Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, mikyl כתב:

מזלך שאתה כנראה לא משגע על מוצרי בשר.  כשרות כאן דופקת את הכל

אני כן רק שבשר אי אפשר לשים סמזוודה ולקחת הביתה 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 8 שעות, David32 כתב:

גרתי 2 קילומטר מלול תרנגולות, בחיים, בחייים לא קניתי משם ביצים, אין אופציה. מקווה שזה השתנה/ישתנה. 

זה לא הולך להשתנות.

image.thumb.png.9380937d98a5aaa5bbed220b6b53b469.png

לפני 5 שעות, avi 1234 כתב:

אתה מעדיף את המעריץ של נסארללה מביבי?!

איך הגעת לשם?!

ממליץ להשקיע בלימודי הבנת הנקרא. אף פעם לא מאוחר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגין באמת שיחק לפי הכללים... אבל לא עוד, נמאס לבוחרי הימין להיות עבדים

כן, אתם עבדים כמו שלוופי גולדברג יותר קשה לחיות כאישה שחורה בארה"ב מאשר לחיות כאישה באיראן.

פשוט מדהים כמה woke הכאילו ימין בישראל.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

ולא יכול להיות שבגצ יכול לבטל כל חוק שבא לו, אפילו שבעבר פסק אחרת ע"ע מינוי נציב שירות המדינה.

בגץ יכול לפסול כל מהלך שנגוע בניגוד עניינים או אי ציות לחוק ולנהלים.

ולא, היועמשית לא ממנה ראש שבכ, ובגצ לא יכול למנוע ועדה ממשלתית שהוקמה כחוק לבדיקת שימוש ברוגלות שאסורה ע"פ חוק.

היועמשית לא ממנה אף אחד אבל בהחלט תשרוש מינוי לפי הכללים וללא ניגוד עניינים. לגבי הרוגלות אתה פשוט חייב להתחיל להפעיל את המוח שלך עצמונית ולא להגיד אמן על כל מה שמאכילים אותך בערוץ 14. הדרישה היחידה זה שהועדה תראה מנגנון שימנע התערבות בתיקים שנדונים עכשיו. דרישה סופר לגיטימית שלא קשורה לאם תהיה ועדה או לא תהיה ועדה ומה היא תחקור.

אתה מעדיף את המעריץ של נסארללה מביבי?!

איך הגעת לשם?!

מה הקשר בין אי הסכמה עם סתימת פה של מישהו שחושב שונה ממני גם אם אני מאוד לא מסכים איתו לביבי?

בגין באמת שיחק לפי הכללים... אבל לא עוד, נמאס לבוחרי הימין להיות עבדים.

נשיא בית משפט העליון לשעבר גרוניס התנגד למינוי מיארה ואמר שהיא לא עומדת בתנאי סף לתפקיד.

קודם כל אתם עבדים רק של המלך שלכם. תסתכל קצת סביב ותבין כמה אתם סתם בוכים. אתה כמו מישהו שאני מכיר שהיה סגן מנהל תחנת רידינג (והוא בכלל מהנדס אזרחי) ובוכה שמפלים אותו בעבודה כי הוא מזרחי וליכודניק. 

התגובות באדום. 

ואל תבוא בטענות שכתבו לך במיוחד באדום רק כי אתה ימני ועושים בכוונה שיהיה לך קשה לקרוא. גם שמאלנים קוראים את זה בדיוק אותו הדבר.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 6 שעות, avi 1234 כתב:

בגין באמת שיחק לפי הכללים... אבל לא עוד, נמאס לבוחרי הימין להיות עבדים.

תגיד אתה מסתלבט אבי? עבדים? מה עובר לך בראש שאתה רושם את זה? אנחנו חיים באותה מדינה?

בהקשר הפוליטי, אתה חלק מקבוצה של אנשים שהמומחיות שלה זה פשוט להתבכיין. ווקיסטים בנשמה. מציע לך לקרוא את התגובה שלך ותגובות מקבילות של אמריקאים עם פס כחול בשיער, מבטיח שתופתע כמה שאתם דומים.

• אהבתי 3

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
לפני 7 שעות, avi 1234 כתב:

ולא יכול להיות שבגצ יכול לבטל כל חוק שבא לו, אפילו שבעבר פסק אחרת ע"ע מינוי נציב שירות המדינה.

