Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 41 דקות, יבגניפ כתב:

אבל לזימי היא סרן במיל'. וצבי סוכות, שנראה שמתאמץ להגיע לכל מכות עם פוטנציאל ללכת מכות,

זה דווקא לא רלוונטי. שניהם אזרחים ושניהם חברי כנסת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 22 דקות, falou כתב:

אין לי מושג כמה השפעה יש לו. בינתיים אני לא רואה את המשטרה סרה למרות ישירה של השר.

כמה עצורים היו אתמול? זו ההשפעה שיש לו.

אתה לא תראה פקודה ישירה, כי הוא יותר מדי חכם וכי אין לו צורך בזה כרגע.

כשיגיע היום והוא יתן פקודה ישירה, כבר יהיה מאוחר מדי (אם לא כבר מאוחר מדי).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, Supertigre כתב:

אם המדינה רוצה שיהיה חוקי לאנוס מחבל, שתחוקק חוק כזה.

אם המדינה רוצה שלחיילים יהיה פטור ממעצר כמו לחברי כנסת שתחוקק חוק כזה. במצב הנוכחי המדינה אומרת לאזרחים עזבו, לא צריך להקשיב לבית המשפט, למשטרה... רוצים להתחמק מהחוק? תהיו נערי גבעות, רוצים לקבל קומונה על חשבון המדינה, תהיו מהציונות הדתית. 

הימין במדינה שלנו הוא פשוט בעל תרבות של כל מדינה ערבית נחשלת. זה לא סתם שכבר 3 חברים שלי עם המשפחות עזבו. אנשים שהכניסו מיליונים בשנה למדינה במיסים, פשוט עזבו ולא רוצים לחזור לטירוף הזה שנקרא מדינת ישראל. איראן לא צריכה נשק, היא רק צריכה להשאיר את ביבי בשלטון והמדינה הזו תקרוס מעצמה. 

לך אחורה - אני תומך בחקירת האירוע. אני לא תומך בשליחת חוקרי מצ"ח רעולי פנים באמצע היום, מהלך הפגנתי מטומטם.

בטח כשהמדינה סוערת אחרי ש3 לוחמים הואשמו ברצח מחבל נוחבה בשטח ובינתיים לא יצא מזה כלום, או שיוצאים סיפורים על לוחמים שמואשמים בגניבת ציוד מלוחמים שנפלו בקרב כדי להמשיך להילחם. 

הפרקליטות מנסה לכסתח מול האג ובדרך מכסחת את כוחות המילואים.

לפני שעה, Night Driver כתב:

הגבול עובר בפריצה לבסיס

אתה שם את הגבול איפה שמתאים לך.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אבל לזימי היא סרן במיל'. וצבי סוכות, שנראה שמתאמץ להגיע לכל מכות עם פוטנציאל ללכת מכות, הוא נער גבעות, שנעצר כמה פעמים בעבר, ולא גויס לצהל בגלל "אי התאמה",

אז בתור לוחם לשעבר יש לי זכות להיכנס לבתים של ג'ובניקים ולקחת להם את הטלויזיה? גם לסרן במילואים לזימי שכנראה לא עשתה מחסומים באיוש.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

שמע, אני לא עוקב אחרי כל ההפגנות נגד ביבי ב-5 שנים האחרונות. אני לא יודע אם ניסו לפרוץ לבית שלו או לא. אני זוכר מקרה אחד שדיברו עליו של משהו כזה. וכמובן שאם זה קרה, מי שלקח בזה חלק - צריך ללכת לכלא

https://www.ynet.co.il/news/article/hjxtzj910

ברור, לא זוכר את זה..

לפני שעה, Night Driver כתב:

המפכ"ל, מפקד המחוז ומפקדי התחנות שהדברים קרו בשטחן עדיין בתפקיד?

הרמטכל, ראש השבכ וראש המוסד עדיין בתפקידם?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה שם את הגבול איפה שמתאים לך

אני שם את הגבול איפה שהחוק שם אותו.

מותר להפגין אבל אסור לפגוע בשוטרים, מותר להפגין בשער הבסיס אבל אסור לפרוץ פנימה, מותר לפזר מפגינים אבל כשהם חורגים מהרישיון וגם זה בכוח סביר לנסיבות האירוע.

מי שעובר על החוק ופורץ לבסיס צריך לקבל יחס בדיוק כמו מי שפורץ לכנסת, או לכור בדימונה.

לרגע לא אמרתי שמי שמדליק מדורה באילון לא צריך להיות מפונה בכוח אבל מדורה באילון מקבילה להפגנה אתמול מול שער הבסיס (הפגנה לא חוקית שפוגעת בסדר הציבורי וגם זה כי זה לא בסיס מבצעי).

