילו אנחנו בימי הביניים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

תהיה בטוח שהמעון הנל ועוד עשרות כמוהו, קיימים הרבה לפני הסנקציות.

מסכים. עשרות כמוהו לפני הסנקציות. 

אלפים כמוהו, אחרי. 

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

הסיבה היחידה שיש 55 ילדים עם 3 מטפלות בלי תנאים זה כי הם מתנהלים בחברה משל עצמם

אבל יש יופי של תנאים?

לפני 13 דקות, פינדר כתב:

מה זאת אומרת? להקים מעונות יום ממשלתיים?

לא יודע, התשובה המיידית שלי היא לא. אבל לדחוס 55 תנוקות לדירה לא נשמע לי להיט. לא נשמע מדינה מערבית. 

יש גנים ריקים בירושליים והם דוחסים את הילדים ככה כי הם חרדים?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, David32 כתב:

אבל יש יופי של תנאים?

בגנים במדינת ישראל באופן כללי? בוודאי.

לפני 9 דקות, David32 כתב:

לא יודע, התשובה המיידית שלי היא לא. אבל לדחוס 55 תנוקות לדירה לא נשמע לי להיט. לא נשמע מדינה מערבית. 

יש גנים בירושלים שאפשר לשים בהם תינוקות, כן.

הם דוחסים שם את הילדים כי במקום לשלם 3500-4000 לגן נורמלי שעובד לפי החוק ודואג לתנאים הם כנראה משלמים איזה 300-400 למישהי שמטפלת בילדים בבית שלה.

במגזר הכללי, כאשר מישהי פותח פעוטון בבית שלה לגילאים מתחת לשנה, משלמים סכום נורמלי של 3500-4000 והיא מטפלת בגג 5-6 תינוקות. משלמת מיסים, דואגת לתנאים ראויים, והילדים ישנים כמו בני אדם על מזרונים ולא כמו חיות בשירותים.

לפני 12 דקות, ברווז כתב:

מסכים. עשרות כמוהו לפני הסנקציות. 

אלפים כמוהו, אחרי. 

לא לא.

אלפים לפני הסנקציות, אלפים אחרי.

אין שום קשר בין הסנקציות לבין הגנים. לפני הסנקציות הכספים היו עוברים ומחולקים על ידי עסקנים, ותהיה בטוח שהם לא תרמו כלום לגנים.

וכמו שהיה לפני כמה זמן כשהעבירו את הכסף ורק אז עשו דיון - אל תהיה בטוח שהכספים לא עברו גם ככה.

טוב, בגלל שזה שרשור פוליטי, אני אכניס פה רגע פוליטיקה מהכיוון השני:

יאיר לפיד הוציא הודעה על האירוע, הביא צער על המוות של התינוקות, וגינה את התגובות של אלה שחגגו את המקרה הנורא הזה.

זהו.

בלי להגיד "ש"ס אשמים", בלי "זה הכל ביבי", נטו הבעת צער ואם תרצו תקראו לזה "איחוד לבבות".

כשאני אומר שהאופוזיציה צריכה לעשות דברים שימשכו קהל מצביעים, אלה הדברים שאלה שמתנדנדים רוצים לראות.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

זה לא שאמא חרדית לא רוצה את התנאים הכי טובים, אבל היא גם לא תיצור את אותם התנאים כי עם בעל שהוא תלמיד ישיבה ו-6 ילדים פשוט אי אפשר ליצור את זה וכל זה נעשה מבחירה שלהם (למרות שאני טוען שחלק מהחברה החרדית זה כת לכל דבר ועניין). בסופו של דבר לאדם יש אחריות על הבחירות שלו בחיים ושוב אחנו חוזרים למילה הזו שהיא מילה גסה בישראל - אחריות אישית. 

• תוכן חדש...