Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את הרכב שלי

התקציב הוא 60K +-

לפי מה שראיתי עד עכשיו 2 האופציות שהכי ניראות לי הן:

א. סוזוקי סוויפט 2010 מנוע 1500 GLX

ב. סקודה פאביה 1.2 TSI

אשמח לשמוע מה דעתכם על שני הרכבים הללו ואם יש עוד אופציות מה טוב

השיקולים העיקריים שלי שהרכב יהיה חסכוני בדלק ואמין רוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות

ונוסע משהו כמו 25,000 ק"מ בשנה

פורסם

ב60 אלף לא תמצא TSI,אלא מנוע 1.6.

מבחינת איכות חומרים הפאביה עדיפה,היא מרווחת יותר ותא מטען גדול יותר,מבחינת חיסכון הן צריכות להיות דומות סך הכול.

שים לב שביטוח על הסקודה יהיה יקר יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אין לך בעיה עם ידני השברולט ספארק, המיני של שברולט תתאים לך.

מגיעה עם המנוע החזק בקטגוריה (1.2 ל', 82 כ"ס) ו- 5 מקומות ישיבה,

והשנה עברה מתיחת פנים משמעותית: עיצוב חיצוני חדש הכולל גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסי חזית.

בנוסף לאבזור הכולל חבילת בטיחות מלאה (6 כריות אויר ו- 4 כוכבי בטיחות), חימום למושבים הקדמיים, פנסי ערפל קדמיים ופסי גגון. עיצוב פנים חדש הכולל קונסולה מרכזית ומערכת שמע עם חיבור USB חדשים.

מחיר: 62,900 ₪

פורסם

מנוע 1.6 בסקודה פאביה נקרא BTS. לא צורך שמן, לא צורך מים.. צריכת דלק 1:17.2 בבין עירוני בלי מזגן אורות.

גיר אוטומט 6 הילוכים רגיל ולא רובוטי בסקודה, מול גיר אוטומט 4 הילוכים לסוזוקי. הסקודה יותר מרווחת אך יותר גניבה (ביטוח יקר יותר ודרישות מיגון מרובות יותר).

בסוזוקי יש רדיו דיסק מקורי עם שליטה מההגה ומד חום מנוע בדגם המאובזר, מה שאין בסקודה בדגמים המאובזרים שלה בשנים 2008-2010.

בגדול 2 המכוניות טובות ויתאימו לך, קנה את הרכב עם הנתונים הכי טובים שתמצא (יד, ק"מ, מצב מכאני, תאונות).

• תוכן חדש...