Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהצלחה בטרנספר. רק תתחיל קודם בגיוס של מי שלא עושה צבא בשביל לעשות טרנספר כי את אלה שעושים צבא איבדת.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 דקות, om2 כתב:

אני לא יודע איך אתה אפילו משווה.

גם אני לא יודע איך אתה משווה בין אנשים שהבית שלהם פשוט התיישן, לבין אנשים שעשו מעשה אידאלוגי ופוליטי והלכו להתיישב באיזור שמעולם לא היה חלק חוקי ממדינת ישראל, רק כדי שיהיה כמעט בלתי אפשרי להיפטר ממנו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, om2 כתב:

ישובי גוש קטיף וצפון השומרון היו בהחלט חוקיים.

זה לא מנע ממשלת ישראל לזרוק אותם מהבית תוך התעלמות מלאה של בג"צ שרומסים להם כמעט כל זכות שקיימת.

אבל את מי זה מפתיע.

הם היו בצד הלא נכון

כמה כיף לבלבל במוח ולכתוב שטויות. לא היה לי כוח לצטט גם את ההודעה השניה שלך.
להזכיר לך מי פינה את ישובי גוש קטיף? לפיד? גנץ? אולי רבין?

היה דיון בבג"ץ והמדינה טענה שזו הדרך לשלום... גם את ימית פינו, אני לא רואה אותך צועק ומקשקש על זה...
ואם כבר הזכרת את בג"ץ ואת הצרות של המפונים אז:
"בעקבות עתירה שהוגשה לבג"ץ כנגד חוק פינוי-פיצוי נפסק ב־9 ביוני[6] כי יש לשנות מעט את תנאי החוק בצורה שהגדילה את הפיצוי למפונים. ההחלטה התקבלה ברוב דעות של עשרה שופטים מול אחד. בדעת מיעוט היה השופט אדמונד לוי, אשר גרס כי החוק אינו חוקתי."

יש לך פה ממשלת ימין כבר 20 שנה שלא דואגת למפונים שהיא פינתה (לטענתך, אני לא יודע מה המצב שלהם היום). היחיד שדאג להם בזמן הזה זה בג"ץ שאתה מגדף.
לפעמים עדיף פשוט לשתוק.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 5 דקות, om2 כתב:

1. בפינוי בינוי אתה מסכים, ואם לא, רוב השכנים שלך מסכימים

אם אתה במיעוט אף אחד לא שואל אותך. במקרה גוש קטיף הרוב היה למדינת ישראל.

לפני 5 דקות, om2 כתב:

2. בפינוי בינוי לא מפנים אותך בכוח ובאלימות (כולל אינסוף הטרדות מיניות שהושתקו)

אף אחד לא פינה בכוח אנשים שבחרו לקבל כסף והתפנו מרצון.

לפני 5 דקות, om2 כתב:

3. בפינוי בינוי לא מפנים אותך ואת הילדים שלך מעבירים למקום לא ידוע.

גם בגוש קטיף, היית יכול לקבל פיצויים ולחפש מקום חדש.

לפני 5 דקות, om2 כתב:

4. בפינוי בינוי. קודם כל דואגים לך לבית חלופי.

שטויות, שולחים אותך לשכור דירה.

לפני 5 דקות, om2 כתב:

והכי חשוב,

בפינוי בינוי אתה מקבל בית גדול יותר ומפואר יותר מהבית הקודם.

או צרות עם קבלן שפשט את הרגל ולריב עם הבנקים בבתי משפט. אף אחד לא מציע לך פיצוים מראש.

לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה שיש כאלה שתומכים בטרנספר רק לצד אחד.

תן לי לנחש. 0מולנים? עד כמה שזכור לי זאת המצאה של ליברמן 🤣 

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

בהצלחה בטרנספר. רק תתחיל קודם בגיוס של מי שלא עושה צבא בשביל לעשות טרנספר כי את אלה שעושים צבא איבדת.

כלום לא אבד בינתיים, ובכל מקרה לא יהיה פה פתרון אמיתי בתקופה הקרובה.

חייב להגיד שהחברה היחידים שמרשימים אותי אלה המחנה הממלכתי.

