Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, Pika007 כתב:

"יהודים" זו מטריה שמחזיקה בתוכה מספר זרמים שאין ביניהם שום קשר אחד לשני ונכון להיום גם חיים בזלזול אחד כלפי השני, אז די עם השקר של כולנו יהודים ומה לא.

באותה מידה אפשר להגיד "מוסלמים", אבל תראה באיזו יעילות שני הזרמים המרכזיים עסוקים בלרצוח אחד את השני כבר מאות שנים.

לא נכון. יש קשר בין כולנו. קשר דם. אתה כמו רבים בארץ לא מבדילים בין דת ללאום, אבל אלה 2 דברים שונים. דת זה דבר רצוני. אתה יכול להתגייר, להתאסלם, להתנצר, לקבל בודהיזם, להיות חילוני, לחזור בתשובה/שאלה - כמו בכל דת אחרת. אבל אם אתה נולדת יהודי אתה גם תמות יהודי. גרמנים היו שולחים את היהודים למחנות בלי להתחשב לאיזה אלוהים הם התפללו אם בכלל. פשוט בדקו עד דור שלישי לפי חוקי גנטיקה. גם מוסלמים זה דת וערבים זה לאום. להיות בני אותו דת או לאום אף פעם לא מנה מאנשים לשחוט אחד את השני.

לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

אתה לא רוצה להכשיר את כל הצבא בשביל שהם ישרתו בו. גם ככה יש עודפי כח אדם בצבא, ואין צורך לגרור בכח למערכת הזו אנשים שנאמנים לרבנים שלהם לפני כל דבר אחר.

בצבא יש כבר כשרות, אתה לא חייב לעמוד בסטנדרטים שלהם. יתאימו את עצמם בדיוק כמו כל שאר האנשים שבאים ממסגרות שונות. זה מה שעשיתי אני וכל אלה שהיו סביבי. לא רוצה להתחיל מחדש וויכוח על צבא חובה/שכיר אבל ביחידה שעבדתי תמיד היה מחסור בחיילים. וכוונה לא לפקידות מכינות קפה או עבדי רס"ר.

הכוונה בלחתוך זה לא לברוח מפה אלא לחתוך מהם, שיסתדרו לבד עם מערכת רווחה עצמאית משלהם. או שילכו לקפריסין.

מסכים איתך ב-2 המקרים.

זה לא משנה מה נכון לך או במה הם מאמינים. מה שמשנה זה היעילות של נבחרי הציבור שלהם שעובדים יחד כדי לסחוט כמה שאפשר ולשמור על הציבור שלהם בור ועני כשנבחרי הציבור שלנו משחקים בקקה על חשבוננו ונותנים להם כל מה שהם רוצים.

אין לך מי שילחם בשבילך.

זה לא יעילות. זה הזדמנויות וניצול מקסימלי של כוח סחיטה. כמו בנט נהיה ראש הממשלה מכלום. לא ראיתי את יעילותם בממשלה קודמת. ויש להם רק 2 מטרות - כסף וכפיה דתית.

אתה לא מבין שאתה לא יכול לנצח בוויכוח כזה עם טיעונים רציונליים ואתה מגיע עם סכין לקרב אקדחים. הצד השני חושב שהוא מציל אותך ולא מבין שהוא מזיק לך. אותו דבר אתה, שחושב שאתה יודע מה טוב להם אבל מבחינתם אתה סכנה לעולם התורה או מה שזה לא יהיה.

אי אפשר לשכנע פנאטים לכן אני לא מתווכח איתם. אני משוחח איתך. אני גם לא יודעה מה טוב להם, זאת לא בעיה שלי. גם לא אכפת לי מה הם חושבים. ואני לא אגיע לקרב עם סכין.  

לפני 18 דקות, DareDevil כתב:

הזכרתם נשכחות מהצבא, היה לנו בפסח - ארון חמץ, ששמנו עליו נייר דבק, שבתכלס אחרי הביקורת, הורדנו והשתמשנו כראות עינינו, אולי היום זה יותר מחמיר. ושמים מנעול.

