Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

בעצם רוטמן כבר לא אזרח מן השורה אז תשאל כל נער גבעות

הוא "שליח ציבור" כמה שהם אוהבים לנפנף בטייטל הזה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

אני לא ממש מבין מה אתה מציע.

חבר יקר אתה קורא אותי שנים מה ז״א אתה לא מבין, הכל כתוב :)

אבל נדמה לי שאתה מערבב בין מה אני ״מציע״ (יותר נכון דעתי) לגבי ״פתרון בר קיימא״, ומה אני מציע בנוגע להתנהלות שוטפת, אז אציין כי אני מתנגד קטגורית ל

לפני 8 שעות, פינדר כתב:

(...) מימוש ההסכם עד חזרת כל החטופים שאפשר ומיד אח״כ (או בהזדמנות הראשונה שחמאס מפר את ההסכם) כניסה מחדש לעזה, מיטוט חמאס והכנסת חלופה מוסכמת כמו הרשות.

לגבי כל הפושעים עם דם על הידיים ששוחררו מחוץ לעזה: יום אחרי חזרת החטוף האחרון, מודיע שמי שלא חוזר מרצונו לכלא, יעצר או יחוסל.

עם כל הכבוד לתורת המשחקים, היא עובדת מול שחקנים שיש להם אותן מטרות ואותם חוקים. מול שחקן לא רציונלי (מחזיק בסט ערכים שונה משלנו) אין משמעות לחוזים ולהסכמים.

מחקתי את החלק איתו אני מסכים, ואיננו בהלימה לשאר הדעה שלך שהיא בגדול ״להבטיח הבטחות ולשבור אותן ברגע הראשון שמתאפשר״.

הדעה הזו שלך, כפי שאתה מציג, היא ישראבלוף קלאסי. להבטיח א׳ וליישם ב׳. מה שאתה מפספס זה שבכל פעם שעושים את זה אז מסמנים לשאר השחקנים שאתה שחקן דפוק, ואז מקבלים משחק דפוק. ההמשך לישראבלוף הוא ההתקרבנות וחוסר לקיחת האחריות על זה שכשאתה משחק בחרא אתה בסוף מרוח בקקי.

אז מה שאני מציע בנוגע להתנהלות שוטפת, היא התנהלות נקיה, ישרה, ישירה ומוגדרת היטב.

זה דורש דברים שאין בסט הערכים של הריבון בישראל, וכפי העולה לא פעם מהתגובות - גם לא בסט הערכים של הציבור עצמו, ובכנות (ולא מביקורת) זה שובר את הלב/נפש לקרוא אדם משכיל ושקול שכותב את הנ״ל, יש את הסיסמא ״הכיבוש משחית״ - עזוב אותי כן/לא כיבוש, המלחמה משחיתה, אם היית מדבר עם ארגון כלשהו ומקבל אינדיקציה שהחברים בו מאמינים בשקרים וכאוס - להערכתי לא היית מוכן להיות באיזשהו קשר אליהם.

קרא את החתימה שלי, זה תופס גם כאן. משפט נוסף שמאוד תופס בהקשר הישראלי-פלסטיני (לדעתי) הוא:

Never fight with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience. 

ישראל צריכה להתנהל כמו מעצמה, היא שואפת להיות מדינה עולם 1 אבל מתנהלת כמו 2-3, לדעתי זה לא משרת את האינטרסים שלה. אבל דעתי לא משנה, I no longer have equity in this venture. מקווה שהצדק האופרטיבי איתך, למרות שלצערי אני פסימי מאוד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, oryo כתב:

אז מה שאני מציע בנוגע להתנהלות שוטפת, היא התנהלות נקיה, ישרה, ישירה ומוגדרת היטב

כלפי מי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 26 דקות, oryo כתב:

אבל נדמה לי שאתה מערבב בין מה אני ״מציע״ (יותר נכון דעתי) לגבי ״פתרון בר קיימא״, ומה אני מציע בנוגע להתנהלות שוטפת, אז אציין כי אני מתנגד קטגורית ל

מחקתי את החלק איתו אני מסכים, ואיננו בהלימה לשאר הדעה שלך שהיא בגדול ״להבטיח הבטחות ולשבור אותן ברגע הראשון שמתאפשר״.

