Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 59 דקות, Pika007 כתב:

למי איכפת איך הם נראים? למי איכפת איך הם מדברים? תסתכל על מה הם עושים. 

למי שהצביע למר "לא סיפרת (במהדורה המרכזית) - לא זיינת". להם אכפת. וזה לא משנה מה עושים ומה לא. PR גאוני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא ברמת היתה פה רכבת בשבת, ואוטובוס בשבת יש רק ביוזמות פרטיות ואת זה סביר להניח שלא ישנו.

לא חושב שנראה פה הדתה משמעותית ממה שכבר יש, הרי את החרדים מה שמעניין באמת זה הכסף ופחות מה עושים החילונים בשבתות וחגים. גם בנגביר וחבריו שקיבלו הרבה כח בגלל ההפקרות בדרום וההתפרעויות של הערבים צריכים לזכור שראש הממשלה הנצחי שלנו הוא זה שהוביל למצב הזה וכמו שהוא הפך את ליברמן "48 שעות" לליצן, ככה ברגע שהוא ירגיש שבנגביר לוקח לעצמו את הכובע של של "מר ביטחון" הוא ידע איך להחזיר אותו למצב הצבירה הטבעי שלו, כפרובוקטור בשקל וחצי שלא מסוגל לקדם שום דבר אמיתי.

• רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חודש נובמבר ניבא את חזרתו של ביבי לשלטון 

Screenshot 2022-11-04 181744.jpg

פורסם

ההדתה העיקרית מתבצעת במערכת החינוך. כל מיני פסוקים מהתורה בספרי חשבון, פעילות העשרה על ידי בנות שירות לאומי שמחלקות נרות שבת לילדים וכו'. 

סוכני הדת מנסים לדחוף אותה כמה שיותר בחינוך הממלכתי.

אבי מעוז מהציונות הדתית כבר התראיין בגלצ וציין את תיק החינוך בתור אפשרות.

אני בטוח שגם סמוטריץ' ישמח. 

• אהבתי 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני כשעה, SurfHigh כתב:

ההדתה העיקרית מתבצעת במערכת החינוך. כל מיני פסוקים מהתורה בספרי חשבון, פעילות העשרה על ידי בנות שירות לאומי שמחלקות נרות שבת לילדים וכו'. 

לשם שינוי מישהו בממשלה הזאת מתכנן לטווח ארוך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חינוך גם ככה על הפנים במוסדות של משרד החינוך, ממליץ לכל מי שיכול להרשות לעצמו ללכת למסגרות פרטיות.

פורסם
לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

חינוך גם ככה על הפנים במוסדות של משרד החינוך, ממליץ לכל מי שיכול להרשות לעצמו ללכת למסגרות פרטיות.

יש לך ילדים בבתי ספר פרטיים?

זו לא באמת אופציה ריאלית ברוב המקרים.

לפני שעתיים, SurfHigh כתב:

בדיוק.

נקבל גם כל מני הקצנות "בקטנה" שרובנו לא נרגיש, אבל יגרמו הרבה סבל לנשים שמתגרשות או ללהטבים וכו'.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כרגע לא, אבל ממה שאני רואה לצערי זה מה שיהיה, לפחות ביסודי. 

פורסם
לפני 28 דקות, SlowRide כתב:

כרגע לא, אבל ממה שאני רואה לצערי זה מה שיהיה, לפחות ביסודי. 

אפשר קצת מהאופטימיות שלך?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, SurfHigh כתב:

אחד הדברים הראשונים שצריך לטפל בהם במסגרת האוטונומיה החילונית, זרם חינוך חילוני מנוהל ע"י מועצה עצמאית.

(מעניין לדעת כמה מהמשתתפים פה יודעים שלחינוך הממלכתי-דתי יש אוטונומיה, יש מועצת החמ"ד שמנהלת את העסק ומשרד החינוך לא יכול להתערב?)

חזיר דיזל

פורסם
לפני 8 שעות, קורן בן אשר כתב:

אחד הדברים הראשונים שצריך לטפל בהם במסגרת האוטונומיה החילונית, זרם חינוך חילוני מנוהל ע"י מועצה עצמאית.

יכול להיות מעולה.

במקום שיעורי דת לפנות זמן לדברים באמת חשובים, כמו תכנות, מבנה מחשב, כלכלה ועוד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

בדיוק אספתי חוברת מהדואר(בודק אותו פעם בכמה חודשים) מעיריית רמת גן בנושא החינוך שנשלחה כנראה לפתיחת שנת הלימודים. 

כל מיני נתונים על פתיחת מרכזים חדשים, אחוזי בגרות, בגרות מצטיינים, תוכניות לעתיד כמו הקטנת כמות תלמידים בכיתה ל30, בזמן הממשלה היוצאת שופצו והורחבו 26 בתי ספר ועוד..

אבל הדבר העיקרי שממש חידד לי מה היה ולמה נחזור: תקציב החינוך לפי שנתונים, בזמן שלטון הליכוד והחרדים 40 מיליון שקל! לאומת 290 מיליון!!! בשנת 2022.

ברור שנחזור ל40 במקרה הטוב…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

במקום שיעורי דת לפנות זמן לדברים באמת חשובים, כמו תכנות, מבנה מחשב, כלכלה ועוד

זה לא שחור ולבן.

אני אתאיסט גמור ועדיין חושב שכל ילד תריך ללמוד תנך ולהכיר את הדת והמסורת של העם היהודי. 

הכל שאלה של מינון ופרופורציות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין שום בעיה עם זה. 

אפילו יש מקצוע שנקרא תרבות ישראל. 

הבעיה היא שמכניסים לך את זה בדלת האחורית, כמו פסוקים מהתורה בספר מדעים. 

תפילת הדרך בשיעור בטיחות בדרכים, יוזמה מקומית של המורה. 

הבעיה שמלמדים אותם את ההלכה במסווה של תנ"ך. 

הבעיה שלא מלמדים אותם לקרוא את התנ"ך עם חשיבה ביקורתית. 

הבעיה שלא מביאים סיפורי בריאה של תרבויות אחרות. 

הבעיה שלא מלמדים את תורת האבולוציה. 

הבעיה האמיתית היא שבחינוך החרדי והממלכתי דתי אין לחילוני שום דריסת רגל, בזמן שבחינוך הממלכתי כל אחד רשאי להתערב. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...