אוקי. בוא רגע ונראה משהו. 

היום תהיה ישיבה בטחונית מיוחדת, שבסופה תעלה הצבעה על חוק (שיעבור) שדורש ממשתמשי קארספורום ללבוש נוצות על הראש ולעשות קולות של אינדיאני במקום להשתמש במילים כן ולא. 

האם בג"צ עדיין לא רשאי להתערב? אם הוא רשאי, תוכל לכתוב כן. אם לא, נא להשתמש באימוג'י עם נוצה על הראש.

לא כל חוק הוא חוקתי, ולא כל חוק עומד ללא סתירה עם חוק אחר. במקרה של הנוצות, חוק כבוד האדם וחירותו. 

במקרים אחרים, למשל, דוגמא למשהו שבג"צ התערב בו- עכשיו יש חובת גיוס לכולם, והממשלה מנסה לחוקק את המשך ההשתמטות. אתה מעדיף שההשתמטות תאושר ובג"צ לא יתערב? רק שואל. 

לפני 7 שעות, avi 1234 כתב:

ולא, היועמשית לא ממנה ראש שבכ, ובגצ לא יכול למנוע ועדה ממשלתית שהוקמה כחוק לבדיקת שימוש ברוגלות שאסורה ע"פ חוק.

?

מישהו טען שהיועמ"שית אמורה למנות את ראש השב"כ? תפקידה לבדוק את החלטות הממשלה מבחינת החוק, וזה מה שעשתה בדיוק. 

מה הקשר לוועדה לרוגעלך? הנקודה היחידה שמעכבת את נושא הרוגעלך היא הסירוב (בחיי, מעניין למה!) של חברי הכנסת לאשר גם את בדיקת חברי הכנסת בחשדות של שוחד, עם הרוגעלך. אחרת זה היה מאושר כבר ממזמן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

מה רע בלעשות סתם גבינת עמק 9% עם טעם של פלסטיק

יש לך את הגאודה הרגילה בסופר 🙃

לפני 8 שעות, Gosser1860 כתב:

לא יודע לגבי ביצים כי אותם אני קונה בסופר

אז אצל החקלאי זה גם חצי מחיר וגם באיכות גבוהה יותר. ככה זה כשאין את כול המידלמנים שצריכים להרוויח. את הביצים אתה קונה מחנות אוטומטית שנמצאת בחלק הקדמי של הלול, פחות מידל מן מזה זה רק לקחת את הביצה מהתחת של התרנגולת.

לפני 8 שעות, Gosser1860 כתב:

אבל ירקות ופירות אפשר לקנות ישירות מהחקלאים בימים מרוכזים

זה אני מכיר, אבל זה לא לגמרי מה שאני מדבר עליו, אבל כן, זה יותר בכיוון.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 16 שעות, פינדר כתב:

אח״כ כשבית המשפט יהפוך את ההחלטה (אם זה יעבור הצבעה של 90 ח״כים), כי אין באמת עילה חוקית, וכל אנשי המשילות יגידו שזו עוד הוכחה לדיפ סטייט של ביהמ״ש, הם יתממו.

הערה קטנה, אם אכן יצביעו 90 חברי כנסת בעד הדחה (3/4 ממליאת הכנסת), סבורני שכרשות מחוקקת עומדת להם הזכות שהחלטתם תעמוד בעינה (בלי קשר לזהות האישיות הספציפית), שאם לא כן - על פניו בג״ץ יכול בכל עת לפסול דעת רוב שהתקבלה בהצבעה.

באם אכן יושג הרוב הנדרש עפ״י חוק רוב (שים לב, לא יחסי ולא אבסולוטי כהגדרתו, קרי 61 ומעלה - מדובר על תמימות דעות של  3/4 מחברי הבית) ומשזה הושג, פסילת ההחלטה בידי בג״צ תהווה לטעמי הפרה של מערכת האיזונים בין הרשויות.

ע״מ להסיר ספק וכפי שהתבטאתי בעבר, בית המשפט העליון קדוש בעיני, אך המשך אימוץ תזת ׳הכל שפיט׳ עלולה להוביל לכירסום במעמדו.