הדעה הזו שלך, כפי שאתה מציג, היא ישראבלוף קלאסי. להבטיח א׳ וליישם ב׳. מה שאתה מפספס זה שבכל פעם שעושים את זה אז מסמנים לשאר השחקנים שאתה שחקן דפוק, ואז מקבלים משחק דפוק. ההמשך לישראבלוף הוא ההתקרבנות וחוסר לקיחת האחריות על זה שכשאתה משחק בחרא אתה בסוף מרוח בקקי.

אז מה שאני מציע בנוגע להתנהלות שוטפת, היא התנהלות נקיה, ישרה, ישירה ומוגדרת היטב.

זה דורש דברים שאין בסט הערכים של הריבון בישראל, וכפי העולה לא פעם מהתגובות - גם לא בסט הערכים של הציבור עצמו, ובכנות (ולא מביקורת) זה שובר את הלב/נפש לקרוא אדם משכיל ושקול שכותב את הנ״ל, יש את הסיסמא ״הכיבוש משחית״ - עזוב אותי כן/לא כיבוש, המלחמה משחיתה, אם היית מדבר עם ארגון כלשהו ומקבל אינדיקציה שהחברים בו מאמינים בשקרים וכאוס - להערכתי לא היית מוכן להיות באיזשהו קשר אליהם.

קרא את החתימה שלי, זה תופס גם כאן. משפט נוסף שמאוד תופס בהקשר הישראלי-פלסטיני (לדעתי) הוא:

Never fight with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience. 

ישראל צריכה להתנהל כמו מעצמה, היא שואפת להיות מדינה עולם 1 אבל מתנהלת כמו 2-3, לדעתי זה לא משרת את האינטרסים שלה. אבל דעתי לא משנה, I no longer have equity in this venture. מקווה שהצדק האופרטיבי איתך, למרות שלצערי אני פסימי מאוד.

בכל ההסכמים המדיניים מול ישויות מדיניות או גופים רשמיים ישראל עומדת (לפחות עד כמה שידוע לי). בין אם זה הסכמים עם ירדן או מצרים,  התדיינויות מול איראן לגבי הפיצויים לצינור קצ״אא וכהנה וכהנה. עם חמאס מדובר בארגון טרור שבין היתר קבע את התקייה כדרך פעולה ולכן אין כל טעם לכל התחייבות מולו.

פורסם
לפני כשעה, ליין מן כתב:

אם בארזים נפלה שלהבת.. מה יגידו אזובי הקיר (כידוע אני די נבער, ולומד מהתגובות שלכם)

אתם מנפנפים קלות את העבירה..
ברור כי הייתה עבירת בניה בבית אשר קנה השופט עמית.
העבירה נגרמה ע"י הבעלים הקודמים, אשר מהם רכש השופט את הבית.
לכן - הייתה רשומה הערת אזהרה על הבית  - יש להרוס את גג הרעפים אשר מצורף שלא לפי התוכנית 

במסגרת אישור הקניה ורישום הבית - פנה השופט בשאילתה ע"י בא כוחו , איך לסדר את העבירה.
נמסר לשופט -  חובה להרוס את גג הרעפים ולבנות גג שטוח -
השופט קיבל היתר ל 3 שנים לביצוע הריסה ובניית גג שטוח.

עברו יותר מ 3 שנים - השופט לא ביצע את התיקון, לא הרס את גג הרעפים ובנה גג שטוח כפי שרשום בהיתר.

הדבר התגלה לפני כשבועיים -
במסגרת כינוס "הועדה  לתכנון ובניה הראל" , כאשר על שולחנה נושאים אחרים..
הוכנסה במחטף תוכנית הבנייה של בית השופט, עם בקשה לאשר את התוכנית עם עברת הבניה.
לא נהרס גג הרעפים, והשופט לא עמד בזמן ה 3 שנים שנרשם בהיתר.

