Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאל אותי איזה סיני (בגרמניה) ”מאיפה אתה”?

עניתי לו מישראל. שאל מאיפה? ”ישראל - הולי לנד”. 

אה, אה, עשה את עצמו מבין.

יש כאלו שישראל בשבילם זה כמו ברוניי בשבילך

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ושכחתי להוסיף,

כמובן שצנזורה ולקיחת ציוד מ AP יורד לאנשים פחות טוב בגרון,  גם כן די מובן. מזכיר קצת רוסיה. (ולצורך ההגינות, גם את המערב שסגר את RT).

אבל, למערב יש את החוקים שלו, וסגור RT מותר, אבל להוריד ל AP את שידור - פחות מותר. ואלה החיים ואם דוד מבין את זה, אז בטוח יש מישהו בממשלה הזאת שגם מבין את זה, והיה צריך לעצור את זה. אבל כנראה שלא היה. 

הכי גרוע זה להוריד ואז להחזיר. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אין לי בעיה עם הצביעות, כי ככה העולם עובד, צביעות ואינטרסים, ומה שמותר לגרמנים אסור לנו.

בדיוק כמו שעשרות אלפי הרוגים באפריקה יורד לעולם בגרון יותר בקלות מאשר אותו מספר בפלשתין או באוקראינה.

הבעיה היא עם אנשים שמסיקים את המסקנות שלהם על סמך החלטות של האו"ם, או מועצת זכויות האדם, או ה-ICC, כאילו שיש שם משהו מעבר לאינטרסים, או אפילו שמץ של אובייקטיביות והגינות.

אותו או"ם שמינה את איראן לשבת בראש מועצת זכויות האדם, ואותו או"ם שהוריד את הדגל לחצי התורן עם מות נשיא איראן, אבל לא חשב לעשות זאת כשנטבחו בישראל מעל ל-1000 איש.

אה, וגם שגריר ארה"ב הביע תנחומים כמובן לידידה הקרובה של ממשל ביידן, לאיראן. 

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 3

פורסם
לפני שעתיים, NEW10 כתב:

אף מדינה מערבית נורמלית לא תתמוך בנו אחרי שהרגנו כמות גדולה של 35000  עזתים שרובם אזרחים, ועוד באמצעות אספקה עצומה של נשק אמריקאי. יש מלא תמונות מעזה של כל הגופות וההרג וההרס שבארץ לא מראים, ומלא מדינות שזה פשוט גורם להן להכיר במדינה פלסטינית(היום שמעתי על סלובניה, לפני כמה זמן שמעתי שגם מלטה בעניין של הכרה במדינה פלסטינית), ובראש כל האירוע הזה עומדת ממשלת הפח אשפה שלנו!!! עכשיו ממש ברור שהצבא שלנו נכשל לחלוטין במשימה שלו.

עכשיו יש את צווי המעצר בהאג נגד נתניהו והוא לגמרי הביא את זה על עצמו, ובניגוד למה שכתבו כאן, זאת בקשה שהשופטות שאחראיות על התיק הזה צפויות לאשר, זה לא משהו שיעבור סתם, זה באמת הולך לקרות ולהיות ממשי הצו מעצר הזה,פלוס זה שהצעד הבא יהיה זה שבית הדין השני לצדק(הראשון זה בית הדין הפלילי) יכול להוציא צו לעצירת המלחמה, ובית הדין הפלילי יוציא צווי מעצר נוספים נגד בכירים ישראלים ואנחנו נהפוך להיות למדינה מצורעת שאין לה תמיכה מהעולם, כולל לא מהמעצמה מספר אחת ארצות הברית שמממנת אותנו.

שוב, יש מלא ישראלים שחיים בסרט שאנחנו איזה "מעצמה", ושאלוהים שומר עלינו ואנחנו לא צריכים את התמיכה של העולם-אנשים הזויים!!!!!

אנחנו לא מעצמה של כלום, אנחנו בסך הכל מדינה קטנה שבלי כל התמיכה של ארצות הברית פשוט עומדת להתפרק.

ואין אף מדינה נורמלית שתומכת בנו, כל אירופה נגדנו, גם רוסיה נגדנו(להם , מן הסתם יש בעיות אחרות להתמודד איתם עכשיו ובשנתיים האחרונות, אבל גם הם מבקרים את ישראל על עזה מהסיבות שלהם כמובן,אבל גם לזה יש השפעה).