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

חלק מהציבור החליט שעבירות פליליות הן גבול שאפשר לחצות אותו מתי שצריך ואפילו מומלץ כי המטרה מקדשת את האמצעים (חסימות כבישים, פריצת מחסומי משטרה, מרי אזרחי וכו').

והיום אותו ציבור "מופתע"

ש "המדינה מתפרקת".

אבל חשבתי שחלק מסיפור לוט אמור להצביע שזה שאחרים עושים משהו, לא אומר שאתה צריך להתנהג ככה. אבל נראה שאתה מתרץ בשמם...

לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

אני תומך בחקירת האירוע. אני לא תומך בשליחת חוקרי מצ"ח רעולי פנים באמצע היום

אז איך כן?

בלילה? לא.

רעולי פנים, כבר רשמתי שאתם משתמשים במונח הזה, אבל הוא לא תקף במקרה הזה...

לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

בטח כשהמדינה סוערת אחרי ש3 לוחמים הואשמו ברצח מחבל נוחבה בשטח ובינתיים לא יצא מזה כלום

מה זב 'לא יצא מזה כלום'?

ולא שלושה לוחמים, זה עיוות המציאות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 17 דקות, Supertigre כתב:

כולם רואים ומרגישים את רוחו של בן גביר במשטרה, אתה רוצה את זה בכתב מהשר?  הקלטת שיחות? את הצדקנות הילדותית שלך שמור לעצמך. 

1. מה שאתה רואה בסרטונים זה כבר אחרי בכלל שלקחו את החיילים. 

2. לובשים מסכות כי יש ביביסטים שיפרסמו את התמונות שלהם ברשת ויקראו לפגוע בהם. 

3. אף אחד לא הואשם ברצח אלא נחקרו בנושא לאחר שמישהו טען שזה מה שהם עשו. 

4. אף אחד לא מואשם בגניבת ציוד מלוחמים שנפלו כדי להמשיך להילחם, זה לא קיים בשום מקום בצבא. אם שמעת משהו כזה, זה מישהו שבאמת גנב ציוד ומנצל אנשים כמוך, ביביסטים וערוץ 14 כדי לקבל לגיטמציה למעשה שלו. חלאות כאלו לא חסרים, גם בזמן מלחמה ולא חסרים שקרנים. להזכיר לך את כל האפסים שהפיצו על מישהו שנהרג שהוא בכלל סוכן שב"כ שהתלווה למחבלים? תאוריות על בגידה, שיחות של "אנשי שמאל" עם סינווואר ימים לפני המתקפה. 

5. הפרקליטות לא מנסה לכסת"ח שום דבר, להם דווקא אין שום נגיעה להאג (לחיילים ומפקדים בשטח בהחלט שכן ועליהם הם מגינים!). יש במדינה חוק, זה הכל, החוק אוסר על התעללות באסירים, גם אם הם מחבלים. אמרתי, רוצה שזה יהיה מותר? תחוקק. 

1. זה היה גם לפני.

2. הם לא היו צריכים להיות שם בכלל. 

3. הם נחקרו בחשד לרצח והתיק עדיין פתוח.

4.מאשימים לוחמים בגניבת ציוד.

5. אתה חוזר על עצמך וגורם לי חזור על עצמי שוב.

פורסם

שרה בממשלה נואמת מול אספסוף רעול פנים שפורץ לבסיס צה״ל - ועדיין יש אידיוטים שימושיים שמצדיקים את האירוע, או משווים לאיזו הפגנה. 

לפחות אני כבר לא מופתע.

ימים היסטוריים.

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/bktgjpsf0#autoplay

אגב, טמטום נוסף:

1. לפי מצח יש לפחות 7 מהעצורים שלא קשורים לאירוע - 

"כעת צפוי לחוקרי מצ"ח אתגר: לפי הערכות ראשוניות, לא כל החשודים מעורבים באירוע או לפחות הובילו את המעשה החמור שמיוחס להם. לכן, החוקרים יבצעו תרגילי חקירה כדי לגרום לחשודים לספר מי החייל או השניים שתקפו מינית את המחבל."

נראה את התגובות כשהם ישתחררו.

2. זה נועד לדבריהם "להגן עלינו". - "גורמים משפטיים בכירים אמרו ל-ynet לנוכח מעצר תשעת חיילי המילואים לחקירה בחשד להתעללות מינית במחבל: "החשדות חמורים, מדובר בחשדות להתעללות חמורה שחייבים להיבדק, חייבים לחקור אותם ועדיף שאנחנו נחקור. החקירות הפנימיות חוסכות חקירות חיצוניות בינלאומיות"."

