Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הטיעון הצפון קוריאני רק במילים אחרות. בוא וספר לי מה לשיטתך התקשורת כן צריכה לדווח.

אם התקשורת "מייצרת או מרחיבה נקודות חולשה" בשלטון, מדובר בשלטון רופס ורעוע שראוי להחליפו מיד. זה בול מה שכתבתי קודם לגבי חלק מתפקידה של התקשורת, אחרת לא הייתה שום פואנטה באותה הביקורת.

חוץ מזה שקצת משעשע שאתה כותב דברים כאלו, הלחם והחמאה של הממשלה הנוכחית זה להרחיב את הקרעים הקיימים בחברה הישראלית, ליצור חדשים, ולשסע את הקבוצות אחת בשניה. חברה חלשה, שלטון חזק (לפחות בהזיה הזו שהם חיים בה...), זה בדיוק טוטליטריזם סטייל ברה"מ, וחלק מהשיטה של פוטין.

אי אפשר ליצור וואנאבי דיקטטורה במדינה עם חברה חזקה.

• אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

להזכירכם, מי שדרש עסקת שלב א בכל כך הרבה שלבים זה ביבי. היו יכולים לעשות את הכל בשבוע אחד אבל כרגיל אצל האיש הזה הוא תמיד צריך לדאוג לנקודות יציאה כדי לשמור על הקואליציה שלו. אנחנו מדברים על איש שלא היה לו את האומץ והמוסר לרדת לקיבוצים בדרום ולהיפגש את התושבים שהוא הפקיר. 

פורסם
לפני 5 שעות, Pika007 כתב:

אני חייב לשאול, מה לדעתך תפקידו של איש תקשורת בישראל? לנגן ולזמר הלל ללאומיות הישראלית ולגרום לנו להרגיש גברברי על?

איפה מה שלא בסדר במה שהוא אמר פה, ועוד בצורה שאתה מכנה אותו "דובר חמאס"?

הוא אמר פה משהו לא נכון? שיקר? או שאולי הוא לא שיקר אבל בעצם "כן, אנחנו יודעים, אבל שלא יפרסם את זה!!" סטייל צפון קוריאה?

חלק מתפקידה (חלק!) הוא להציף ביקורת נוקבת שקיימת בסנטימנט הציבורי ולאתגר את הגופים המוסדיים והמדיניים כדי שלא ירגישו בנוח לזרוק יותר מדי.

בנט זכה לרחמים מהתקשורת? לפיד? אולמרט? שרון? אף אחד מהם- וזה בסדר גמור.

שלא תחשוב שאני מחבב יותר מדי את התקשורת המאוד קליקבייטית והמאוד צהובה של ישראל, אבל וידאו 10 שניות של איזה טמבל בטיקטוק עם 200 אלף עוקבים משפיע על דעת הקהל יותר ממה שדרוקר ישפיע עליה עם 50 פוסטים כתובים היטב.

קודם כל לא חייב לכתוב כל דבר

דבר שני זה לא ביקורת נוקבת זה סתם עוד דרך אחרת להגיד "ביבי קקי" "ביבי פיפי". שים לב ב 18:02 חמאס מודיע שהשחרור מתעכב ב 18:19 ישר קופץ עם הודעה טיפשית

לפני 20 שעות, פינדר כתב:

פעם לא חיבבתי את סמוטריץ׳ ולא הסכמתי עם הדעות שלו, אבל חשבתי שלפחות הוא ישר ומקצועי.

היום אני פשוט מתעב אותו.

מה זה ״יוצרים אינסנטיב לחטוף יהודים״???

האינסנטיב היה קיים במשמרת שלך. חטפו אותם במשמרת שלך.

אתה דואג לעתיד?? אתה זה שקבע שחמאס הוא נכס!!

אם אני אכתוב פה את כל הקללות שבא לי להמטיר עליו, ישעו אותי מהאינטרנט.

image.thumb.png.b8ed8c47ba16ee1f335852abd69de757.png

כבר שנים אני לא אוהב אותו

שחצן שלא עומד מאחוריו כלום

לפני 17 שעות, David32 כתב:

כן? מה ההמשך? שכולם יסכימו עליה?