לצאת לחו"ל עכשיו עם דרכון ישראלי בימים האלה זאת פשוט בושה, אני עצמי ממש הייתי מתבייש להראות דרכון ישראלי באירופה ולא אדע איפה לקבור את עצמי אם מישהו יראה.היום פורסם ב ynet שצרפת תומכת בהחלטת בית הדין על הוצאת צווי המעצר, והיום שמעתי ראיון ברדיו עם שרת החוץ של סלובניה שמתכוונת להכיר במדינה פלסטינית, ועדיין מלא ישראלים חיים בסרט שאנחנו כאלה מושלמים ומוצלחים.

הנה הכתבה על צרפת: https://www.ynet.co.il/news/article/r1mraw5xa#autoplay

ובנוסף כל ההרג הזה של האזרחים בעזה לא הביא לנו שום תועלת.חמאס עדיין שולט שם,+מעט מאוד חטופים חולצו משם בחיים, צה"ל פשוט עשה שם עבודה גרועה+עם כל ההרג וההרס שהוא גרם שם ועם כל הסרטונים המטומטמים שחיילים הוציאו משם והתפרסמו בכל הרשתות, הוא פשוט גרם לנו המון נזק תדמיתי בעולם.

זה מה שצה"ל גרם לנו-נזק תדמיתי בעולם שיקח שנים אם בכלל לתקן אותו.

כך ווליום ותתבגר. למרות כל ההסתה קהל אירופאי נתן לנו מקום שני 😊 אז לא הכל כל כך גרוע.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 5 דקות, mikyl כתב:

מלא ישראלים שחיים בסרט שאנחנו איזה "מעצמה", ושאלוהים שומר עלינו ואנחנו לא צריכים את התמיכה של העולם-אנשים הזויים!!!!!

אנחנו לא מעצמה של כלום, אנחנו בסך הכל מדינה קטנה שבלי כל התמיכה של ארצות הברית פשוט עומדת להתפרק.

זה נקרא לחיות בהכחשה. 
מי שלא מסוגל להבין שאין כאן כלום, לא חומרי גלם ולא משאבי טבע, מעט מידי חקלאות ואנחנו תלויים באופן מוחלט ביבוא, ככל הנראה ימשיך לחכות לעזרת השם בתקווה שירצה השם. 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 38 דקות, gadik6 כתב:

אין לי בעיה עם הצביעות, כי ככה העולם עובד, צביעות ואינטרסים, ומה שמותר לגרמנים אסור לנו.

בדיוק כמו שעשרות אלפי הרוגים באפריקה יורד לעולם בגרון יותר בקלות מאשר אותו מספר בפלשתין או באוקראינה.

הבעיה היא עם אנשים שמסיקים את המסקנות שלהם על סמך החלטות של האו"ם, או מועצת זכויות האדם, או ה-ICC, כאילו שיש שם משהו מעבר לאינטרסים, או אפילו שמץ של אובייקטיביות והגינות.

אותו או"ם שמינה את איראן לשבת בראש מועצת זכויות האדם, ואותו או"ם שהוריד את הדגל לחצי התורן עם מות נשיא איראן, אבל לא חשב לעשות זאת כשנטבחו בישראל מעל ל-1000 איש.

אה, וגם שגריר ארה"ב הביע תנחומים כמובן לידידה הקרובה של ממשל ביידן, לאיראן. 

יש אנשים שכל המצפן המוסרי שלהם מתבסס על האו"ם. מה האו"ם הצהיר, מה האו"ם חוקק, איך המדינה שלנו מעזה לסתור את האו"ם... אנשים לא מבינים שהאו"ם זה סתם עוד אירגון מושחת ולא אלוהים או מקור האור והמוסר בעולם.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 6 שעות, David32 כתב:

כמובן שצנזורה ולקיחת ציוד מ AP יורד לאנשים פחות טוב בגרון, 

זה אולי הדבר הכי מטומטם שישראל עשתה מאז תחילת המלחמה, וזה הכי האובייסט שיש שחתום על זה שר דתי מהליכוד. 

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

ביבי מסרב להסכם הנורמליזציה עם סעודיה, שדורש ממנו לשקר שתהיה מדינה פלסטינית (לפי הציטוטים בתקשורת, זה די מה שהאמריקאים מצפים לו - שישקר. והם מופתעים שקשה לו עם זה פתאום. לא רגילים לזה.), ודורש מישראל להפסיק את המלחמה בעזה, עם ניסיון לייצר תהליך כלשהו, שבסופו חמאס לא ישלוט ברצועה, יוחלף במנגנונים פלסטינים אחרים וזה יעשה בתמיכה ומימון סעודי, שגם ישלמו על השיקום.