לנו ביקורת יחידה הייתה במטבח. ולא היו ארונות, רק קיטבקים  🙂

לפני 18 דקות, DareDevil כתב:

לגבי דת ומדינה, חייבים הפרדה מלאה.  

👍

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 18 דקות, mikyl כתב:

לא נכון. יש קשר בין כולנו. קשר דם. אתה כמו רבים בארץ לא מבדילים בין דת ללאום, אבל אלה 2 דברים שונים. דת זה דבר רצוני. אתה יכול להתגייר, להתאסלם, להתנצר, לקבל בודהיזם, להיות חילוני, לחזור בתשובה/שאלה - כמו בכל דת אחרת. אבל אם אתה נולדת יהודי אתה גם תמות יהודי. גרמנים היו שולחים את היהודים למחנות בלי להתחשב לאיזה אלוהים הם התפללו אם בכלל. פשוט בדקו עד דור שלישי לפי חוקי גנטיקה. גם מוסלמים זה דת וערבים זה לאום. להיות בני אותו דת או לאום אף פעם לא מנה מאנשים לשחוט אחד את השני.

בדיוק, אז אני לא מבין את הטענה שלך.

ליהודים "אחים" אין שום מניעה לעשות פוגרום אחד בשני. והמתיחות רק הולכת וגוברת, כאשר צד אחד קיצוני לאין שעור מהשני וכבר מפיק פצועים דרך קבע בכל התפרקות.

פורסם

מירי רגב חזרה לתחבורה... לדעתי כל מי שצריך ויש לו ילדים שירוץ מהר ליקנות את מערכת לשכחת ילדים כל עוד זה בגרושים כעת לפני שיחייבו שוב ויגזרו קופון חחח.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 19 דקות, Pika007 כתב:

בדיוק, אז אני לא מבין את הטענה שלך.

ליהודים "אחים" אין שום מניעה לעשות פוגרום אחד בשני. והמתיחות רק הולכת וגוברת, כאשר צד אחד קיצוני לאין שעור מהשני וכבר מפיק פצועים דרך קבע בכל התפרקות.

פוגרומים יכולים להתרחש במקומות איפה יהודים הם מיעוט אתני ושלטונות עומדים בצד ולא מתערבים. 
התכוונתי שיהודים בארץ הם רוב ולא שכלנו אחים. לכן זה אפילו לא תתקרב לליל הבדולח. כן, יכולים להיות התנגשויות בדיוק כמו שזה קורה בין אוכלוסיות שונות גם בארה"ב ואירופה. ואם כבר יש יותר סיכוים לפוגרומים דווקא שם. 

פורסם

אתה אומר דבר והיפוכו מהודעה להודעה. 

זה לא משנה שיהודים הם רוב בארץ ולא משנה שיש לנו "קשר דם", הקבוצות כל כך מפולגות שאין לזה משמעות. אני לא מדבר על ליל הבדולח- אלימות היא דבר שיכול לקרות ולדעתי גם יקרה. זה כבר קורה עכשיו רק בהיקפים קטנים יחסית, והמתיחות בין צדי המתרס רק הולכת ועולה.

לפני 52 דקות, hwgeek כתב:

מירי רגב חזרה לתחבורה... לדעתי כל מי שצריך ויש לו ילדים שירוץ מהר ליקנות את מערכת לשכחת ילדים כל עוד זה בגרושים כעת לפני שיחייבו שוב ויגזרו קופון חחח.

יש אנשים בפוליטיקיה שאפשר להגיד לגביהם "אני לא מסכים איתו" או "לדעתי הוא אידיוט", אבל פה... מדובר בכזו סתומה (וגם בהמה בנוסף לכל) שכבר הרסה כל חלקה טובה שנגעה בה במשרד התחבורה. להציב אותה חזרה שם זו הצהרה של ביבי שלא משתמעת לשתי פנים- "שתישרף המדינה, העיקר שהממשלה שלי תקום"

כאילו שכל ההסכמים ופירוק המשרדים עד עכשיו לא הצהירו את זה מספיק.

