Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר הרבה זמן רמקולים קדמיים למזדאה 3 אני יודע שהגודל הוא 5X7 ולפי מה שראיתי בזאפ הכל נראה לי אותו הדבר ואני לא יודע ממש להבדיל אני מעוניין ברמקולים טובים שיתנו איכות תוטה עם עצומה גבוהה עם איכות באס כמה שרק אפשר

השמח מאוד לקבל המלצות מכל מי שמבין

תודה רבה

פורסם

במאזדות אין בעיה להתקין רמקול 6.5, על אף הגודל השונה המקורי, רק נדרשת התאמה באמצעות טבעת עץ מקשרת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

המקוריים בכלל לא רעים ,אני לא ממליץ לך ללכת על רמקול 6.5 אינצ שם אלא על

קוואסלי או קומפוננט 5X7\6X8 שניהם ניכנסים שם.

ממליץ לך להתעניין על :

הרץ ESK570

Infinity KAPPA680.9cs

JL AUDIO® C5-570

JL AUDIO C3-570

JBL® GTO-8608c

פורסם

תודה רבה על התגובות

התקציב שלי הוא עד 500 שקל

לגבי רמקולים של 6.5 לא ממש שייך בגלל שאני לא יודע להתקין את זה לבד, וזה צריך ניסור ועל התקנה בירושלים ביקשו ממני 150 שקלים ואני לא רוצה להוסיף על התקנה עוד כסף.

וAUDIO KING הרמקולים שרשמת מאיפה אני יכול להשיג אותם...ניסיתי למצוא בזאפ ולא מצאתי.

נ.ב.

ראיתי שרמקולים 5X7 וגם 6X8 מתאמים למזדאה האם זה נכון???

• תוכן חדש...