אני מבין אותו לחלוטין. הפסקת מלחמה זה קודם כל פירוק ממשלת הימין על מלא מלא שלו, וכפועל יוצא - גם ועדת חקירה, שאולי יהיה קצת יותר קשה לנפנף מועדת החקירה על אסון מירון (אם כי אני בטוח שגם פה, הביביסטים ידאגו לספר למה כל מי שיושב בועדה ואומר משהו לא יפה על המלך הוא סמולן בוגד). אחר כך זה גם יכריח אותו לחזור להתעסק במשפט שלו, ואולי גם בסופו של דבר יוביל לזה שילך לכלא. כל הסיטואציה גדולה עליו.

מה שאני לא מבין, זה ישראלים לא ביביסטים, שעדיין חושבים שיש למלחמה הזו תכלית והיא צפויה להסתיים במשהו שיהיה אפשר לשווק כניצחון ישראלי, בלי הסכם כזה עם סעודיה ומדינות אחרות ובלי תמיכתן. 

(וממש במקביל, פרופ' אלבשן מפרסם אתמול טור בטמקא, ובסופו תוהה איך יכול להיות שיש בקשה לצווים נגד ביבי וגלנט, אבל לא נגד קציני צהל. ההסבר שלו זה שיש לקצונה הבכירה בצהל קשרים לאליטות בארה"ב. תזכרו את זה, כי סביר להניח שזה יהיה קו ההגנה הביביסטי גם בהקשר הזה, כשיזדקק לו: הקצינים אשמים. שיוציאו צווים נגדם)

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, NEW10 כתב:

אף מדינה מערבית נורמלית לא תתמוך בנו אחרי שהרגנו כמות גדולה של 35000  עזתים שרובם אזרחים, ועוד באמצעות אספקה עצומה של נשק אמריקאי. יש מלא תמונות מעזה של כל הגופות וההרג וההרס שבארץ לא מראים, ומלא מדינות שזה פשוט גורם להן להכיר במדינה פלסטינית(היום שמעתי על סלובניה, לפני כמה זמן שמעתי שגם מלטה בעניין של הכרה במדינה פלסטינית), ובראש כל האירוע הזה עומדת ממשלת הפח אשפה שלנו!!! עכשיו ממש ברור שהצבא שלנו נכשל לחלוטין במשימה שלו.

עכשיו יש את צווי המעצר בהאג נגד נתניהו והוא לגמרי הביא את זה על עצמו, ובניגוד למה שכתבו כאן, זאת בקשה שהשופטות שאחראיות על התיק הזה צפויות לאשר, זה לא משהו שיעבור סתם, זה באמת הולך לקרות ולהיות ממשי הצו מעצר הזה,פלוס זה שהצעד הבא יהיה זה שבית הדין השני לצדק(הראשון זה בית הדין הפלילי) יכול להוציא צו לעצירת המלחמה, ובית הדין הפלילי יוציא צווי מעצר נוספים נגד בכירים ישראלים ואנחנו נהפוך להיות למדינה מצורעת שאין לה תמיכה מהעולם, כולל לא מהמעצמה מספר אחת ארצות הברית שמממנת אותנו.

שוב, יש מלא ישראלים שחיים בסרט שאנחנו איזה "מעצמה", ושאלוהים שומר עלינו ואנחנו לא צריכים את התמיכה של העולם-אנשים הזויים!!!!!

ואין אף מדינה נורמלית שתומכת בנו, כל אירופה נגדנו, גם רוסיה נגדנו(להם , מן הסתם יש בעיות אחרות להתמודד איתם עכשיו ובשנתיים האחרונות, אבל גם הם מבקרים את ישראל על עזה מהסיבות שלהם כמובן,אבל גם לזה יש השפעה).

לצאת לחו"ל עכשיו עם דרכון ישראלי בימים האלה זאת פשוט בושה, אני עצמי ממש הייתי מתבייש להראות דרכון ישראלי באירופה ולא אדע איפה לקבור את עצמי אם מישהו יראה.היום פורסם ב ynet שצרפת תומכת בהחלטת בית הדין על הוצאת צווי המעצר, והיום שמעתי ראיון ברדיו עם שרת החוץ של סלובניה שמתכוונת להכיר במדינה פלסטינית, ועדיין מלא ישראלים חיים בסרט שאנחנו כאלה מושלמים ומוצלחים.