את נזקי הממשלה הזו, עוד לפני שהחלה לעבוד בכלל, יקח עשורים לתקן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, hwgeek כתב:

וואלה צריך לפתוח שרשור ייעודי על זה כבר עכשיו.. חחח

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

@Morningstar

ברור שלא היית יושן בלילה!

יש תיקון חצות לעשות

יש תיקון רחל

מקווה בנץ החמה

ושחרית

הבוז למי שישן בלילה ולא מתפלל בכדי שיוכל להיכנס בשערי גן עדן ביום השלמת תיקונו בעולם ההבל הזה

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 1 דקה, eladns כתב:

הבוז למי שישן בלילה ולא מתפלל בכדי שיוכל להיכנס בשערי גן עדן ביום השלמת תיקונו בעולם ההבל הזה

נכון

יש עץ אשוח לקשט

לעשות קניות בטיב טעם

להכין סלט אוליביה ושובה

לשים שמפניה במקרר

לשמוע את פניית הנשיא זלנסקי לאומה

בעצם זה עוד יומיים

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 11 דקות, eladns כתב:

חבל שאין מצלמות בעולם הבא.

מת לראות את הפרצוף שלך שכשיגיע יומך תגלה שעבדו עליך ואין שם כלום.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אגב שמישהו יסביר לי

למה צריך:

א) גם שר הפנים גם השר לבטחון פנים

ב) גם שר המורשת, גם שר לענייני ירושלים ומסורת, גם שר הדתות

ג) שר המקשר בין ממשלה לכנסת

ד) שרה למשימות לאומיות

למה אותו אחד יכול להיות גם שר החינוך וגם שר הבריאות, אבל צריך שרים נפרדים למסורת, מורשת וירושלים?

למה יש שני שרי רווחה ושניהם ש"סניקים?

למה אין משרד הירידה והרילוקיישן?

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפני 5 דקות, vadim6385 כתב:

אגב שמישהו יסביר לי

למה צריך:

ד) שרה למשימות לאומיות

למה אותו אחד יכול להיות גם שר החינוך וגם שר הבריאות, אבל צריך שרים נפרדים למסורת, מורשת וירושלים?

בסוף הם כולם מתפקדים כשר לעינייני חלוקת תקציבים ומינוי מקורבים

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 18 דקות, Night Driver כתב:

חבל שאין מצלמות בעולם הבא.

מת לראות את הפרצוף שלך שכשיגיע יומך תגלה שעבדו עליך ואין שם כלום.

או שיתעורר עוד 150 שנה ויגלה שהעבירו את התודעה שלו לרובוט, ואז הוא צריך לעבוד.

פורסם
לפני 17 דקות, vadim6385 כתב:

אגב שמישהו יסביר לי

למה צריך:

ד) שרה למשימות לאומיות

מאז ממשלת ביבי-גנץ התחושה היא שכל אחד חייב להיות שר, כאילו חבר כנסת זה איזה פיחות במעמד, אז ממציאים משרדים.

אם לא מוצאים משרד ממציאים לו תפקיד במשרד קיים.

מה שכן, הקטע שדרעי ב-2 משרדים גדולים במקביל זה ביזיון והשתנה מהמקפצה. לא מפריע לי שהוא מכהן כשר כי האשמה פה היא על מי שחתם איתו הסכם טיעון בלי קלון, אבל 2 במקביל זה הזייה.

פורסם
לפני 12 דקות, vadim6385 כתב:

או שיתעורר עוד 150 שנה ויגלה שהעבירו את התודעה שלו לרובוט, ואז הוא צריך לעבוד.

גם לרובוטים יש קוים אדומים. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...