Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 15.4.2022 בשעה 11:43, יובל .מ. כתב:

מחקר: הסיבה שרוב המסעדות בישראל כשרות | מעריב (maariv.co.il)

תוכל לשלוח את המחקר? אני לא מוצא אותו בז'ורנל

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

לא, זה לא מעניין אותי מה היה בתקופת ביבי כי ביבי לא בשלטון כבר שנה. תתקדמו הלאה

ביבי לא מעניין אף אחד, אבל כשמתלוננים על הממשלה הנוכחית שהחלופה שלה זה ממשלת ליכוד וחרדים, לא ברור מה האחרונים היו עושים טוב יותר מהנוכחיים בהתחשב בביצועים שלהם ב10 שנים האחרונות.

אז סתם לומר המצב מתדרדר בלי להתייחס לשום דבר ספציפי?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

והיא שלחה את צהל לפעול בג׳נין? כל הכבוד. 

לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

ועל הדרך הורידה פקודה לשחרר את הרוב המוחלט של הפורעים בהר הבית.

כדי להמחיש לך. תא רלך הפגנה של חרדים שיוצאת משליטה ומצריכה לעצור 470 איש!!!

ל24 שעות לאחר מכן באורח פלא 95% משוחררים.

ראוי לציין ש"במקרה" מנסור עבאס גינה את החילול של אל אקצה.

ו"במקרה" הממשלה של בנט תלויה בו.

(אני אגב בעד השילוב הערבי בפוליטיקה ובכלל, שהם עסוקים בלספור כסף  הם פחות עסוקים בטרור - אבל זו המציאות כרגע)

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, eladns כתב:

ביבי לשלטון! פרס אשם בכל!

חרצופים 1997

עזוב, לא יפה, הנהנתן הגדול כבר לא איתנו. חגג יום הולדת 190 שעלה לנו מיליונים והלך לקבר. לפחות היה קצת קולולולו... מישהו יודע אם הוא הצליח להיבחר בסוף לועד הבית בבניין שהוא גר בו? 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם

לא רק שאתה משתלח באדם מת, דבר בזוי בפני עצמו, אתה גם לא יודע ממש על מה אתה מדבר.

המסיבה המדוברת (שהייתה מפדחת וראוותנית ללא ספק, פה אני מסכים שהיה מיותר) מומנה מכספי תרומות, לא מקופת המדינה או מתקציב בית הנשיא. אז זה לא עלה לנו גרוש.

לגבי המקומות להם הוא נבחר או לא נבחר, אני מאחל לך קריירה שמכילה עשירית ממה ששלו הכילה, אפילו אם לעת זקנה נדבקה לו תגית ה "לוזר". אנשים שוכחים שהיו איזה 60-70 שנה לפני זה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, Pika007 כתב:

לא רק שאתה משתלח באדם מת, דבר בזוי בפני עצמו, אתה גם לא יודע ממש על מה אתה מדבר.

המסיבה המדוברת (שהייתה מפדחת וראוותנית ללא ספק, פה אני מסכים שהיה מיותר) מומנה מכספי תרומות, לא מקופת המדינה או מתקציב בית הנשיא. אז זה לא עלה לנו גרוש.

לגבי המקומות להם הוא נבחר או לא נבחר, אני מאחל לך קריירה שמכילה עשירית ממה ששלו הכילה, אפילו אם לעת זקנה נדבקה לו תגית ה "לוזר". אנשים שוכחים שהיו איזה 60-70 שנה לפני זה.

כמובן שזו רק דוגמא. הרי למשל בדוח מבקר המדינה נטען שבהוצאות בית הנשיא היו חריגות בהיקף של כ15 מיליון. וויסקי טוב זה יקר. תרומות? כנראה אני ואתה תרמנו. 

https://mobile.mako.co.il/news-military/politics-q1_2015/Article-e2a6aad27879b41004.htm?

על פרשת פליטת הכדור של יוני פרס שמעת? 

https://rotter.net/mobile/viewmobile.php?forum=gil&thread=19779

אנקדוטה: נסה לכתוב "שמעון פרס" בגוגל. לי הוא משלים אוטומטית את המילה נהנתן. 