זה כל הסיפור - סיפור פשוט מאוד
האם יש כאן עבירה..
האם אדם שמרח 3 שנים את ההיתר הזמני, עבר עבירה של חריגה לפי חוק הבניה.
האם הוא עבריין, או אולי רק שכחן.. 
האם מגיעה לשופט הקלה ואישור להשאיר את עבירת גג הרעפים החורג.. לאחר 3 שנים שלא מילא את החוק.

האם לדעתכם.. אדם אחר מהישוב, אשר היה מבצע עבירות כאלו.. היה מקבל הקלות   ולא עומד לדין.

אייל.

אם לסכם, אתה דורש מנהל תקין. 

ראוי ויפה. 

האם אלו שצועקים עכשיו "מנהל תקין" מחילים את הדרישה על עצמם? 

נאה דורש ונאה מקיים. 

אי אפשר שאת הניתוח מציל החיים שדרוש למערכת המשפט, כפי שטוענים בליכוד, יבצעו מנתחים עם ידיים מזוהמות. 

לפני כשעה, ליין מן כתב:

אם בארזים נפלה שלהבת.. מה יגידו אזובי הקיר (כידוע אני די נבער, ולומד מהתגובות שלכם)

לכן - הייתה רשומה הערת אזהרה על הבית  - יש להרוס את גג הרעפים אשר מצורף שלא לפי התוכנית 

במסגרת אישור הקניה ורישום הבית - פנה השופט בשאילתה ע"י בא כוחו , איך לסדר את העבירה.

עברו יותר מ 3 שנים - השופט לא ביצע את התיקון, לא הרס את גג הרעפים ובנה גג שטוח כפי שרשום בהיתר.

האם יש כאן עבירה..
האם מגיעה לשופט הקלה ואישור להשאיר את עבירת גג הרעפים החורג.. לאחר 3 שנים שלא מילא את החוק.

האם לדעתכם.. אדם אחר מהישוב, אשר היה מבצע עבירות כאלו.. היה מקבל הקלות   ולא עומד לדין.

אייל.

ראוי ויפה. 

נאה דורש ונאה מקיים. 

אי אפשר שאת הניתוח מציל החיים שדרוש למערכת המשפט, כפי שטוענים בליכוד, יבצעו מנתחים עם ידיים מזוהמות. 

לפני כשעה, ליין מן כתב:

האם יש כאן עבירה..

אייל.

ראוי ויפה. 

נאה דורש ונאה מקיים. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

בניגוד לדעה שלך שכתבת פה, ישראל מתנהלת בצורה ישרה ומכבדת הסכמים. כולל הסכמים עם ארגוני טרור, שזה מה שהביא עלינו את השביעי באוקטובר.

לא רואה טעם לכתוב שוב דברים שכבר כתבתי.

נישאר חלוקים.

• לא הבנתי... 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

כשיגיע הגשם הראשון הם יקבלו כאפה ויחזרו לקלל את חמאס.

נתראה ב11.2.25..

לפני 3 שעות, ליין מן כתב:

על עבירות מן הסוג הזה, כל עוד לא מדובר בעבירה שמסכנת חיים, לרוב מאשרים את החריגה, גם לאנשים נורמטיביים מהיישוב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, DareDevil כתב:

נתראה ב11.2.25..

על עבירות מן הסוג הזה, כל עוד לא מדובר בעבירה שמסכנת חיים, לרוב מאשרים את החריגה, גם לאנשים נורמטיביים מהיישוב.

הבעלים הקודמים ביקש אישור לחריגה וסורב - נרשמה הערה כי הם חייבים להרוס את גג הרעפים.
ולבנות גג שטוח כמו בתוכנית המקורית.
ואחרי שעברו 3 שנים שבהם לא הרס השופט עמית את גג הרעפים כמו שנרשם בהיתר הזמני.
ופתאום  תוך שבוע, מאשרים את החריגה והשארת גג הרעפים..
אם לדבריך - מאשרים לרוב לכולם, מדוע לא אישרו לדיירים הקודמים..

