Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, MostlyWicked כתב:

ל אילו זכויות כבודו לא יהיה מוכן לוותר בעקבות איומים? או שהכל הולך? שיקחו לי את הכסף, את העבודה, את הבית, את חופש התנועה וגם את אישתי על הדרך, רק שלא יהיו חלילה הרוגים?

זה מתחיל להזכיר את הויכוחים חסרי התוחלת עם ליאור, שמאוד אוהב את שאלות ״איפה הגבול?״.

אני לא יודע למתוח קו מדוייק. אני יודע מה נמצא עמוק מעבר לגבול (מבחינתי).

לפני 3 דקות, MostlyWicked כתב:

"כרגע" או לעד?

זה עמוד פוליטיקה. פוליטיקה היא תחום מעשי ולא תאורטי.

אני מדבר על המצב היום ומקווה שייעשו מספיק פעולות כדי לשפר את המצב בעתיד.

לפני 4 דקות, MostlyWicked כתב:

שוב, באופן אירוני, מה שאתה אומר זה ווטאבאוטיזם. "צריך לטפל בבעיה X", "רגע אבל מה עם בעיה Y?". זה לא משחק סכום אפס, אפשר לטפל בשתי הבעיות במקביל.

זה לא וואטאבאוטיזם. זה להיות מעשי.

המשאבים של המשטרה והמדינה מוגבלים. אני מעדיף שיופנו להורדת האלימות והפשע הנוראים בכל קנה מידה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
Just now, פינדר כתב:

זה מתחיל להזכיר את הויכוחים חסרי התוחלת עם ליאור, שמאוד אוהב את שאלות ״איפה הגבול?״.

אני לא יודע למתוח קו מדוייק. אני יודע מה נמצא עמוק מעבר לגבול (מבחינתי).

גם אני לא יודע, אף אחד לא באמת יודע חוץ מתחושות בטן. יש כאן בעיה קצת יותר מהותית, והיא שאין לך בעיה לזרוק את הערכים שלך כיבינימאט כל עוד מישהו חזק מספיק מגיע ומאיים עליך.

Just now, פינדר כתב:

זה עמוד פוליטיקה. פוליטיקה היא תחום מעשי ולא תאורטי.

אני מדבר על המצב היום ומקווה שייעשו מספיק פעולות כדי לשפר את המצב בעתיד.

אני חושב שאפשר לעשות כבר יותר היום. אפילו רק הצהרה עקרונית של הממשלה שהמדיניות של מדינת ישראל היא שהר הבית צריך להיות פתוח לכל שלושת הדתות. אנחנו לא מדברים על להעיף מחר את הוואקף ולפתוח את כל השערים להמון של מתנחלים, זה לא שחור ולבן, אפשר לעשות דברים בהדרגה וכבר היום יש מה לעשות.

Just now, פינדר כתב:

המשאבים של המשטרה והמדינה מוגבלים. אני מעדיף שיופנו להורדת האלימות והפשע הנוראים בכל קנה מידה.

לא חושב שצריך כזה הרבה משאבים בשביל הסברה בהשוואה למשאבים שצריך כדי למגר את הפשיעה במגזר. אנחנו מדברים על משרד קטן עם כמה אנשי מקצוע על מחשבים, לעומת הגדלה משמעותית של סד"כ המשטרה וזה רק לשם התחלה.

פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

אבל רצח ואלימות כלפי הומואים הם לא "אלימות ופשיעה נוראים בכל קנה מידה"?

האם המשאבים של המשטרה כל כך מצומצמים שהם לא יכולים לאבטח כראוי מצעד גאווה באום אל פאחם?

אם לא, איך זה שמאבטחים את המצעד בירושלים? או עדלאידע בחולון? או את האירוויזיון לפני כמה שנים?

פורסם
לפני 9 דקות, MostlyWicked כתב:

אני חושב שאפשר לעשות כבר יותר היום.

יכול להיות.

אבל כמו שכתבת זה צריך להיות בהדרגה.

בן גביר עולה להר הבית זה לא בהדרגה.

לפני 12 דקות, MostlyWicked כתב:

שאין לך בעיה לזרוק את הערכים שלך כיבינימאט כל עוד מישהו חזק מספיק מגיע ומאיים עליך

כולנו עושים את זה כל הזמן. גם ברמה האישית וגם ברמה הלאומית.

אם אני נותן לבריון להיכנס לפני בפקק אחרי שעקף מהשוליים, זה לא כי זרקתי את הערכים שלי לפח, זה כי עשיתי חישוב של רווח מול סיכון וקיבלתי החלטה שתואמת את הגבולות שלי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

יכול להיות.

אבל כמו שכתבת זה צריך להיות בהדרגה.

בן גביר עולה להר הבית זה לא בהדרגה.

אם מפלגות האופוזיציה היו פועלות כדי לקדם את הנושא (או לפחות מצהירות שזו כוונתן), בהדרגה ובצורה אחראית, אבל מקדמות, היום ולא מחר או שנה הבאה או עוד 200 שנה, זה היה מוציא את הרוח מהמפרשים של בן-גביר מיידית, ושולל הרבה תחמושת מתומכיו. חבל שזה לא קורה.