יש כמה הנחות יסוד שצריך להסכים עליהם

כל עוד לא נסכים עליהם לא נוכל להסכים על שום דבר אחר כי זה הבסיס לכל השאר

לפני 5 שעות, Pika007 כתב:

חוץ מזה שקצת משעשע שאתה כותב דברים כאלו, הלחם והחמאה של הממשלה הנוכחית זה להרחיב את הקרעים הקיימים בחברה הישראלית, ליצור חדשים, ולשסע את הקבוצות אחת בשניה. חברה חלשה, שלטון חזק (לפחות בהזיה הזו שהם חיים בה...), זה בדיוק טוטליטריזם סטייל ברה"מ, וחלק מהשיטה של פוטין.

אי אפשר ליצור וואנאבי דיקטטורה במדינה עם חברה חזקה.

הממשלה לא טומנת ידה בצלחת זה נכון 

והתקשורת מצטרפת בשמחה 

פורסם
לפני 8 שעות, עדי-אל כתב:

יכול להיות שזה גם נכון (עד עכשיו לא הבנתי מה קרה שם)

זה לא שהם חיכו, אנשי "תקשורת" משפעים על אנשים אחרים וככה נוצר כדור שלג

דרוקר ודומיו חושבים שהם מזיקים לביבי אבל הם מזיקים למדינת ישראל אבל זה בסדר מבחינתם כי הכי חשוב להם להזיק לביבי

אפשר אולי הסבר איזה נזק הם גרמו למישהו?

זו המציאות שכל בר דעת מבין והוא רק סיכם אותה לכמה משפטים. לא המציא עובדות, לא אמר משהו לא נכון ולא חשף שום דבר שלא ידוע לכולם.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 שעות, עדי-אל כתב:

תשאל אותם

שאלתי אותם, הם אמרו שהם עושים את העבודה שלהם, די לפי התיאור שפיקה כתב.

אם אתה לא מסכים עם התיאור הזה, בוא תציג את הטענה שלך.

לפני שעה, עדי-אל כתב:

תמיד הייתי אאוטסיידר

אאוטסיידר זה כשאין לך חברים.

נון קונפורמיסט זה מישהו שחושב עצמאית ולא לפי העדר

פורסם
לפני 39 דקות, Night Driver כתב:

אפשר אולי הסבר איזה נזק הם גרמו למישהו?

זו המציאות שכל בר דעת מבין והוא רק סיכם אותה לכמה משפטים. לא המציא עובדות, לא אמר משהו לא נכון ולא חשף שום דבר שלא ידוע לכולם.

לשחק על הרגשות של משפחות חטופים וסתם אנשים שאכפת להם מהמצב

זאת לא מציאות זה סתם פרשנות מעוותת שלו למציאות 

מספיק חמאס מוציא הודעה וכבר הנה תראו ביבי אשם והחמאס? זה סתם קבוצה של אנשים טובים 

הכותרת צריכה להיות "חמאס משחק במשפחות החטופים"

פורסם

זה משחק משותף של שני הצדדים רק שמחמאס אנחנו לא מצפים לכלום ומראש הממשלה שלנו כן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

יש כמה הנחות יסוד שצריך להסכים עליהם

כל עוד לא נסכים עליהם לא נוכל להסכים על שום דבר אחר כי זה הבסיס לכל השאר

כן, הנחת היסוד שלכול החטופים מגיע לחזור הביתה. כנראה שזה לא מתאים לך.

אתה לא רוצה עסקה, הבנתי. אם כבר מישהו שמהדהד פרופוגנדה זה אתה, כי התחלת עם הנגד עסקה, והופס - מנסים להפיל אותה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

כן, הנחת היסוד שלכול החטופים מגיע לחזור הביתה. כנראה שזה לא מתאים לך.

