Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 58 דקות, קורן בן אשר כתב:

אני רוסי.. אני בקושי יודע את השמות של הכלים

Lenin facepalm Blank Template - Imgflip

Sad Putin Blank Template - Imgflip

Worrying Stalin Meme Generator - Imgflip

(קצת הגזמתי, אני יודע..)

• מצחיק 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 31 דקות, yb כתב:

לא תקנה כרטיס לוטו לא תוכל לזכות

עכשיו אתה אומר???

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 דקות, falou כתב:

להחזיק אותם ללא אזרחות, עם מוגבלות בתנועה, זה אפטרטהייד פר אקסלנס

זה שזה בעייתי מבחינתך אני מבין.

אתה בטוח שזה בעייתי מבחינתו?

לפני 8 דקות, Potato כתב:

אם היו מסלילים אותי ללימודי ספרות/לשון הייתי גרוע בזה,

אתה יודע מה עשה לי את הסוויץ עם ספרות? אודיובוקס. בום. פתאום אני יכול לעבור גם את הקטעים המשעממים, ויש לי הרבה יותר עיניין.

פתאום אני מחבב ממש את אנטיגונה, ומצטער שלא מלמדים גם את אדיפוס המלך ואדיפוס בקולונוס...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 38 דקות, falou כתב:

הוא תמיד נופל לאותה נקודה שאין לימין תשובה אליה (ואני בכללה): מה אתה עושה הזכויות האזרחיות של הפלסטינים אחרי סיפוח?

זו בדיוק הסיבה שבגללה אני חושב שבציונות הדתית לא באמת יכולים להיות ליברלים במובן של תמיכה בחרויות הפרט וכו׳, ולא בטוח שבכלליות מי שמאמין בסיפוח בימין הישראלי יכול.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 41 דקות, falou כתב:

צריך לזכור, הציונות קמה על אפה וחמתה של היהדות החרדית.

הרעיון שהועלה פה, שהחרדים החליטו לתפוס מקום מסויים בעולם בישראל, בעקבות השואה... אם זה היה תלוי בחכמים שלהם, לא היה להם שום מקום ללכת אליו אחרי השואה.

אני אומר בזהירות, גם היהדות החרדית עלתה ארצה על אפה וחמתה של הציונות.

אצלי אישית אין אף אחד במשפחה שעלה אחרי השואה ארצה - כולם עלו לפניה או שהיו כאן כבר מזמן תלמידי הגר"א - 8 דורות אחורה, ככה שאולי יותר קל לי להבין את זה - אבל גם אלו שעלו אחריה זה לא בהכרח בגלל מדינת ישראל הציונית.

(כלומר, יתכן שהציונים הם אלה שאיפשרו לעלות והבריטים לא היו נותנים... וכו' וכו' תרחישים של "אילו ואם")

שורה תחתונה. זה ארץ היהודים.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

האמת שאני גם לא מבין איך אפשר היום לראות אותו עם המימיקה המפגרת שלו כל פעם כשהוא מדבר, ולא להתעצבן. הוא נראה כאילו הוא כבר לא מסוגל לדבר כמו בן אדם רגיל בשום סיטואציה.

לפני 3 שעות, MZN כתב:

אחרת, איך אפשר להצביע למי שהיה פה בשלטון 40 שנה כשהוא מאשים את כל העולם ואשתו שאין לו כח לשלוט?

לא מזמן כתבתי שביביסטים הם מטומטמים, אבל אז הייתה לי בעיה עם זה. גם מטומטם אחרי 20-30-40 שנה אמור להבין שהוא מטומטם, בטח כשמשקרים לו בלי למצמץ שוב ושוב ושוב (אצל אנשים נורמלים זה לא מחזיק מעבר לגיל 30).
חיפשתי הגדרה אחרת ובמקרה צפיתי ב"סליחה על השאלה" בכאן11 (איזה ערוץ אדיר! כן כן אני ממשיך לפרסם אותו), והייתה שם תוכנית על "יוצאי כתות".
מיד נפל לי האסימון, ביביסטים הם לא מטומטמים. ביביסטים הם חברי כת, "כת הביביסטים".

לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

זו בדיוק הסיבה שבגללה אני חושב שבציונות הדתית לא באמת יכולים להיות ליברלים במובן של תמיכה בחרויות הפרט וכו׳, ולא בטוח שבכלליות מי שמאמין בסיפוח בימין הישראלי יכול.

רגע רגע רגע אתה אומר שהכיבוש משחית? חתיכת שמאלן! חכה שנגיע למשפטים של כולכם אתה ראשון לדין אחרי המפכ"ל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

עריכה: בנושא הזיוף והמקור אשמח להסברק מאדם שלומד יומם וליל.

הרי בברית שלנו עם אלוהים הוא הבטיח לנו שנצמח ונגדל ואנחנו הם הנבחר.

לפני כ 2000 שנה קם איזה יהושוע אחד והביא את הנצרות שטוענים שאלוהים נטש אותנו (הברית הישנה) וכרת איתם ברית חדשה. אנחנו יכולים להגיד שזה בולשיט אבל תוך 2000 שנה הנצרות הפכה לאימפריה ואנחנו הלכנו והצטמקנו עד כדי סכנת כליה.

לפני כ 1500 שנים קם איזה מוחמד אחד וטען שהדרך שלו היא היא הנכונה וייסד את האיסלאם. מאש האיסלאם פורח על חשבון היהדות והנצרות אז אולי הם צודקים ואלוהים באמת עזב אותנו?

בוא, אני איתך בקארספורום - אז איך אני לומד יומם וליל 😆

אני מנסה להבין, - היכן אלוקים הבטיח לנו שנצמח ונגדל ? וצמיחה וגדילה זה אומר מספרית?