לפני 49 דקות, Pika007 כתב:

מאחל לך קריירה שמכילה עשירית ממה ששלו הכילה, אפילו אם לעת זקנה נדבקה לו תגית ה "לוזר". אנשים שוכחים שהיו איזה 60-70 שנה לפני זה.

תודה. אני לא מעוניין בקריירה פוליטית. 

פורסם (נערך)

אני מודע לכל מה שפרס עשה, לטוב ולרע. גם היו לו כמה מעללים על סף הפלילים.

א'- איך בחרת "דוגמה" שלא מייצגת, אם כך? יש חוסר סדרים ויש דברים שהיה צריך לתת עליהם דין וחשבון (בזמנו!). מכל זה בחרת את האחד שהוא לגמרי לא מהכיסים שלנו?

לקרוא מדף המסרים של הליכוד זה דבר אחד, לקרוא מהגרסה של לפני 10 שנים כרגע... זה כבר סיפור אחר.

ב'- אני עדיין לא מבין מה אתה מנסה לעשות פה עם השתלחויות וחפירות בעברו של אדם מת ברמה האישית. אני בספק שהוא יתעורר כדי לתת לך דין וחשבון. זה לא שבנושאים שאתה מעלה יש חשיבות היסטורית ו/או שהם באמת רלוונטיים לדיון.

ציטוט

נסה לכתוב "שמעון פרס" בגוגל. לי הוא משלים אוטומטית את המילה נהנתן. 

כי זה מה שחיפשת/עניין אותך בעבר. לי גוגל משלים "תרומה" ו "נובל לשלום".

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם
לפני 6 שעות, eitanuch כתב:

עזוב, לא יפה, הנהנתן הגדול כבר לא איתנו. חגג יום הולדת 190 שעלה לנו מיליונים והלך לקבר. לפחות היה קצת קולולולו... מישהו יודע אם הוא הצליח להיבחר בסוף לועד הבית בבניין שהוא גר בו? 

שיכנעת. לא מצביע לפרס יותר.

מה דעתך על בן גוריון? מועמד לגיטימי לבחירות הבאות?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני בעד שהממשלה הזו תסיים את ה4 שנים כמתוכנן, וכולנו נוכל אז לישפוט אותם לטוב ולרע ונגיע מוכנים טוב יותר לבחירות הבאות שבתיקווה יאלצו את הפוליטיקאים להקים קואליציה רחבה בלי סחטנים ושלא נחזור למצב שהיה כאן לפני ממשלת השינוי, אחרת המצב שלנו רק ילך ויחמיר עם סבבי לחימה כל שנה בשביל להזכיר לנו מי חזק בביטחון וכו' :-(.

• אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Pika007 כתב:

אני עדיין לא מבין מה אתה מנסה לעשות פה עם השתלחויות וחפירות בעברו של אדם מת ברמה האישית. אני בספק שהוא יתעורר כדי לתת לך דין וחשבון. זה לא שבנושאים שאתה מעלה יש חשיבות היסטורית ו/או שהם באמת רלוונטיים לדיון.

חשוב לי להראות את כל מה שהוא עשה. אנשים לא מספיק מודעים למעשי הנבל שלו, ורוב הזמן הוא היה מוצג כטהור. זהו. תמשיכו. 

לפני 43 דקות, פינדר כתב:

מה דעתך על בן גוריון? 

לא בר השוואה. הייתי מתבייש בעצמי על השאלה ששאלת אבל אני מבין שאתה מנסה להיות ציני אז זה בסדר. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך מישהו מהם רלוונטי בכלל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

איך מישהו מהם רלוונטי בכלל?

תשאל את חברינו פיקה שנעלב בשם הנהנתן: 

לפני 7 שעות, Pika007 כתב:

פורסם
לפני 39 דקות, eitanuch כתב:

תשאל את חברינו פיקה שנעלב בשם הנהנתן: 

לפני 7 שעות, Pika007 כתב:

ב'- אני עדיין לא מבין מה אתה מנסה לעשות פה עם השתלחויות וחפירות בעברו של אדם מת ברמה האישית. אני בספק שהוא יתעורר כדי לתת לך דין וחשבון. זה לא שבנושאים שאתה מעלה יש חשיבות היסטורית ו/או שהם באמת רלוונטיים לדיון.

אל תפנה אלי אצבעות, לא אני מתעקש להשאיר את השם הזה בדיון 🙃

• תוכן חדש...