גנץ עם הקריאות האמיתיות להידברות, חילי טרופר עם הקריאה להימנע מפוליטיקה בטקסים (וכמובן שלפיד רוצה מלחמה ביום העצמאות), ועכשיו מתן כהנא עם החשיפה של לזימי כמחרחרת ריב.  דברים קטנים אבל תחושה טובה.

פורסם
לפני 4 שעות, לב טוב כתב:

נכון, בהתנתקות, אנשים שפינו אותם מהבית... ילדות בנות 14 שנעצרו עד תום ההליכים... כן... מגן...

בוא נפתח את זה עד הסוף.

הבית שלהם נצא מחוץ לגבולות מדינת ישראל והם היו חתומים על סעיף שהם יודעים שהם עלולים להיות מפונים (אני יודע כי ב 90' הציעו לי מגרש באיזור התעשייה ארז ובברקן). ההחלטה של הממשלה היתה חוקית כי היא לא סתרה אף חוק אחר וכבוד האדם וחירותו עוד לא היה.

אותן "נערות תמימות" באו בלי אמצעי זיהוי וסירבו להזדהות. הן נעצרו עד שיזדהו או שההורים שלהם יזהו אותן וזה צעד נכון לכל מעוכב לא מזוהה ללא יוצא מן הכלל.

לפני 4 שעות, לב טוב כתב:

נכון, אבל בית המשפט שמגן על זכויותיהם של מסתנני עבודה, "שכח" להגן על זכויותיהם של המגורשים וילדיהם 🤔

זה בדיוק העניין. 

מי נתן לבג"ץ את היכולת לפסול חוקים, באיזה אמות מידה הם נמדדות ומי מבקר עליהם? 

כלומר, אני מבין שאתה אומר שבג"ץ יכול לפסול חוקים, אבל בסמכות מה ומי? זה מופיע בחוק? או שהוא החליט את זה על דעת עצמו?

כשחוק סותר חוק קיים ויש עתירה של מישהו שטוען שהוא נפגע זה בדיוק תפקיד בגץ לשלוח את המחוקק אם מותר לבנות  שירותים ציבוריים אצלך החדר המדרגות או לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

כשחוק סותר חוק קיים ויש עתירה של מישהו שטוען שהוא נפגע זה בדיוק תפקיד בגץ לשלוח את המחוקק אם מותר לבנות  שירותים ציבוריים אצלך החדר המדרגות או לא.

הוא שאל מקור הסמכות.

נתת דוגמה אחת להתערבות בג"ץ. בנוגע לעתירות הן לא חייבות להיות מוגשות ע"י צד שנפגע (זכות העמידה).

התשובה שמקור הסמכות של בג"ץ הוא בג"ץ, לפי פרשנותו לחוק יסוד כבוד האדם מ1992.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

קרו בבני ברק 2 דברים.

מצד אחד- חלק מהתושבים יצאו עם צ'ולנט ופנים מסבירות.

מצד שני- אחרים ירו זיקוקים וזרקו נפצים על המפגינים.

כך או כך, אני חושב שהשורה הראשונה חשובה יותר. למה? כי אולי אפשר למצוא נקודת השקה, במידה והמחזה הוא לא שטחי בלבד.

פורסם

ונתניהו ממשיך בשלו - אותם שקרם ואותו נתק מהמציאות.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא יודע אם חרטא. שלא תבין לא נכון- אני מודע לחלוטין שזו הצגה. עמישאל ציפה שילכו שם מכות, אז האסטרטגיה היא "בואו נראה משהו אחר לגמרי". אפשרי מאוד שמתחת להסברת הפנים יושבת שנאה יוקדת, אבל הרבי אמר שצריך לעשות את ההצגה.

ומצד שני, אני תוהה אם לא מדובר, לפחות בחלקם, באנשים שיש בהם הסכמה לעובדה שהמהפיכה שרוצים לעשות פה תרע עם כולנו- גם איתם.

לגבי הצהרת נתניהו- כרגיל, נו, הפחד המשתק מלשבת בכלא גורם לו להמשיך בכל הכוח לזרוק את מדינת ישראל לכל הרוחות, שהכל ישרף.

בגצ עלול לפסול את חוק הנבצרות, במידה וזה יקרה- אנחנו מגיעים לנקודת רתיחה, כזו שבה הממשלה מפסיקה לציית לחוק למעשה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • תוכן חדש...