אתה מרגיש בסכנת כליה ? חסר זמנים שבאמת היינו בסכנת כליה והנה אנחנו כאן.

האם זה שיש מיליארדי מוסלמים זה פריחה ? 

אולי אתה מתכוון לגלויות ולצרות שעברנו ואנחנו עוברים, לזה שכולם שונאים אותנו, זה באמת בגלל שאנחנו העם הנבחר שצריך לכפר על חטאיו כדי להגיע לשלמות. אבל אני ממש לא רוצה שתמחו על "הדתה" ולכן אני מבקש התעלמות - ממי שהפוסט הזה מעצבן אותו. תודה לכם.

פורסם
לפני 4 דקות, נקודה טובה כתב:

אני מנסה להבין, - היכן אלוקים הבטיח לנו שנצמח ונגדל ? וצמיחה וגדילה זה אומר מספרית?

כי ברך אברכך והרבה ארבה את זרעך ככוכבי השמים וכחול אשר על שפת הים

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

קודם כל אף אחד לא כועס על הפוסטים. לפחות אני שואל באמת כדי לקבל תשובות.

עכשיו אם רק אנחנו נאלצים לכפר ואנחנו נפגעים מזה על ימין ועל שמאל אז בשביל מה משה הפיל את זה עלינו?

אפילו השטחים עם הערבים שלהם פחות גרועים מזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 50 דקות, David32 כתב:

אתה יודע מה עשה לי את הסוויץ עם ספרות? אודיובוקס. בום. פתאום אני יכול לעבור גם את הקטעים המשעממים, ויש לי הרבה יותר עיניין.

פתאום אני מחבב ממש את אנטיגונה, ומצטער שלא מלמדים גם את אדיפוס המלך ואדיפוס בקולונוס...

לא הצלחתי להתחבר לספרות קלאסית,

אני קורא מתח/סיפורי צבא סוכן חשאי כאלה.

או כלכלה התנהגותית/פסיכולוגיה שזה חצי עיוני כזה.

לשמוע אני לא מצליח,מוזיקה וצלילים תמיד מתקשרים אצלי או לריכוז או לdaydreamimg

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 40 דקות, farkash7 כתב:

ביביסטים הם לא מטומטמים. ביביסטים הם חברי כת, "כת הביביסטים"

אם כבר כת זה מצביעי ש"ס. מצביעים לעבריין מורשע כי הרב אמר.

מצביעי ביבי לפחות החליטו בעצמם לעשות את זה. אולי זו החלטה מטומטמת, אבל היא שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 36 דקות, SurfHigh כתב:

כי ברך אברכך והרבה ארבה את זרעך ככוכבי השמים וכחול אשר על שפת הים

שאלה יפה, יש עוד כמה פסוקים כאלה 

"והרביתי את זרעך ככוכבי השמים ונתתי לזרעך את כל הארצת האל והתברכו בזרעך כל גויי הארץ"

" והיה זרעך כעפר הארץ ופרצת ימה וקדמה וצפנה ונגבה ונברכו בך כל משפחת האדמה ובזרעך"

והאמת שזה נסתר מתוך התורה עצמה "לא מרבכם מכל העמים חשק ה' בכם ויבחר בכם כי אתם המעט מכל העמים" (דברים  ז ז) 
התשובה על זה היא מה שאומר ר' ברכיה במדרש פרקי דרבי אליעזר "כי ברך בעוה"ז אברכך לעולם הבא והרבה ארבה את זרעך ככוכבי השמים לעתיד לבא"

גם אם ניקח דברים כפשוטם יהיה מאד קשה להסביר את זה על הנצרות והאיסלאם שהם לא צאצאים ישירים של אברהם אבינו וההתפשטות שלהם היתה בצורת כבישת עמים אחרים.

לפני 35 דקות, Night Driver כתב:

עכשיו אם רק אנחנו נאלצים לכפר ואנחנו נפגעים מזה על ימין ועל שמאל אז בשביל מה משה הפיל את זה עלינו?

אפילו השטחים עם הערבים שלהם פחות גרועים מזה.

"וזכרת את כל הדרך אשר הוליכך ה' אלוקיך זה ארבעים שנה במדבר... למען הודיעך כי לא על הלחם לבדו יחיה האדם, כי על כל מוצא פי ה' יחיה האדם... וידעת עם לבבך, כי כאשר ייסר איש את בנו, ה' אלוקיך מייסרך ושמרת את מצוות ה' אלוקיך ללכת בדרכיו וליראה אותו, כי ה' אלוקיך מביאך אל ארץ טובה"

הרעיון הוא שהקדוש ברוך הוא לא עושה את מה שרע לך, אלא מה שטוב לך, כי אתה בן שלו. והמכות שלו הם לא ייסורים אלא רפואה, ואם הוא בחר אותך לתפקיד הזה (העם הנבחר) כנראה זה שווה את זה.

ומכיוון שלא הזמנת דרשה על עולם הזה ועולם הבא (וגם אם אתה הזמנת - נראה לי שהחברים כאן קצת פחות) אז נעצור פה

לפני 2 דקות, Potato כתב:

זו מדינת ישראל.

אבל בסדר

בסדר גמור.

פורסם
לפני 14 דקות, נקודה טובה כתב:

שאלה יפה, יש עוד כמה פסוקים כאלה 

לא שאלתי כלום. 

קרא בעצמך ותסיק את המסקנות, אין צורך לסבך עניינים ולחפש פרשנות. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אפילו הבובות חושבות שהגזימו עם ה"רפורמה":

https://www.ynet.co.il/news/article/r1fohlfxh

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...