הנה הכתבה על צרפת: https://www.ynet.co.il/news/article/r1mraw5xa#autoplay

ובנוסף כל ההרג הזה של האזרחים בעזה לא הביא לנו שום תועלת.חמאס עדיין שולט שם,+מעט מאוד חטופים חולצו משם בחיים, צה"ל פשוט עשה שם עבודה גרועה+עם כל ההרג וההרס שהוא גרם שם ועם כל הסרטונים המטומטמים שחיילים הוציאו משם והתפרסמו בכל הרשתות, הוא פשוט גרם לנו המון נזק תדמיתי בעולם.

זה מה שצה"ל גרם לנו-נזק תדמיתי בעולם שיקח שנים אם בכלל לתקן אותו.

שמע גבר, או שתתחיל לשתות כדי להפיג חשש ולשכוח מהצרות, או 3 כדורי הרגעה 3 פעמים ביום, או שתעזוב את המדינה. אתה בסטרס של ילדה בת 14 שלא השיגה כרטיסים לטיילור סוויפט.

לפני 8 שעות, David32 כתב:

לגבי להתבייש בדרכון הישראלי... אני לא יודע, או שזה כי נולדתי וגדלתי בישראל, או כי יש לי ביטחון עצמי, אבל אין לי בעיה להראות דרכון ישראלי או להגיד שאני מישראל (תוך כדי עיקום פנים, כי המציאות עגומה).

אומנם הייתי רק כמה ימים, אבל לפני חודשיים במדריד הצגתי את הדרכון בלי שום עיקום פנים. גם לא קיבלתי אף תגובה שלילית בחזרה.

מי שאנטישמי שיילך לחפש, מי שסתם מודאג מהרג "אזרחים" אפשר להסביר לו אם ישאל (לא שאלו), מי שתומך בנו אח בכיר שיבוא לשבת על ערק לימונים.

עריכה:

"הוליכו אותנו שולל": המצרים שינו בחשאי את תנאי עסקת החטופים, ראש ה-CIA זעם (ynet.co.il)

מי האמין שהמצרים ישקרו... 

שם באור קצת אחר את ההתקפות על ביבי באותו יום. בלי קשר לביקורת הכללית עליו.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 6
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מי שסתם מודאג מהרג "אזרחים" אפשר להסביר לו אם ישאל (לא שאלו)

מה יש להסביר לו יובל?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 58 דקות, יובל .מ. כתב:

המזל של ביבי זה שהמתחרים שלו הם הדחלילים האלה:

כן. הם סתומים כולם. רצו באמוק לחתום על העצומה שלו נגד הICC.

אתמול הוא כבר השתמש בזה בראיון בcnn ואמר שהמדיניות שלו זוכה לתמיכה רחבה, ש107 חברי כנסת חתמו שהם תומכים במדיניות שלו ושהוא לא זוכר כזו תמיכה במשהו בכנסת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בהמשך לפוסט הקודם שלי: לפי התקשורת אירלנד, ספרד ועוד הולכות להכריז בזה שהן מכירות במדינת פלסטין. למרות שאני בספק שגם ברשות רוצים בזה, פלסטין הופכת לעובדה מוגמרת בשטח. במקום להכין מהלימונים לימונדה, ולשאוף לסחוט מהסיטואציה את ההישג המקסימלי שאפשר - ישראל נותנת למשיחיים מופרעים להחרים ציוד לחברות תקשורת בינלאומיות, ומתכננת ״להגיב בחריפות״ נגד מי שיכיר בפלסטין, מה שזה לא אומר. 

לא שיש משהו אמיתי לעשות כרגע. שום הפגנה לא תגרום למלך לפנות את הכיסא. ובכל זאת, מאחל למי שעדיין חי בחלומות על נצחון מוחלט כאן, להבין: עובדים עליכם. לא רק שאנחנו לא מנצחים, אנחנו מובסים בערך בכל פרמטר אפשרי. ואני די בספק שעוד כמה אלפי חמסניקים ועזתים רגילים הרוגים ישנו את זה.

• אהבתי 6
פורסם
לפני 37 דקות, David32 כתב:

מה יש להסביר לו יובל?

אני בטוח שאתה כבר יודע את התשובה בעצמך כי היא מובנת מאליו. אז במקום לשאול שאלות רטוריות בוא תענה בעצמך.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...