Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהחטופים לא בכותרות, יש פחות הפגנות, פחות התארגנויות ספונטניות וכולו וכולו. יותר בריא לממשלה החולה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 שעות, פינדר כתב:

מה מעצבן? שמפריעים לאנשים באמצע שידור חוזר של המירוץ למיליון?

שמשתמשים בתעמולה של ארגון טרור בשביל להביא רייטינג. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 12.4.2025 בשעה 08:12, פינדר כתב:

ואני בטוח שאם סמוטריץ ובן גביר היו אומרים לנתניהו, תעשה עסקה או שנפיל את הממשלה, כל החטופים כבר היו מזמן בבית.

אם נוח לספר לעצמך אגדות עם על עסקת חטופים כוללת מעבר לפינה רק שהשנים האלו מונעים אותה אז שיבושם לך

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא חייבים להיות דווקא השנים האלו. כל שוטף קואליציוני שיכול להפיל את הממשלה. אצל ביבי במקום הראשון לא מלחמה וחטופים, אלה הכיסא. וכמו שכבר אמרה שרהל'ה  שתישרף המדינה. 

פורסם
לפני 26 דקות, עדי-אל כתב:

אם נוח לספר לעצמך אגדות עם על עסקת חטופים כוללת מעבר לפינה רק שהשנים האלו מונעים אותה אז שיבושם לך

אגדות עם?

אם היו מציעים לחמאס עסקה שכוללת את סיום המלחמה ויציאת הצבא מהרצועה, הם היו מסרבים לדעתך?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מודה שמה שעשו לגברת סילמן מול הבית היום בבוקר עשה לי טוב על הלב והפך את היום לנהדר.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אגדות עם?

אם היו מציעים לחמאס עסקה שכוללת את סיום המלחמה ויציאת הצבא מהרצועה, הם היו מסרבים לדעתך?

כן.

בלי שיקום הרצועה (או במילים היותר נכונות שיקום החמאס) אין להם מה להפסיק לחימה.

נראה לך שהם עשו ותכננו את 7 באוקטובר בשביל להפסיק לחימה ואת הוצאת צה"ל? את זה כבר היה להם ב 6 באוקטובר 

לא סתם כל העסקאות שלהם הם בשלבים. הם רוצים למרוח את הזמן 

אם כבר הם היו מסכימים לעסקה כוללת בתנאי שאנחנו מפרקים את המפעל טקסטיל בדימונה

פורסם

שיקום הרצועה == שיקום החמאס? בינתיים נראה שהחמאס לא נעלם.

מה עוזר להם לקנות זמן? העולם כבר פחות גועש בגללם, טראמפ תומך, לא נראה שבארבע שנים הבאות משהו ישתנה מבחינתם לטובה, למה יש להם לחכות?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 16 דקות, עדי-אל כתב:

בלי שיקום הרצועה (או במילים היותר נכונות שיקום החמאס) אין להם מה להפסיק לחימה.

מעניין, כי החמאס וכל המתווכים שמדברים איתו חוזרים שוב ושוב על הרצון לעסקה כוללת כמו שכתבתי.

ונתניהו היה יכול בקלות להסכים לעסקה כוללת כדי לחשוף את הבלוף שלהם.

נראה לי שאתה זה שמשכנע את עצמו בסיפורי עם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, David32 כתב:

שיקום הרצועה == שיקום החמאס? 

כן. מה מפתיע בזה?

לפני כשעה, David32 כתב:

מה עוזר להם לקנות זמן? העולם כבר פחות גועש בגללם, טראמפ תומך, לא נראה שבארבע שנים הבאות משהו ישתנה מבחינתם לטובה, למה יש להם לחכות?

מה עוזר להם? הם מתחמשים בינתיים 

אם צריך לחכות 4 שנים עם חטופים הם יחכו וימרחו את הזמן

לפני כשעה, פינדר כתב:

מעניין, כי החמאס וכל המתווכים שמדברים איתו חוזרים שוב ושוב על הרצון לעסקה כוללת כמו שכתבתי.

