Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כבר בעיה יותר עקרונית ממערכת החינוך

זהות יהודית לא מסתכמת בשיעורי תנך בבית הספר. היא גם לא יכולה לבוא כאיזה הוראה מלמעלה 

באופן דומה לפני זמן הוציאו פרסום על זה שיהיו בכיתות שיעורים שנוגעים לחינוך פיננסי, קשה לי להאמין שזה יעזור למישהו.

לפני 50 דקות, sperial כתב:

אני תמיד חוזר למורה שלי לתלמוד בכיתה ט׳ - אדם דתי, מאמין - אבל רחב אופקים, שאצלו כל שיעור הפך לדיון פורה ולהפעלת חשיבה עצמאית. אני מסופק האם זו כוונתם של כותבי התוכנית. ועם שר החינוך העלוב שלנו זה רע מאוד.

אתה שייך לדור הקודם. אני משער שהמורה שלך היה שייך לדור הלפניו

קשה למצוא סוג כזה של מורים בימינו

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכל עניין של איך ילמדו את זה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

@עדי-אלבוודאי שהיה שייך לדור קודם. הלך לעולמו לפני כשנה בשיבה טובה.

אני לא בטוח שאי אפשר למצוא מורים כאלה גם כיום. אני מניח שהם נדירים כי המערכת דואגת להיפטר מהם. אל תשכח שלמדתי בבית ספר לא דתי, אבל עם חינוך ציוני מובהק וגם עם הרבה דרישה ללימוד עצמי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

מה

עימות עם חיזבאללה, מה זאת אומרת מה?

בעוד בעזה מתקדמים, בערך, ליעד נראה שהמצב עם חיזבאללה לא כל כך מתכנס. השלטון הרשמי בלבנון לא מוכן לעשות את מה שצריך כדי לפרז דרומית מהליטני בעוד שחיזבאללה ממשיך להתעצם (בעצם, מתי הוא הפסיק?).

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, Gosser1860 כתב:

השלטון הרשמי בלבנון לא מוכן לעשות את מה שצריך כדי לפרז דרומית מהליטני 

למה שהממשלה בלבנון תרצה ותסכים להיכנס למשהו שהוא בהגדרה, מלחמת אחים? 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עימות עם חיזבלה הוא בלתי נמנע, אבל אי אפשר להגיד שבגלל החיסול של הטלטביז ההוא תפרוץ בימים הקרובים מלחמה בצפון.

הכל תלוי מה איראן תחליט. 

הממשלה בלבנון אין לה כח ויכולת לפרק את חיזבלה. חיזבלה נמצא במצב מחורבן שהוא יודע שלא הולך להיות לו טוב בין אם יגיב ובין אם יבליג, ואותו דבר ממשלת לבנון. אם היא לא תראה לאמריקאים שהיא משתדלת טראמפ ישחרר על לבנון את הרוטווילר עם המגן דוד על הקולר ואם הם יגדלו ביצים ויצאו נגד חיזבלה, סביר להניח שהם יישחטו.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

עימות עם חיזבלה הוא בלתי נמנע, אבל אי אפשר להגיד שבגלל החיסול של הטלטביז ההוא תפרוץ בימים הקרובים מלחמה בצפון.

הכל תלוי מה איראן תחליט. 

לא משוכנע. לא לגמרי. 

לדעתי? 

החיזבאלות לא בדיוק ממתינים כרגע, אלא מתכוננים לביצוע משהו קצת גדול. מזיזים ריכוזי אמל"ח מפה לשם, מעבירים פקודות, מחכים להוציא משהו מעניין החוצה- כנראה בימים הקרובים, אולי בסופ"ש. 

זה הניחוש שלי. 

Just now, SlowRide כתב:

הממשלה בלבנון אין לה כח ויכולת לפרק את חיזבלה. חיזבלה נמצא במצב מחורבן שהוא יודע שלא הולך להיות לו טוב בין אם יגיב ובין אם יבליג, ואותו דבר ממשלת לבנון. אם היא לא תראה לאמריקאים שהיא משתדלת טראמפ ישחרר על לבנון את הרוטווילר עם המגן דוד על הקולר ואם הם יגדלו ביצים ויצאו נגד חיזבלה, סביר להניח שהם יישחטו.

אל תשלה את עצמך. 