לפני 14 דקות, פינדר כתב:

כולנו עושים את זה כל הזמן. גם ברמה האישית וגם ברמה הלאומית.

אם אני נותן לבריון להיכנס לפני בפקק אחרי שעקף מהשוליים, זה לא כי זרקתי את הערכים שלי לפח, זה כי עשיתי חישוב של רווח מול סיכון וקיבלתי החלטה שתואמת את הגבולות שלי.

עכשיו אתה זה שמשווה כאן תפוזים לתפוחים. אתה לא מאבד כמעט שום דבר כשאתה נותן לבריון להדחף בכביש, חוץ ממכה קלה לאגו (וגם ברמה העקרונית אתה לא זה שאמור לטפל בו אלא משטרת התנועה).

מה אם אותו בריון היה מגיע אליך הביתה, אומר לך לתת לו סכום מסויים במזומן כל חודש כדי ש"יגן" עליך, ומאיים שאם תלך למשטרה הוא יפסיק "להגן" עליך? אתה אומר שכדי לא להסתכן צריך פשוט להשלים עם המצב ולחיות בפחד, וזה הדבר הנכון והטוב לעשות. לא יודע אם לי ברמה האישית היה האומץ להתנגד במצב כזה, אבל ברור שאני חושב שצריך, בטח כשמדובר ברמה הלאומית ולא האישית.

פורסם
לפני 6 שעות, Mech Morphix כתב:

"

היה ברור שזדורוב יצא זכאי !
וזה למה צריך רפורמה במערכת בתי המשפט , משטרה , צבא ובכל מקום שלוקחים שליטה .

כי אשכרה ללכת ולהתגייס לצבא או למשטרה או להיות שופט קצת גדול עליהם ו"קשה" להם.. כי אשכרה צריך לעבוד בזה...

הם רוצים לעשות את השינוי מבחוץ ולא מבפנים, כרגיל משתמטים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אז, הפגנת התומכים ברפורמה.

ה "מיעוט" הוציא דרך קבע רבע מיליון+ איש לרחוב, גם באופן ספונטני (ערב פיטורי גלנט)

ה "רוב" קושש 2000 איש אם להאמין לאמצעי התקשורת, 5000~ אם להאמין לרוטר. האמת איפושהו באמצע כנראה. כאשר ההפגנה הייתה מאורגנת לעילא ועילא, הסעות, פשקווילים ומה לא, התאספו כ 15 אלף לפי ההערכות הגבוהות.

איך זה ש"הרוב" הוא לא רוב?

• אהבתי 3
פורסם

אז בעצם עוד מחאת ימין מאורגנת אבל הפעם לא היה מימון של אוטובוסים חינם והסעות והגיעו רק 2000אלף איש?

זה רק מראה עד כמה פאתטים תומכי הפשיזם בישראל, בדיחה עלובה.

פורסם
לפני 10 שעות, amir74 כתב:

חרדים.

מה אני אמור ללמוד בחוג של שונאי ישראל, משתמטים שלא משלמים מיסים וחיים על קצבאות?

איך ללמוד לשנן בע"פ את הספר הארי פוטר?

פורסם

איזו הפליה הזויה של המשטרה עם הטיפול בהפגנה והיד החופשית לרדת לאיילון ולחסום אותו לשני הכיוונים כאילו זה יום כיפור…

מכיר כמה אנשים תומכי הרפורמה שהם גם משכילים(מאוד) והחליטו ללכת להפגנה.  עד עכשיו אני לא מבין איך הם מרגישים בנוח סביב אוסף של צ׳חצ׳חים ואנשים עם רמת משכל גובלת באנאלפביתיות שאספו אותם באוטובוסים מהשיכונים וחורי התחת בפריפריה כדי לצעוק ״ביבי המלך״ 

פורסם

ליברמן טוען שכל ההידברות. זה סתם להשקיט תמחאה. והוא לא מתכוון באמת להגיע להסכמות.

https://news.walla.co.il/item/3569410

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 49 דקות, arturkopit כתב:

מה אני אמור ללמוד בחוג של שונאי ישראל, משתמטים שלא משלמים מיסים וחיים על קצבאות?

איך ללמוד לשנן בע"פ את הספר הארי פוטר?

אני לא חושב שאנחנו מנהלים את אותו דיון.

שאלת באיזה חוגים ביהדות מדברים איתך על גן עדן וגיהינום, עניתי חרדים.

לא מבין את תגובתך.

ההסבר היחיד שעולה בדעתי הוא שהמילה חרדים הדליקה אצלך כעס בלתי נשלט וזו תגובה אוטומטית שלך למגזר הזה.

• רעיון טוב! 1

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

איך אפשר להסביר לכמות הנכבדה של האנשים שמפגינים עכשיו בתל אביב, שאנחנו מפגינים מהצד השני כדי שאף אחד בחיים לא יוכל לקחת מהם, מילדיהם, נכדיהם ונינהם את הזכות לעשות מה שהם עושים עכשיו? 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...