אין ספק, נשיא בית הדין הלבנוני תומך חיזבאללה מאוד מתרשם מהחקירות שלנו ומאוד מאמין בבית המשפט. כמו ביידן שמעניש שוב את אזריה.

לפני 2 דקות, oryo כתב:

שרה בממשלה נואמת מול אספסוף רעול פנים שפורץ לבסיס צה״ל - ועדיין יש אידיוטים שימושיים שמצדיקים את האירוע, או משווים לאיזו הפגנה. 

לפחות אני כבר לא מופתע.

ימים היסטוריים.

היא מטומטמת ומי שעמד לידה צריך להיות מסולק משירות מילואים.

פורסם

למה בעצם לא לתת לבית המשפט בהאג לטפל בהם? שיעשו מבחינתי טיסות צ'ארטר של ביביסטים לפרוץ לבית המשפט שם

רק לוודא קודם שקנינו מספיק פופקורן

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אתם פשוט לא קולטים שהבעיה היא שכל פעם צד אחד מרים את הרף וזה מנורמל.

התחילו הפגנות נגד ביבי בתקופת הרפורמה - "דמוקרטיה".

בתקופת ממשלת השינוי אנשי ימין/פייק ימין (תבחרו) הרימו את הרף עם הצקה לפוליטיקאים - "גם אנחנו רוצים להפגין"

התחילה המהפכה המשפטית - ארגוני המחאה לקחו את זה לאקסטרים, מצור על בתי שרים, חסימות, הפרעות בנתבג, ניסיונות פריצה לבית רוהמ והשיא זה כמובן הקטע עם הסרבנות, טרי מלפני חודשיים יאיר גולן חזר על זה.

עכשיו אתם מתפלאים שהצד השני גם מדבר על סרבנות.

לפני 2 דקות, YNV כתב:

למה בעצם לא לתת לבית המשפט בהאג לטפל בהם? שיעשו מבחינתי טיסות צ'ארטר של ביביסטים לפרוץ לבית המשפט שם

רק לוודא קודם שקנינו מספיק פופקורן

כי בית המשפט בהאג רוצה לתלות את כל הישראלים, ימנים ושמאלנים. הוא לא מבדיל.

כמו חמאס ב7.10.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

אגב, טמטום נוסף:

1. לפי מצח יש לפחות 7 מהעצורים שלא קשורים לאירוע

נראה שהטמטום הוא של המפגינים ושל אלה שמגנים עליהם.

היו נותנים למערכת לעבוד והכול היה בסדר.

לפני 11 דקות, oryo כתב:

לפחות אני כבר לא מופתע

אני דווקא מאוד מופתע, כול פעם שאני חושב שיהיה איזו קרקעית, אני מגלה שזה סתם אני דימיינתי. 

• אהבתי 1

- By lifting money bags

פורסם

הבעיה הכי גדולה שאין מנהיג. מנהיג שיוריד את גובה הלהבות.

יש לנו "מנהיג" שככל שהלהבות גבוהות יותר ככה השלטון שלו יציב יותר.

כל עוד הראש על השולחן ומשחק במשחקי מחבואים, או משחקי לא ידעתי, לא שמעתי, לא ראיתי או במשחק מי מושך לי בדש המעיל אני לא רואה שאנו מתקדמים לאן שהוא.

איך אף פעם אין אשמים בממשלה? תמיד זה משהו אחר - הפרקליטות, היועץ, הקפלניסטים, אהוד ברק, אולמרט, דוד בן גוריון. אף פעם זה לא מישהו שנמצא על ההגה ויש לו יכולת לשנות. תמיד יש להם תירוץ גם למה הם לא משנים כלום. כי אולי הם עושים הכל בצורה עקומה ולא עם חשיבה לפניי?

מישהו זוכר שיש לנו חטופים?!?

אבל היי, איזו אנגלית. איזו אנגלית. איך הוא נואם.

• אהבתי 2
  • מבאס 2
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

התחילו הפגנות נגד ביבי בתקופת הרפורמה - "דמוקרטיה".

בתקופת ממשלת השינוי אנשי ימין/פייק ימין

סליחה אבל הרפורמה צצה אחרי ממשלת השינוי. 

אז הסדר שלך שונה, ואז בעצם יוצא שהראשונים שלדעתך שברו את הכלים זה הימין נגד ממשלת השינוי, שאתה היית חלק מהמחנה הזה.

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

מצור על בתי שרים,

זה התחיל עוד בתקופת ממשלת השינוי. אל תיקח את הקרדיט למצביעי ה"ימין".

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

הקטע עם הסרבנות

אין לי מושג בן כמה אתה, אבל אני זוכר קריאות אקטיביות לסרבנות עוד מתקופת ההתנתקות. נחש מאיזה צד של המפה.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...