אתה לא רוצה עסקה, הבנתי. אם כבר מישהו שמהדהד פרופוגנדה זה אתה, כי התחלת עם הנגד עסקה, והופס - מנסים להפיל אותה.

הנחת היסוד הולכת הרבה יותר אחורה 

7 באוקטובר ומה שנגרר בעקבותיה זאת תוצאה לא סיבה

פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, עדי-אל כתב:

אני עוקב מדי פעם אחרי התקשורת של חמאס. בין עם זה דרך כל מני ערוצי ״תקשורת״ או באל ג׳זירה וכו׳.

כל הכותרות שם מייצגות בדיוק את האינטרסים של חמאס. כ-ו-ל-ם מיישרים קו ומשתפים פעולה ומהווים חלק מהלוחמה הפסיכולוגית של חמאס, גם כלפי חוץ וגם כלפי פנים.

זה מה שאתה רוצה?

יש מחיר לחיים בדמוקרטיה עם תקשורת חופשית. אין דמוקרטיה בלי תקשורת חופשית. גם אם תקשורת כזו אומרת שהכותרות יהיו פופוליסטיות או ״מופקרות״ או כל דבר אחר שלא מתאים לך.

תחליט איזו שיטה אתה מעדיף.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 28 דקות, David32 כתב:

מגניב, נגד החזרת החטופים בכלליות. 

טוב לדעת.

אגב

אני חושב שאם לא היינו עושים את העסקה הראשונה, ממשיכים את המצור על עזה ומחכים עוד חודש-חודשיים הרבה יותר חטופים היו חוזרים בחיים

אבל עסקה עכשיו!

https://m.maariv.co.il/news/military/article-1171720

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

לשחק על הרגשות של משפחות חטופים וסתם אנשים שאכפת להם מהמצב

זאת לא מציאות זה סתם פרשנות מעוותת שלו למציאות 

מספיק חמאס מוציא הודעה וכבר הנה תראו ביבי אשם והחמאס? זה סתם קבוצה של אנשים טובים 

שמע, בוא תחליט מה הטענה שלך ותרוץ איתה.

קודם טענת שהמניעים של דרוקר לא כשרים - הוא רוצה לפגוע בביבי ותוך כדי פוגע בביטחון המדינה, אבל לא הסברת למה ואיך.

עכשיו אתה טוען שהפרשנות שלו למציאות מעוותת - אם זה נכון, אז אולי ניתוח המציאות שלך שונה משלו אבל לפחות הוא כותב את מה שהוא כותב בתום לב, כי זאת דעתו וזאת העבודה שלו - אז מה אתה רוצה ממנו?

אני כתבתי פה לפני כמה עמודים שאין לי אמון במדינה. אני מניח שאם סינוואר האח היה קורא את זה, זה לא היה מעציב אותו במיוחד - גם אני לא בסדר? 

עוד טענת שהוא משחק על רגשות משפחות החטופים, שהאמת שקשה להתייחס לכזה דבר - ממה שראיתי, משפחות החטופים צועקות על חברי הכנסת והממשלה, לא שמעתי תלונות מהם על דרוקר.

באת לפורום לכתוב מה אתה חושב, בוא תכתוב גם למה.

לפני 7 דקות, עדי-אל כתב:

אגב

אני חושב שאם לא היינו עושים את העסקה הראשונה, ממשיכים את המצור על עזה ומחכים עוד חודש-חודשיים הרבה יותר חטופים היו חוזרים בחיים

מסכים איתך, אני התנגדתי לעסקה הראשונה כי חשבתי שצריך להחזיר את כולם בבת אחת ולגבות מהחמאס כל מחיר בשביל שזה יקרה.

הממשלה פה לא עשתה את זה, אני חושב שזה מסיבה א', אתה כנראה חושב שזה בגלל שהפעילו עליה לחץ לעסקה - למה אתה לא בא בטענות לממשלה שהם חבורה של _______ שלא עומדים בלחץ?

• תוכן חדש...