Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתניהו "קורא לאזרחי ישראל להתאחד".... כן, להתאחד, אומר זה שעסוק שנה שלמה בלשסוע ולפלג.

שהחבורת אפסים שם לפחות יעשו עבודה סבירה מספיק כדי לבלום את הקטסטרופה.

מתסכל שאין משהו שאפשר לעשות באמת. 

פרסמתי בערוצים שונים שהבית שלי פתוח לכל מכריי או מכריהם שצריכים מקום לשהות בו עד יעבור זעם.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 5
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

אתם מדברים על השמדת חמאס.

כרגע, שמונה שעות לתוך האירוע, יש עדיין אזרחים תחת אש שמתחננים לסיוע, סטייל הקלטות מהמעוזים ב73. יש פריצות רחבות בגדר ועשרות חמאסניקים נכנסים ויוצאים ללא הפרעה.

בלתי נתפס.

בלתי נתפס ובגלל זה המטרה צריכה להיות השמדה ולא עוד הסכמות על הפסקת אש עד לפעם הבאה.

אני לא מבין כלום בצבא וביטחון, אבל אם יש לנו יכולת לפוצץ כורים גרעיניים באיראן, אנחנו אמורים להיות מסוגלים להפיל ארגון טרור בסד"ג של חמאס גם אם זה אומר הרוגים משלנו. כבר יש לנו לא מעט הרוגים, אם לא נביא שום הישג אמיתי הם מתו לחינם.

• אהבתי 7

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 דקות, Gosser1860 כתב:

היום ראינו שהחמאס לא מאוד שונה מדעאש

ראיתי כמה תמונות/סרטונים בטלגרם, נורא........ אין מילים. למחוק אותם מעל פני האדמה.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

הדרך לדכא את המתקפה היא להשמיד כל כלי רכב שנע ברצועה בדגש על טנדרים ורכב עבודה, דחפורים ומחפרים שלא ימשיכו ויוכלו לפרוץ עוד בגדר. במקביל לירות בכל העזתים שנעים בצירים אל ומכיון הרצועה כולל הבוזזים. סטייל ״בעל הבית השתגע״ , כל זה במקביל לפעילות החילוץ של כלל התושבים בדרום המותקף.

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

רק

אבל רק

ביבי

שנה של שיסוע בלתי פוסק, עכשיו הנושים באו לגבות 

מזעזע

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, oryo כתב:

רק

אבל רק

ביבי

שנה של שיסוע בלתי פוסק, עכשיו הנושים באו לגבות 

מזעזע

בגלל ביבי מחבלים הלכו למסיבת טבע לרצוח צעירים?

באמאשך?

או לחטוף זקנות לרצועת עזה?

אגב, נחטף תינוק.

הרחמים שלי עליו, לא על תינוקות עזתים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

באמאשך?

או לחטוף זקנות לרצועת עזה?

אני מאמין בזה, כן.  

פורסם

ביבי הבטיח למוטט את החמאס. הבטיח כול פעם שהמטרות הושגו, שפגענו בהם אנושות. כול שנה אמר את זה.

אם זה מה שהם עושים אחרי שהם נפגעו אנושות....

יש שכנים מהצפון שפעם אחת פגענו בהם לפני 17 שנה ומאז כלום. מפחיד לחשוב אם הם יתחילו לזרום.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

@יובל 14כן. בגלל החולשה שהם זיהו, ונגרמה נטו עך יד נתנחהו.

אחרי גביית מחיר מעזה - והוא חייב להיות אסטרונומי - לאור מהלך הפתיחה נגד אזרחים האג יורד מהפרק - ישראל תצטרך לבוא חשבון עם הממשלה שכבר 9 חודשים עסוקה במרץ בהרס המדינה, ובראש וראשונה עם העומד בראשה.

@Coroאני לא יודע איפה הראש שלך. הבעיה אינה ה"סרבנים" - אין לי ספק ש-99% מהם כבר לובשים את הסרבל - אלא מחמד ליבך שמדינת ישראל ואזרחיה לא מעניינים לו את קצה הציפורן. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

לא. אבל בגלל ביבי וחבריו לימין המלא, סדר העדיפויות, כך נראה, הוא לאבטח את צבי סוכות וחבריו. וכל השאר אחר כך.

