Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בימרית חדשה/ישנה במשפחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצא ידידי, רק נפגשנו לפני מספר ימים ולא עדכנת אותי על האהובה החדשה???

נדמה שעברה מידיים טובות לידיים טובות, אחלה עסקה למכונית :lol:

סעו בדרכים טובות!

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תודה למברכים, ובטוח שההנה מכל רגע עם הכלה החדשה.

תמונות תעלנה מחר, לאחר שהרכב יקבל "תשומת לב" ראשונה במסוך שלי.

אני לא מפסיק להביט לעברה מחלון ביתי ואיני מאמין שעשיתי זאת ועוד בברכת כל בני הבית שיודעים שמעתה הירושה קטנה ועוד תקטן.

הלוואי שלכולנו יתגשמו החלומות גם הכמוסים ביותר והמועד אינו חשוב.

תודה

מצא משה

פורסם
תתחדש, תהנה, קלאסיקה אמיתית.

אגב, הכתומה שלך מסתובבת בחיפה. נראה לי שהיא בידיים טובות.

אני שמח לשמוע זאת, תחילה לא הערכתי את הקונה כאחד שיתאהב ברכב, בזמנו הוא נראה לי כאחד שהתאהב ב"חלון הגג".

עתה אני מבין שהרכב בידו נשמר יפה ונוסע, משמע, הרכב במקורו היה טוב מאד והבחור ממשיך לשמור עליו - ועל כך תבוא הברכה על עוד לקוח של רכבי אספנות שנדבק בחיידק וונהפך "משוגע" לעניין.

מצא משה

פורסם
למצא ידידי היקר

מברוק על הרכש החדש

מאחל אשפיז אריה

אתה אריק אשפיז מראשון ?

או שזה סתם צירוף מיקרים ביזארי.. :-)

NSU Club Israel

פורסם

תתחדש תהנה ואמן שתגשים עוד חלומות,אני באופן אישי מאוד אוהב את הטעם שלך במכוניות .

רכב מיוחד ונדיר ומוכיח את הטענה שבמחיר הגיוני יש שוק ער ותוסס בארץ לרכבי אספנות .

תבלה.

פורסם
תודה למברכים, ובטוח שההנה מכל רגע עם הכלה החדשה.

תמונות תעלנה מחר, לאחר שהרכב יקבל "תשומת לב" ראשונה במסוך שלי.

אני לא מפסיק להביט לעברה מחלון ביתי ואיני מאמין שעשיתי זאת ועוד בברכת כל בני הבית שיודעים שמעתה הירושה קטנה ועוד תקטן.

הלוואי שלכולנו יתגשמו החלומות גם הכמוסים ביותר והמועד אינו חשוב.

תודה

מי רצה תמונה ולא קיבל, הנה הן :-

IMG-20130130-WA0000.jpg

IMG-20130130-WA0001.jpg

IMG-20130130-WA0002.jpg

מצא משה

פורסם
אני שמח לשמוע זאת, תחילה לא הערכתי את הקונה כאחד שיתאהב ברכב, בזמנו הוא נראה לי כאחד שהתאהב ב"חלון הגג".

עתה אני מבין שהרכב בידו נשמר יפה ונוסע, משמע, הרכב במקורו היה טוב מאד והבחור ממשיך לשמור עליו - ועל כך תבוא הברכה על עוד לקוח של רכבי אספנות שנדבק בחיידק וונהפך "משוגע" לעניין.

אכן הרכב נמצא בחיפה (הבימר הכתומה), הוא גם גר קרוב אלי כי אני כל הזמן רואה את הרכב :wink:

להבנתי מאיך שהרכב כל הזמן משנה את מיקומו ברחוב, הוא משמש ליומיום, מה שבד"כ עוזר לשמור עליו בחיים הכי טוב!

(אולי לא מבחינה אסתטית, אבל מכנית זה בהחלט עדיף על לעמוד על בלוקים במשך שנים).

אגב - הבימר החדשה שלך מדהימה!

אחת הצורות היותר יפות של הבימריות מאותה תקופה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

תתחדש ...ללא ספק אחת הקלאסיקות מהמוצלחות ביותר של ב.מ.וו לטעמי ...אין ספק שחלומות נוהגים להתגשם :-D

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

מצא היקר,

ראשית, מזל טוב על הרכישה הנהדרת. רכב נפלא. מניסיון אישי.

מכיר את הרכב הספציפי שנים רבות, עוד כאשר היה בבעלות כדורסלן ענק במכבי תל-אביב.

מהתמונות נראה כי הרכב עומד בגשם. פעולה מאוד לא מומלצת עם הדגם הזה, אשר ידוע בנטייה חריגה להחליד גם כאשר עומד בתוך חנייה סגורה ומחוממת.

בכל מקרה, מאחל לך הנאה רבה בהמשך. בכל שאלה או עזרה, אתה יותר ממוזמן לפנות אליי.

ירון

פורסם
אתה אריק אשפיז מראשון ?

או שזה סתם צירוף מיקרים ביזארי.. :-)

סתם צירוף מקרים מקרי..:-P

מזל טוב למצא על הכלה הישנה.

בשל העובדה שאני מאד אוהב ומעריך את הדגם הזה אמחל לך על כך שלא גילית לי בחמישי שעבר על הרכישה..

שמח לדעת שהמכונית מצאה בית חם ואוהב, ובטוח שתשמור ותטפח אותה כמו שרק אתה יודע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...