יותר מזה - בד"כ כאשר יש חריגות בניה ואו צו הריסה - מחיר הנכס יורד ביחס למחיר השוק.
האם אפשר וכבודו קיבל הנחה מהבעלים הקודמים, בעקבות בעיית הריסת גג הרעפים

וכיום השופט מרוויח מההפקר, גם   קיבל הנחה בקניית הבית עקב הבעיה
וגם קיבל אישור מיוחד להשארת חריגת הבניה..
איזה כייף להיות מקושר.. 

לכן לדעתי.. כדאי לבדוק.. מה היה לנו שם, ולסגור את הבעיה.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 11 דקות, ליין מן כתב:

וגם קיבל אישור מיוחד להשארת חריגת הבניה.

לא עד כדי כך אבל בסדר..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, oryo כתב:

אני מנסה להבין פה את הבעיה.

ישראל לא מפרה שום הסכם - חמאס מפר.

המחבלים המשוחררים מתחייבים לא לחזור לטרור, הנפת דגל חמאס, נשק וקריאת איטבח אל יהוד זה חזרה לטרור - תקין לעצור שוב או לחסל בדרך.

ישראל תכניס סיוע לרצועה, אבל אם חמאס יאגור שוב נשק כדי לתקוף - תקין לתקוף קודם, ולפי הסרטונים שכבר עכשיו יוצאים הם כבר עם נשקים, אז יאללה, אפשר להמשיך.

וזה בדיוק כמו שקורה בלבנון - צבא לבנון לא מקיים את חלקו בהסכם, אז אתה נשאר בלבנון. זהו.

פורסם
לפני 55 דקות, ליין מן כתב:

הבעלים הקודמים ביקש אישור לחריגה וסורב - נרשמה הערה כי הם חייבים להרוס את גג הרעפים.
ולבנות גג שטוח כמו בתוכנית המקורית.
ואחרי שעברו 3 שנים שבהם לא הרס השופט עמית את גג הרעפים כמו שנרשם בהיתר הזמני.
ופתאום  תוך שבוע, מאשרים את החריגה והשארת גג הרעפים..
אם לדבריך - מאשרים לרוב לכולם, מדוע לא אישרו לדיירים הקודמים..

יותר מזה - בד"כ כאשר יש חריגות בניה ואו צו הריסה - מחיר הנכס יורד ביחס למחיר השוק.
האם אפשר וכבודו קיבל הנחה מהבעלים הקודמים, בעקבות בעיית הריסת גג הרעפים

וגם קיבל אישור מיוחד להשארת חריגת הבניה..
איזה כייף להיות מקושר.. 

לכן לדעתי.. כדאי לבדוק.. מה היה לנו שם, ולסגור את הבעיה.

אייל.

(אין לי שום טיפת אמון במערכת המשפט)

גג רעפים?

באמת?

לא ידעתי במה מדובר חשבתי מדובר באיזה תוספת בניה לא חוקית שמרוויח מזה כסף לא חוקי אבל גג רעפים במקום גג שטוח???

מבחינתי צריך לזרוק את הסיפור הזה לפח הזבל של החדשות לצד החמגישיות או השמפניות

פורסם

ראש ממשלת אלבניה אומר שה"סקופ" של עמית סגל הוא פייק ניוז.

הוא גם טורח לסמן את זה בצבעים על הפוסט של סגל.

image.thumb.png.3b83f7322aa959891a98532fad8b5eba.png

לפני שעתיים, ליין מן כתב:

לכן לדעתי.. כדאי לבדוק..

עזוב זה סיפור קטן.

מה דעתך על האפוד של הבן של היועמשית?

לדעתי זה דורש מינימום ועדת חקירה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הם כולם של באקסטזה בצד המשיחי, לא שהייתי מתנגד למשהו כזה אבל אנחנו יודעים עם מי יש לנו עסק ואני לא מדבר על טראמפ ואפילו לא על ביבי. 

• תוכן חדש...