על כשלונו של ביבי כאסטרגט, שאיפשר לאיראן להגיע למרחק נגיעה מנשק גרעיני, ובמשך עשור דאג להביא אותנו למצב שאנחנו מורתעים על ידי החיזבאללה וגם בהדרגה על ידי החמאס, עד שהם מרשים לעצמם משהו כזה, אני מניח שידברו עוד בהמשך. 

386091004_10160432181684219_156422709852

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

יובל, זה ברור שלא. אבל זו חלק מהשתלשלות ארוכת טווח. אם אתה רוצה את דעתי בנושא- הנקודה בה חמאס החליטו שהגיע הזמן להוציא תכנית לפועל זה בדיוק הרגע שבו נתניהו ניסה לפטר את גלנט.

אם אני שם את עצמי בנעליים שלהם- זה מפגן חולשה חסר תקדים וסימן שלא משתמע לשתי פנים שהמערכות פה לא כל כך מתפקדות.

אגב, אחרי שהלהבות ירדו קצת אתה תתחיל לשמוע את אדון "על כולנו להתאחד" מתחיל להאשים את מחאת המילואימניקים בזה ש -הם- פגעו בכשירות למלחמה ומה לא.

הייתי מבקש ממך לזכור מה אני כותב, אבל זה כתוב פה, נוכל לחזור לזה אח"כ.

-בנוסף, "מר ביטחון" עוד ב 2008 רץ על הטיקט של למנוע "חמאסטן" או איזה בולשיט כזה.

ב 14 שנות שלטונו, התבססות של ישות כזו היא בדיוק מה שקיבלנו. אז כן, זו תעודת עניות וכשלון מהדהד.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2
פורסם

בגלל מי שהיה ראש ממשלה ב 13 מתוך 14 השנים האחרונות ושבמשמרת שלו המצב מול עזה הדרדר ככה.

לפני נתניהו לא ירו אפילו טיל אחד לאזור המרכז, בטח שלא מטח של 2200 רקטות, זה הכל התרחש תחת המשמרת של "מר בטחון".

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

הבעיה אינה ה"סרבנים" - אין לי ספק ש-99% מהם כבר לובשים את הסרבל

אל תתייחס אליו בכלל. כול הסרבנים כבר מזמן מוכנים. איזה שטויות. רק מישהו פתי רפה שכל באמת מאמין שיש עכשיו אנשים שהקדישו את חייהם לביטחון המדינה שיושבים עכשיו בצד ואומרים "לא".

אין כאלה. פשוט אין. 

• אהבתי 8

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אין ספק שביבי אחראי, אבל צריך לזכור שקודם כל האירוע הזה בגלל חמאס, חיזבאללה ואיראן. אחר כך צבי סוכות, ביבי ובן גביר.

לגבי הסרבנים - כל הטייסים כבר בדרך למטוסים, אין דיון אפילו. אם מישהו אחד אמר לא אני גוזר לעצמי יד.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 6 דקות, Pika007 כתב:

יובל, זה ברור שלא. אבל זו חלק מהשתלשלות ארוכת טווח. אם אתה רוצה את דעתי בנושא- הנקודה בה חמאס החליטו שהגיע הזמן להוציא תכנית לפועל זה בדיוק הרגע שבו נתניהו ניסה לפטר את גלנט.

אם אני שם את עצמי בנעליים שלהם- זה מפגן חולשה חסר תקדים וסימן שלא משתמע לשתי פנים שהמערכות פה לא כל כך מתפקדות.

אגב, אחרי שהלהבות ירדו קצת אתה תתחיל לשמוע את אדון "על כולנו להתאחד" מתחיל להאשים את מחאת המילואימניקים בזה ש -הם- פגעו בכשירות למלחמה ומה לא.

הייתי מבקש ממך לזכור מה אני כותב, אבל זה כתוב פה, נוכל לחזור לזה אח"כ.

-בנוסף, "מר ביטחון" עוד ב 2008 רץ על הטיקט של למנוע "חמאסטן" או איזה בולשיט כזה.

ב 14 שנות שלטונו, התבססות של ישות כזו היא בדיוק מה שקיבלנו. אז כן, זו תעודת עניות וכשלון מהדהד.

לדעתי מטרת חמאס דווקא היא לטרפד את ההסכם עם סעודיה. 

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...