Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

לא קראת את התגובה שלי?

ממליץ לך לקרוא את ההודעה ולהבין את כולה.

כתבת הודעה של שורה אחת. אני חושב שהפרשנות שלי סבירה לחלוטין.

שמח שאתה מבהיר שאתה לא קורא לשלילת אזרחות של מפגינים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 10 דקות, BoazB11 כתב:

אני חושב ש(גם) הימין הקיצוני משחק לידיים של תעמולת האויב.

והמסה שלהם בציבור וההד שההצהרות של אנשי הציבור האלה

הרבה יותר חזק ועושה נזק הרבה יותר משמעותי מהפגנה זניחה של כמה (?) אנשי שמאל קיצוני.

המספרים לא ממש חשובים עבור 80% מהאוכלוסייה הממוצעת במדינה מערבית (ואני עוד נדיב). מספיקה התמונה של מפגין עם שלט שכתוב עליו Israelis for ceasefire כדי שהיוהאן והג'ק הממוצעים יחשבו שהנה, ממשלת ישראל הקיצונית והפשיסטית רוצה לטבוח בפלסטינים בזמן שאפילו הישראלים מבינים שהמלחמה שלהם לא צודקת. מעטי מעטים יתעמקו בכתבה ויטרחו לקרוא את מסםר המפגינים (אם בכלל העיתון יפרסם את המספר שנוגד את הנרטיב).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

כתבת הודעה של שורה אחת. אני חושב שהפרשנות שלי סבירה לחלוטין.

שמח שאתה מבהיר שאתה לא קורא לשלילת אזרחות של מפגינים.

"

לא לא, אף פעם לא קראתי לזה. בכל ההפגנות שהיו נגד הרפורמה, גם כשהניפו דגלי טרור, לא קראתי לשלילת אזרחות, אל תשקר. לא אהבתי את זה, וגם היו לי טענות למפגינים ה"רגילים" שלא מנעו, אבל לא קראתי לשלילת אזרחות.

להניף דגל ישראל מגואל בדם, לבצע תעמולה שרצה בעולם ומשרתת את חמאס, זה הרבה מעבר ל"לא בא לי טוב בעין", זה יותר לכיוון חלק מתעמולת האויב."

אני לא קורא לשלילת אזרחות של מפגינים, אבל תומכי הטרור שהניפו את השלטים האלה שמסייעים לאויב בזמן מלחמה הם לא מפגינים, הם תומכי טרור.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

לא ראיתי התנגדות שלהם לטבח של ה7.10, תמיד האשמה של הצד הישראלי, כמו BDS.

אפילו כשריטשו גופה של ישראלית פעילת "ארגון זכויות אדם שקר כלשהו" הם כתבו עליה שהיא "נהרגה" ולא נרצחה. מהאנשים שלהם עצמם לא אכפת להם.

הכי קל לנסות להוציא את כולם פאשיסטים בשביל לנסות לנקות לעצמך את המצפון. עדיין לא התעוררתם.

בשלט הם קוראים למעשי חמאס בפירוש "טבח".

דגל ישראל עם דם זה ביזיון, מסכים. על זה היו צריכים להענש, עדיין זה לא בגידה ששוללים עליה אזרחות.

אין שם שום דבר שבעד חמאס או שמצדיק את מה שחמאס עשה. אי אפשר שכל מי שלא מסכים עם המעשים של המדינה יחשב בוגד, זה לא עובד ככה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לא קורא לשלילת אזרחות של מפגינים, אבל תומכי הטרור שהניפו את השלטים האלה שמסייעים לאויב בזמן מלחמה הם לא מפגינים, הם תומכי טרור.

אני מבולבל. צריך לשלול להם אזרחות או לא?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

להניף דגל ישראל מגואל בדם, לבצע תעמולה שרצה בעולם ומשרתת את חמאס, זה הרבה מעבר ל"לא בא לי טוב בעין", זה יותר לכיוון חלק מתעמולת האויב.

אחרי כל מה שעברנו, אתה עדיין מתייפייף.

אוקיי, נגיד אני נגד המלחמה, איך אני אמור להפגין?