ונתניהו היה יכול בקלות להסכים לעסקה כוללת כדי לחשוף את הבלוף שלהם.

נראה לי שאתה זה שמשכנע את עצמו בסיפורי עם.

ממש לא כמו שכתבת

בלי שיקום "הרצועה" אין שום עסקה שהם מציעים 

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
פורסם
לפני 21 דקות, עדי-אל כתב:

כן. מה מפתיע בזה?

מה שמפתיע בזה זה איך אתה מדמיין את היום שאחרי. אם שיקום הרצועה שווה ערך לשיקוע החמאס אז הדרך היחידה היא להשאיר את.הרצועה מוחרבת לגמרי? וזה אתה רואה כמשהו ריאלי.

לפני 23 דקות, עדי-אל כתב:

מה עוזר להם? הם מתחמשים בינתיים

אז הם משתקמים, אה. ומה אז?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 10 שעות, פינדר כתב:

מסכים עם הרבה דברים שכתבת. עם זה פחות.

יש פה מדיניות מכוונת של הממשלה ותומכיה, שהחטופים לא יהיו בראש סדר העדיפויות ולא יהיו בכותרות.

הם בראש סדר העדיפויות האקטיביסטי/פוליטי שלנו, ולא משנה מה המדינה תעשה.

הם לא (ולא צריכים להיות בשום אופן!!) בראש סדר העדיפויות האישי היומי שלך, וזו הבעיה שלי עם הפמפום הבלתי פוסק איפה שזה לא שייך.

תאר לך שבאותה צורה היו לך תזכורות על משהו אישי בהרבה וקטן בהרבה- המינוס בבנק. תחשוב שהיו קוטעים לך פרק של הסדרה שאתה צופה בה בשביל הודעה על המינוס, זה היה מופיע על שלטי חוצות, כשאתה עומד ללכת לישון מקבל SMS על המינוס, בארוחת שישי תוך כדי הקידוש מישהו צריך לתת לך תזכורת על המינוס, וכו' וכו'.

אפילו אם לא מדובר על אסון בקנה מידה לאומי זה היה הופך למלחיץ ושוחק אותך מהר מאוד.

עכשיו קח בחשבון שהאירוע של ה 7 לאוקטובר הוא כן היה משהו טראומטי למדי. כמה רוצים להעמיק את השריטה לעם השרוט גם ככה שלנו?

פורסם
לפני 5 דקות, Pika007 כתב:

הם בראש סדר העדיפויות האקטיביסטי/פוליטי שלנו, ולא משנה מה המדינה תעשה.

הם לא (ולא צריכים להיות בשום אופן!!) בראש סדר העדיפויות האישי היומי שלך, וזו הבעיה שלי עם הפמפום הבלתי פוסק איפה שזה לא שייך.

תאר לך שבאותה צורה היו לך תזכורות על משהו אישי בהרבה וקטן בהרבה- המינוס בבנק. תחשוב שהיו קוטעים לך פרק של הסדרה שאתה צופה בה בשביל הודעה על המינוס, זה היה מופיע על שלטי חוצות, כשאתה עומד ללכת לישון מקבל SMS על המינוס, בארוחת שישי תוך כדי הקידוש מישהו צריך לתת לך תזכורת על המינוס, וכו' וכו'.

אפילו אם לא מדובר על אסון בקנה מידה לאומי זה היה הופך למלחיץ ושוחק אותך מהר מאוד.

עכשיו קח בחשבון שהאירוע של ה 7 לאוקטובר הוא כן היה משהו טראומטי למדי. כמה רוצים להעמיק את השריטה לעם השרוט גם ככה שלנו?

ההיסטוריה תחזור על עצמה. לא חייב שזה יהיה בעוטף עוד פעם..

תראה איך אנשים התרגלו כל כך מהר לטילים תוך שנה וחצי

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, farkash7 כתב:

מודה שמה שעשו לגברת סילמן מול הבית היום בבוקר עשה לי טוב על הלב והפך את היום לנהדר.

נערת ליווי  או  מי פיתה את מי ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...