ללבנון סופר נוח שאנחנו עושים להם את העבודה השחורה, כדי למנוע מהם להיכנס למלחמת אחים שהיא מאד לא רצוייה ויעמיד את כל הממשלה החדשה שלהם למבחן. 

הצעקות והבכי שלהם בתקשורת נועד רק ליחסי ציבור ודיבור לבייס שלהם. 

הממשלה בלבנון תהיה מאושרת אם נשחרר אותם מהלחימה בחיזבאלות. 

וצריך גם לזכור שלממשלה שלהם אין כרגע באמת תקציב למלחמה בעצמם. הם עדיין צריכים גם להשתקם ממה שעבר עליהם על ידינו. 

החיסולים "בקטנה" האלו שאנחנו עושים להם זה מצב אידאלי מבחינתם- להיות עם להרגיש בלי לא לשלם על זה לבכות על זה ולדרוש מתנות...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממשלת לבנון יודעת שהיא תאכל חרא במקרה שישראל תעלה הילוך. נח להם עם מה שקורה עכשיו, חיסולים ממוקדים ונקודתיים בלי יותר מדי נזק אגבי אבל לישראל זה לא נח וזה לא ימשך לנצח. מה יקרה כשחיזבלה יחליט להגיב? מה יקרה שלישראל ימאס מהמשחקים האלה? המכות של ישראל לא יכאבו רק לחיזבלה. אנחנו לא משחררים אותם מהחיזבלות, אנחנו נכניס את המדינה הגם ככה מפגרת שלהם למצב של חוסר שליטה ואסון מתמשך. חוסר התפקוד והנכונות שלהם להפגין ריבונות עכשיו רק ירחיק את אירופה וארה"ב מלעזור להם להשקיע בשיקום שידרש אחרי.

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

אני לא חושב שצריך להתנער מההיסטוריה והמורשת שלנו רק בגלל שקבוצת אנשים עשתה מזה כלי לטמטם את הציבור בשביל שיהיה קל לשלוט בו.

אתה באמת חושב שקיש עושה את זה, ועוד עם כזה מסע פרסום, ממקום חיובי או כי יש לו פריימריז על הראש? 

פורסם

בינתיים ראש הממשלה מתחיל להריץ את האפשרות של פסילת רע״מ מריצה בבחירות.

כצפוי, ככל שנתקרב לבחירות, יהיו יותר ויותר נסיונות להטות אותן ולהשפיע על התוצאות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם יפסול אותם זה יחסוך את האוטובוסים? לדעתי זה עוד תרגיל יח''צ שלו כי הוא צריך להראות שהוא לא כמו בנט.

לפני 23 דקות, madmaxx כתב:

אתה באמת חושב שקיש עושה את זה, ועוד עם כזה מסע פרסום, ממקום חיובי או כי יש לו פריימריז על הראש? 

קיש לא העניין פה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

לדעתי זה עוד תרגיל יח''צ

לא חושב שזה יחץ הפעם. הוא יודע שהמצב שלו לא טוב והוא ינסה בכל דרך להוריד את אחוזי ההצבעה בחברה הערבית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הו, לא! לא!!!

לא "אבו יאיר"! אבוי, לא נזכה לראותו שוב במחוזותינו למערכת בחירות זו? שוד ושבר. 

אגב. 

לדעתי הכנה? מנסור עבאס דווקא התגלה כסיפור הצלחה לא קטן, לדעתי. בא לעבוד ולעשות טוב, להערכתי ממה שראיתי בתקופה הקצרה שהיה בממשלת השינוי. 

בדיוק זו הסיבה שהוא לא בא בטוב לביבי בעין.

• רעיון טוב! 1

פורסם

הוא לא היה בממשלה. תמך מבחוץ. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

הוא לא היה בממשלה. תמך מבחוץ. 

אותו דבר.

כרגע הבעיה היחידה שלי בערך עם עבאס, שהיא מהותית מאוד, זה כשדיברו איתו על חמאס הוא גמגם והתחמק.

בתור ערבי ישראלי, אני מצפה ממנו להיות נגד חמאס בצורה מוחלטת. לא נגד הפלשתינים, נגד חמאס.

וכל עוד לא אמר בצורה ברורה "אני נגד חמאס הרוצחי ילדים", הוא בעדם.

• תוכן חדש...