Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצלת מטענים של סמסונג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מחכה שהיא תציע :mrgreen:

אני בוחר אותן בקפידה.

בלי לדעת להחליף גלגל הן לא עוברות את הסלקציה לדייט שני.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

סורי אלעד, אין לי קישור.

המטען נרכש בתחנת שרות של פלאפון (כיאה לגוף גדול שרוכש ושלא כ"כ איכפת לו העלויות...:? ).

בתחנות שרות, מנסיון, הם נותנים מה שיש להם במלאי (אם אינך מבקש אחרת / ספציפית וגם אם אתה מבקש - לא תמיד יש במלאי). המטען הזה של נוקיה (שכבר איננו אצלי - השאלתיו לאחד הסמנכ"לים, ומן הסתם לא אקבלו בחזרה) היה הכי טוב, וטען הכי מהר מכל מה שהשתמשתי (ואנחנו מנסים כמעט הכל פה - מהכי יקרים וגם לפעמים הכי "עממיים").

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי, יש אפשרות שלפחות תעלה תמונה שלו כדי שאני אדע מה אני מחפש?

ישו הצלוב! מה אתה יושב פה?! לך לקנות טבעת!

תכלס. ותעשה את זה מהר, לפני שהיא תספיק לזרוק אותך :lol:

מתן, איך אני מתארגן על מטען כמו של חברתך ענבר? אם הוא עובר את המבחן של אשתי, אני מציע שתתחילו למכור כאלה באיביי. תוך שנה אתם גם מממנים את החתונה וגם קונים וילה בבאר שבע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד עלה על נקודה פה. אני בהחלט רואה שוק למטעני בוטיק מוקשחים לטלפונים. מציע לכם לעשות נסיון, אם יש לכם סבלנות ומה לעשות עם הכנסה קטנה נוספת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תכלס. ותעשה את זה מהר, לפני שהיא תספיק לזרוק אותך :lol:

מתן, איך אני מתארגן על מטען כמו של חברתך ענבר? אם הוא עובר את המבחן של אשתי, אני מציע שתתחילו למכור כאלה באיביי. תוך שנה אתם גם מממנים את החתונה וגם קונים וילה בבאר שבע.

לקנות וילה בב"ש זה לא חכמה :-)

מן הסתם אין לה בנמצא את הציוד לייצור עוד מטען כזה.

שאלתי אותה אם תוכל לעשות עוד אחד כי יש ביקוש. היא אמרה שהיא לא בטוחה.

בכל מקרה גם אם תתאפשר לה גישה שוב לציוד הדרוש, היא תצטרך מטען לעשות עליו את יצירת האומנות. וכמובן עדיף שיהיה מטען שלפחות מבחינת האלקטרוניקה שבו, לא יאכזב.

נגיד לה שתנסה למשוך שוב בחוטים הנכונים, ואולי נגאל את המטענים של אישתך מייסוריהם.

פורסם

תגיד לה שאני מנדב לה על חשבוני שני מטענים. משם והלאה זה תלוי בה. אם זה יהפוך למסחרי, בתור זה שעלה על הרעיון אני מודיע פה קבל עם ועדה שאני דורש את הקומיסיון שלי.

חולגי, תודה על הקישור, אבדוק אותו מאוחר יותר היום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מחכה שהמטענים שלך יגיעו לידי ושתבחר מה אתה רוצה שיהיה כתוב על השרוול המתכווץ.

לצערי לא תזכה להכנסה מהעמלות על הייצור ההמוני. מכיוון שלא יהיה כזה. צר לי.

פורסם

בגדול אני לא רואה בעיה "לייצר" כזה מטען, שעתיים עבודה בניחותא וזה מוכן. מסחרי זה לא כי אין מספיק רווח. אבל אם חברי הפורום ירצו אני מוכן לייצר לכם כמה שתרצו, למרות שאני לא רואה טעם ליצור כזה דבר תמורת פחות מ175-200 ש"ח (עלות מטען, כבלים, חומרים ושעות עבודה). במחיר הזה, מי שלא משמיד מטענים על בסיס חודשי, לא נראה לי כל כך משתלם.

עריכה: אני מדבר כמובן על מטען "כבל" שמעביר גם דאטא ומתחבר לשנאי חשמל ולא אחד שקבוע מחובר לחשמל, למרות שאם יש רצון גם אחד כזה לא אמור להוות בעיה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
בגדול אני לא רואה בעיה "לייצר" כזה מטען, שעתיים עבודה בניחותא וזה מוכן.

תודה שאתה מקנא, וכבר התחלת לחפש בחורה שיודעת בכלל מה זה שרוול מתכווץ :lol:

יש לך גישה למכונת אריגה?

האמת, שרוול מתכווץ אחד מתחילת המטען ועד סופו יכולים להאריך לו את החיים בהרבה גם בלי כל שאר התחכומים שחברה שלי הוסיפה.

פורסם

קצת מקנא :oops:

שו האדא מכונת אריגה?

יש לי קצת ידע בהלחמות, תיקונים ואלקטרוניקה (למדתי בתיכון ואבא שלי רוסי) אז אני מכוון ללהלביש שרוול סמי קשיח על הכבל (עם או בלי הארכה של הכבל המקורי) של המטען ולסגור בשני שרוולים מתכווצים. סה טו.

*מלחם וכל המסביב יש. שרוולים וכבלים קונים והיידה לעבודה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אתה יכול לראות בתמונה שעל הכבל יש ריקמה ירוקה, נראה כמו שיפצור של דיסקית צבאית.

זו מכונה שיוצרת אריגה על כל מה שעובר דרכה.

האמת היא שאני לא יודע מה המינוח המיקצועי למכונה הזאת, אבל מכונת אריגה נראה לי מתאים :-)

משהו בסגנון של זה, רק במקום סיבי פחמן יש חוטים:

http://www.youtube.com/watch?v=l4DLr8qHliI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שים לב שמתחת לשרוול המתכווץ יש יציקת גומי די עבה (ניתן לראות את היציקה מבצבצת מהשרוול השמאלי), דבר שמבטיח שהחוטים האלה לא יראו יותר אור יום.

• תוכן חדש...