Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצלת מטענים של סמסונג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי היקרה משום מה מחסלת מטענים של סמסונג בקצב רצחני. מתוך שלושה מטענים שיש לנו בבית אחד מת לגמרי, אחר בשלבי גסיסה מתקדמים ואחר עוד איכשהו מחזיק מעמד.

אתמול הגיע מטען חדש שקניתי באיביי בגרוש וחצי. הזהרתי אותה לבל תעז להרוס גם אותו כי נמאס לי שיש לי בבית מטענים שאי אפשר לעשות איתם כלום.

העניין הוא שכואב לי לזרוק את שני המטענים. השנאי שלהם תקין וכך גם החוט. הבעיה מתמקדת במחבר: איכשהו החוטים שלו נפרמים וניתקים לאיטם.

האם יש דרך כלשהי לחבר או אולי להלחים אותם בחזרה כך שהמטען יחזור לתפקד?

תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד יש דרך אבל זה פשוט לא שווה,

בעצמך אמרת שזה עולה גרוש וחצי.

זרוק אותם ושכח אין להם ערך יותר מדיי.

אני הייתי מעדיף להשקיע את האנרגיה בללמד\להסביר לאשה איך לחבר\לנתק את המטען מהמכשיר.

לי יש כבר 3 סמסונגים בבית אני מטעין עדיין מהמטען של הראשון כלומר 3+ שנים שהוא עובד.

404

פורסם

אני מנחש שהיא מוציאה את הטלפון מההטענה ע"י משיכה בכבל. תסביר לה שצריך לתפוס בקונקטור עצמו ולא לכבל.

לגבי תיקון והלחמה- לא שווה. כמו שאמרת הם עולים גרוש וחצי והסכנה ויש סיכוי לעשות נזק לטלפון עצמו אם תחבר לא טוב.

פורסם

הנזק אינו נגרם מכך שהיא מנתקת את הטלפון מהמטען באמצעות משיכה מהכבל, אלא מכך שבזמן שהוא מחובר היא משעינה אותו על המחבר.

במצב הזה החוט נלחץ ומקבל זוית, ומשם הדרך עד לפרימתו קצרה מאוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

1. יש לך שתי אפשרויות: או לקחת על עמצך את האחריות לטעינה, או לתת לאשתך שתי דקות הדרכה. אני בטוח שגם היא לא נהנית מהתקלה.

2. יש לי נסיון מר עם מטען בשקל מ-ebay/DX. המטען העלה עשן, למזלי לא לקח אתו את הטלפון. המטען הבא נרכש תמורת 50 ש"ח מסקיילקס (יבואן הטלפונים של סמסונג).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתמול הגיע מטען חדש שקניתי באיביי בגרוש וחצי.

אם הוא טוב, תזמין מראש 10.

מניסיון, מטענים פשוטים וזולים לרוב מחזיקים יותר זמן ממטענים מקוריים.

המטען העלה עשן, למזלי לא לקח אתו את הטלפון. המטען הבא נרכש תמורת 50 ש"ח מסקיילקס (יבואן הטלפונים של סמסונג).

א) אצלי זה קרה עם מטען מקורי של סמסונג

ב) היבואן של סמסונג זה לא סאני (יימח שמם וזכרם)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במסגרת הפירמידה סאני היא חברת בת של סקיילקס. על החשבונית הופיע השם סקיילקס - כנראה שבמסגרת עסקאות בן-חוב שינו את המבנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנסיון (בארגון גדול, שרוכש מכשירים ומטענים מסוגים שונים) - מטענים בשקל - לא שווים גם גרוש.

המטען הכי טוב לסמסונג (גלקסי 2 וזהה גם לגלקסי 3) הוא דווקא מטען מתוצרת נוקיה, שיכול לעמוד בזרם של עד 1.2 אמפר שעה (ומכוון שהמכשירים של היום הם זוללי אנרגיה רבה מאוד, כבר ראיתי מטענים דלי זרם, שמצליחים רק להחזיק את הסמארקפון, על אותו אחוז של סוללה, כשכל האפליקציות זוללות האנרגיה פועלות).

alfa 156 2.5.

פורסם
1.

2. יש לי נסיון מר עם מטען בשקל מ-ebay/DX. המטען העלה עשן, למזלי לא לקח אתו את הטלפון. המטען הבא נרכש תמורת 50 ש"ח מסקיילקס (יבואן הטלפונים של סמסונג).

קרה גם לי עם מטען מקורי של htc. עבד נהדר קרוב לשלוש שנים. לפני שבוע נשרף ולקח איתו את שקע הusb של הטלפון (עלות 80$ לתיקון השקע + 10$ לכבל חדש).

ככה שאני לא יודע עד כמה כבלים "מקוריים" חפים מתקלות.

*הכבל נראה מצויין לא פרום, לא קרוע, לא מקוצר, "כומו חדש"

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

המטען של חברה שלי גם התחיל להפרם באיזורים הרגישים.

היא עשתה לו שיפוץ מקיף, ועכשיו אני בטוח שהוא יחזיק עוד הרבה שנים.

בעזרת מיכשור מיוחד לענייני אלקטרוניקה, היא ציפתה את כל המטען בריקמה, ציפתה בגומי את האיזורים הרגישים וסגרה עם שרוול מתכווץ.

אני אצלם תמונה בקרוב, באמת פרויקט מושקע. יחזיק גם אצל הוונדליסטים הגדולים ביותר.

אולי תצליח לארגן כזו מוטציה גם לאשתך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
המטען של חברה שלי גם התחיל להפרם באיזורים הרגישים.

היא עשתה לו שיפוץ מקיף, ועכשיו אני בטוח שהוא יחזיק עוד הרבה שנים.

בעזרת מיכשור מיוחד לענייני אלקטרוניקה, היא ציפתה את כל המטען בריקמה, ציפתה בגומי את האיזורים הרגישים וסגרה עם שרוול מתכווץ.

אני אצלם תמונה בקרוב, באמת פרויקט מושקע. יחזיק גם אצל הוונדליסטים הגדולים ביותר.

אולי תצליח לארגן כזו מוטציה גם לאשתך.

יופי נו, עכשיו גם תגיד שחברה שלך דופקת חצאי גינס בשלוק ומנצחת אותך בפרו... :roll:

I call bullshit. דברים כאלה לא קיימים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תוך 24 שעות אני מציב פה תמונה של המוטציה.

יש גם את השם שלה על השרוול המתכווץ, אז לא תוכל לטעון לחוסר אמינות.

ובאלכוהול היא דווקא לא משהו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...