או שאני לא אמור?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, MostlyWicked כתב:

המספרים לא ממש חשובים עבור 80% מהאוכלוסייה הממוצעת במדינה מערבית (ואני עוד נדיב). מספיקה התמונה של מפגין עם שלט שכתוב עליו Israelis for ceasefire כדי שהיוהאן והג'ק הממוצעים יחשבו שהנה, ממשלת ישראל הקיצונית והפשיסטית רוצה לטבוח בפלסטינים בזמן שאפילו הישראלים מבינים שהמלחמה שלהם לא צודקת. מעטי מעטים יתעמקו בכתבה ויטרחו לקרוא את מסםר המפגינים (אם בכלל העיתון יפרסם את המספר שנוגד את הנרטיב).

היוהאן והג'ק הממוצעים כבר גיבשו את דעתם כששרים בממשלה עאמרו שעזה תוחרב ושייעשה טרנספר. אלה רק מראים שיש גם ישראלים שחושבים הפוך (בצורה קיצונית לצד השני).

לפני 1 דקה, David32 כתב:

או שאני לא אמור?

עם ערבי חמוד שחוט על עמוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

או שאני לא אמור?

תניף שלטים נגד המלחמה בלי לרמוז שישראל מבצעת טבח או מחפשת להרוג ילדות עזתיות. בהצלחה.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אני מבולבל. צריך לשלול להם אזרחות או לא?

שלום לכם ילדים וילדות אני פינדר המבולבל.

כל היום מבלבל תשכל עם שאלות, עם המון כוונה בכלל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

או שאני לא אמור?

תשאל את ראש הממשלה החדש שלכם, הוא יגיד לך להפגין עם דגל ירדן 😁

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

שלום לכם ילדים וילדות אני פינדר המבולבל.

כל היום מבלבל תשכל עם שאלות, עם המון כוונה בכלל.

שלום לכם אני יובל המבלבל.

אני נגד שלילת אזרחות למפגינים. מי שמפגין עם שלט שלא בא לי טוב בעין הוא בוגד ולא מפגין. מי שבוגד צריך לשלול לו אזרחות. הצבעתי לכהניסט. אני לא פאשיסט.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תגובה שמלאה במשפטים נכונים מבחינת כל משפט לעצמו אבל הכוונה המלאה שלה שקרית, עם טענה מטומטמת של כהניסט ופשיסט כי זה הכי נוח לפינדר לנהל ככה דיון.

קיצר תמשיך אין לי כוח  יאללה בצלם יאללה שוברים שתיקה צהל רוצח.

• רעיון גרוע 2
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

תגובה שמלאה במשפטים נכונים מבחינת כל משפט לעצמו אבל הכוונה המלאה שלה שקרית, עם טענה מטומטמת של כהניסט ופשיסט כי זה הכי נוח לפינדר לנהל ככה דיון.

אני קשה הבנה. אולי גם מטומטם.

תעשה לי ג'סטה ותכתוב במפורש אם אתה בעד או נגד שלילת אזרחות לאותם מפגינים שהתייחסת אליהם?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

אני קשה הבנה. אולי גם מטומטם.

תעשה לי ג'סטה ותכתוב במפורש אם אתה בעד או נגד שלילת אזרחות לאותם מפגינים שהתייחסת אליהם?

בעד מה שטוב ונגד מה שרע

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה מקנא כי שלו מתחרז יותר טוב?

לפני 32 דקות, SlowRide כתב:

תשאל את ראש הממשלה החדש שלכם, הוא יגיד לך להפגין עם דגל ירדן 😁

עוד לא, הוא צריך להקים קואליציה...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 48 דקות, Night Driver כתב:

היוהאן והג'ק הממוצעים כבר גיבשו את דעתם כששרים בממשלה עאמרו שעזה תוחרב ושייעשה טרנספר. אלה רק מראים שיש גם ישראלים שחושבים הפוך (בצורה קיצונית לצד השני).

אחלה ווטאבאוטיזם.

• רעיון גרוע 1
  • תוכן חדש...