הכל תאורטי כרגע, בוא נגיע לנהר ואחרכך נראה אם צריך לחצות אותו

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 51 דקות, waterman כתב:

הערה קטנה, אם אכן יצביעו 90 חברי כנסת בעד הדחה (3/4 ממליאת הכנסת), סבורני שכרשות מחוקקת עומדת להם הזכות שהחלטתם תעמוד בעינה (בלי קשר לזהות האישיות הספציפית), שאם לא כן - על פניו בג״ץ יכול בכל עת לפסול דעת רוב שהתקבלה בהצבעה.

באם אכן יושג הרוב הנדרש עפ״י חוק רוב (שים לב, לא יחסי ולא אבסולוטי כהגדרתו, קרי 61 ומעלה - מדובר על תמימות דעות של  3/4 מחברי הבית) ומשזה הושג, פסילת ההחלטה בידי בג״צ תהווה לטעמי הפרה של מערכת האיזונים בין הרשויות.

אני אגיד לך למה לא מסכים איתך.

הכנסת לא מצביעה על העפת ח"כ כי הוא לא בא לה טוב בעין אלא כי התקיימה עילה קבועה בחוק והם החליטו שהעילה וההפרה מצדירים העפה.

אם יהיה בכגץ הוא לא יהיה נגד ההצבעה אלא לבירור קיום העילה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 57 דקות, waterman כתב:

מדובר על תמימות דעות של  3/4 מחברי הבית

אם 3/4 מחברי הכנסת מחליטים שנציג של מיעוט לא יכול לכהן, כי הוא לא בא להם טוב, זה בסדר מבחינתך? עריצות הרוב להשתקת מיעוטים, זו דמוקרטיה?

במאמר מוסגר, אם באמת 75% מהעם יחליט לבטל זכויות של 25% האחרים, שום בית משפט לא יכול לעצור את זה. אם הרוב לא רוצה דמוקרטיה, אז לא תהיה דמוקרטיה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לצורך העניין מה זה משנה שהוא נציג של מיעוט? זה לא אמור להקנות לו חסינות כלשהי.

ובנושא אחר על הדאגה לציבור, אחרי הורדת המס על שתיה ממותקת, קבלו את השלב הבא - הורדת מיסוי על סיגריות בדיוטי פרי. איזה כיף לנו.

• מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

לצורך העניין מה זה משנה שהוא נציג של מיעוט? זה לא אמור להקנות לו חסינות כלשהי.

לא חסינות. כן עוד רמה של הגנה בפני הדחה, על ידי בית המשפט.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

לצורך העניין מה זה משנה שהוא נציג של מיעוט? זה לא אמור להקנות לו חסינות כלשהי

יש לו את הזכות לבחור ולהיבחר.

מה לעשות שהציבור שלו בחר במטומטם?

אם יעביר מידע לאויב וייתפס, שייתלו אותו על בגידה מצידי, אבל כרגע הוא לא נאשם בכלום.

ואל תדאג, כשמסיימים עם האויבים עוברים למתנגדי המשטר ואז לאופוזיציה הרשמית הממלכתית. זה לא נגמר בעודה, זה מתחיל איתו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 51 דקות, SlowRide כתב:

הורדת מיסוי על סיגריות בדיוטי פרי

בדיוטי פרי יש מיסוי על סיגריות? זה לא סותר את השם?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 52 דקות, SlowRide כתב:

ובנושא אחר על הדאגה לציבור, אחרי הורדת המס על שתיה ממותקת, קבלו את השלב הבא - הורדת מיסוי על סיגריות בדיוטי פרי. איזה כיף לנו.

הפוך גוטה. 

הורדת הטבת המיסוי. 

כיום אין מיסוי על הסיגריות בדיוטי. לא יודע אם בכלל או חלקי.

הורדת הטבת המיסוי = החלת המיסוי גם על הדיוטי. 

ובלי קשר. מתי אצלנו דבר כזה?

image.thumb.png.a5cadfff488fc1fb674790f2204478ac.png

אצלנו אין צורך בהדלפה אפילו. מספיק ללכת לארכיון של מה נאמר, בפומבי, בהצהרות. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...