Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב רגע את המחיר. זו מטרה בעיניך? זה שיקול כשאתה בוחר איזה פתק לשים או לא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

מה עשה סמוטריץ חוץ מקשקושים גזעניים שהוא לא רוצה שאשתו תשכב ליד ערבייה במחלקת יולדות. או בנגביר, שחוץ מפרובוקציות (שחלקן דווקא טובות) שהאחרונה בהן רק פגעה בביטחון של האזרחים היהודים?

הרבה, אבל אתה קודם זרקת את החץ ואחרי זה סימנת את המטרה סביבו.

סתם לדוגמה ההגעה של שניהם ללוד ושמעון הצדיק, מה שגרם להבאה של כוחות משטרה שאיבטחו את היהודים שם.

אני מצטער שבעיניך להביא משטרה למקומות שבהם יש טרור לאומני נגד יהודים נחשב כפרובוקציה, אבל אין לי איך לתקן את זה...

ולגבי ההאשמה של בן גביר במהומות של הערבים, אני לא יודע אם זה יותר מזלזל באינטלגנציה של הגולשים פה או של הערבים המתפרעים.

מה שבטוח זה משחק בדיוק לידיים שלהם.

אבל נו, מאז ומתמיד היו מי שאחרי פרעות ביהודים, חיפשו מה היהודים עשו כדי להצדיק את הפרעות הללו.

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אחד השיקולים

אחלה, מה המפלגה שהצבעת לה, עשתה אי פעם, כדי לקדם ביטחון ליהודים במדינת ישראל?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אחלה, מה המפלגה שהצבעת לה, עשתה אי פעם, כדי לקדם ביטחון ליהודים במדינת ישראל?

פועלת להחליף ראש ממשלה שמסית חצי מהיהודים נגד החצי השני, משסה יהודים בערבים וערבים ביהודים ומקדם אוירה שבה כולם שונאים אחד את השני, כך מספיק ניצוץ אחד כדי להדליק מאורעות אלימים בכל הארץ.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זאת אומרת שלפי התפיסה שלך, מה שגורם למאורעות אלימים, זה לא חס וחלילה שערבים (לא כולם חס וחלילה, אבל מסה קריטית מספיקה) לא רוצים אותך נושם פה, אלא זה שביבי גורם להם לשנוא יהודים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
וואו. יפה.
אז ישראל גם גמורה מערבים לא ככה?
פלוס אזעקות, פיגועים...

אבל קצת פרופורציות חברים.
זו בדיוק הנקודה. איפה יש לברוח? אותו מצב בכל מקום . טוב אולי הודו , ברזיל , או אמזונס וכאלה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

מה רע בקנדה?

יש לי כמה חברים בטורונטו, אף אחד מהם לא הביע רצון לחזור לפה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בקנדה גם יש קהילה ערבית ענפה שהולכת וגדלה.

image.thumb.png.6b2bde0cd6c5e584d6f6d83eb17d64c8.png

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כמה זמן עד שהם מגיעים ל 21% של ישראל? ומה זה בכלל רלוונטי?

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 16 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זאת אומרת שלפי התפיסה שלך, מה שגורם למאורעות אלימים, זה לא חס וחלילה שערבים (לא כולם חס וחלילה, אבל מסה קריטית מספיקה) לא רוצים אותך נושם פה, אלא זה שביבי גורם להם לשנוא יהודים.

שני הגורמים שציינת לא סותרים אחד את השני

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

כמה זמן עד שהם מגיעים ל 21% של ישראל? ומה זה בכלל רלוונטי?

זו לא בעיה של אחוזים, לפחות כל עוד הם נמצאים מתחת לשליש (לפי כהנא) או חצי (לפי אחרים - כל מי שבעד "רוב יהודי במדינת ישראל").

אז ההבדל בין 1.5% ל-21% קיים, אבל אני לא בטוח שהוא כזה משמעותי.

כלומר ייתכן וימצאו מתישהו שלערבי יש סיכוי של X להיות טרוריסט, ואז ההבדל בין 1.5% ל-21% הוא גדול.

איפה הוא דווקא כן משמעותי? בפרעות כמו שראינו, צריך מסה קריטית של אנשים שישתתפו בפרעות. וזה הרבה יותר קל להשיג כשאתה חלק מ-21% מהאוכלוסיה ולא 1.5%.

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

שני הגורמים שציינת לא סותרים אחד את השני

אבל אחד מהם הוא גורם, והשני הוא לכל היותר זרז, אולי.

בהינתן זה שאתה מסכים עם זה שחלק מהערבים לא רוצים אותך פה, נושם, מה רלוונטי מתי בדיוק הוא מחליט להרוג אותך - היום או בעוד שנה?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

כי עם כל הפוזה, יש סיבה שכל הערבים מסביב קוראים לערבים ישראליים "ערביי השמנת".

אני חייב לציין שאני הייתי בעד התוכנית. זה לא שאני מחכה לרגע שערביי ישראל יעופו מכאן, זה כי אני לא רואה פתרון אחר לטווח הארוך... (גילוי נאות, הצבעתי מרצ).

גם יריב אופנהיימר, שדעותיו ידועות, אמר במילים שלו, בפאנל בערוץ 12 ביום חמישי האחרון, שהוא חושב שזו תוכנית שצריך לשקול אותה והוא די בעדה (פארפרזה שלי).

אי אפשר להתעלם מהמצב ההזוי הזה שערביי ישראל הם מיעט בישראל, בזמן שישראל היא מיעוט במזרח התיכון. אני לא רואה איך מצלחים להפחית את המתח הזה. 

שוב, זו לא תוכנית מושלמת, אבל גם לא כל כך גרועה כמו שחלקים רחבים בציבור הערבי (ובצד השמאלי) תיארו אותה. 

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

שום סיכוי שתוכנית כזו הייתה מתקבלת, יש שתי תעשיות שעושות הרבה כסף על המצב של הפלשתינים.

"תעשיית השלום" ו"תעשיית המסכנות", שתיהן מגלגלות כל כך הרבה כסף, לכל כך הרבה אנשים, שיצטרכו באמת מלחמת העצמאות 2 כדי לשנות את זה.

כאילו אפילו אם לא נתייחס לכל העובדים הישראליים בשתי התעשיות האלה (החל מעזרא נאווי ועד יריב אופנהיימר בעבר), אתה יודע כמה עובדים UNRWA מחזיקה? כמה כסף מגלגלת? 806 מיליון דולר בשנה, 30K עובדים.

וזה רק עובדים ישירים, מה עם מעגל שני ושלישי ונתמכים? ו-NGO אחרים וכו' וכו'.

אלה תעשיות של מיליארדי דולרים, שמעסיקות במעגל ראשון כנראה יותר ממאה אלף איש.

אגב מה עם המצב ההזוי הזה שבישראל יש מיעוט ערבי, וברשות (שמיועדת להיות מדינת פלשתין מתישהו) אין מיעוט יהודי?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בהינתן זה שאתה מסכים עם זה שחלק מהערבים לא רוצים אותך פה, נושם, מה רלוונטי מתי בדיוק הוא מחליט להרוג אותך - היום או בעוד שנה?

אני מבין שחזרנו לסגנון השאלות הסוקרטיות המתישות החביב עליך.

או שתגיע לשורה התחתונה ותכתוב מה הנקודה\טענה שלך, או שנפסיק בשלב הזה.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 22 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בהצלחה להם לצאת מהבתים בחורף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...