Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מצלמת וידאו קטנה וקומפקטית לתיעוד אירועים (בשביל להראות סירטוני תדמית ללקוחות)

דגש על קומפקטית וזולה.

מישהו יכול להמליץ על דגם?

תודה מראש.

פורסם

כל אייפון יעשה את העבודה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

DSLR?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש עכשיו קופון ב buy2 למצלמת וידאו של טושיבה.

אני רכשתי עכשיו כשהדרישות היו יחסית דומות.

מביקורת שקראתי עליה רשום רקשיש לה מעט בעיה באיכות התמונה בתאורה נמוכה, אז תבדוק היטב שמתאימה לצרכים שלך.

מגאן 265

פורסם

ממתי טושיבה מיצרת מצלמות?

מה אתה בכלל רוצה לצלם?

פורסם

אייפון מצלם וידאו בFHD בצורה מעולה אפילו עם מנגנון ביטול רטט.

אפילו המצלמה הקדמית שלו היא 720P בדור הנוכחי.

על מה אתה מדבר לא מספיק איכותי?

באיזה איכות אתה מצפה למצא מצלמה זולה וקטנה?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אייפון מצלם וידאו בFHD בצורה מעולה אפילו עם מנגנון ביטול רטט.

אפילו המצלמה הקדמית שלו היא 720P בדור הנוכחי.

על מה אתה מדבר לא מספיק איכותי?

באיזה איכות אתה מצפה למצא מצלמה זולה וקטנה?

אני מצלם עם אייפון כבר מעל שנה, מאחר ומדובר באירועים (עם תאורה משתנה) ולא באור יום, האייפון לא מוציא תמונה יפה.

במילים אחרות, תחשוב על התמונה שהאייפון מוציא, אבל יותר איכותית מזו- זה מה שאני צריך.

זה יעלה בסביבות ה 1000?

פורסם
באיזה אייפון אתה מצלם כבר שנה? 4 ומטה כנראה. (להזכירך מכשיר בן מעל שנתיים...)

נכון, אייפון 4.

אבל בוא נהיה ריאלים, אייפון מוציא תמונה איכותית כמו מצלמת וידאו שעולה 1000 שקל ?

פורסם

יש לי בעבודה מצלמת וידאו קטנה בדיוק לצורך הזה. אני אבדוק את הדגם ואעדכן כאן.

FHD על כרטיס זיכרון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קצת ניסיון יש.

האם HD הוא הכרחי בעיניך? כי אם כן בתקציב שהגדרת יאפשר לך לקנות מצלמה לא איכותית.

שני הדברים שמאוד ישפיעו על איכות הוידאו הם גודל החיישן (גדול יותר = טוב יותר. כן כן..) וייצוב אופטי.

כנראה שאת שניהם לא תמצא בתקציב שהגדרת.

אם תסתפק בHDR (רק 720P - לא רע בכלל) ותוותר על ייצוב אופטי ותצליח למצוא..אז:

Samsung SMX-F70

היתרון הנוסף הוא שיש למצלמה הזאת חיישן CMOS, שזה הרבה יותר טוב מ CCD

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...