Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מציאת מצלמת אבטחה הוא נושא שאין לו קשר של ממש לעולם הרכב אך היות ואין לי גישה לאופ-טופיק והמצלמה מיועדת "לאבטח" רכב

אני מקווה שהנושא רלוונטי והפורום מתאים :)

אני מתגורר בבניין משותף ויש לי חניה פרטית.

החניה צמודה לבית ספר,בעבר בית הספר הפעיל תאורה בשעות הלילה והרכב היה די מואר.

בשנה האחרונה החליטו בבית הספר לכבות את הפנס בשעות הלילה (אחרי 10 בלילה) .

בבית הספר מסתובבים טיפוסים שונים, לפני כמה שנים גנבו פנסי ערפל ברכב וגרמו נזק לפח.

כל פעם שאני חונה ,אני חושש שיקרה משהו לרכב .

החלטתי להתקין מצלמה ואני מקווה שהמצלמה תוסיף לי שקט נפשי .

אני מתגורר בקומה 3 (מתוך 4) מה שאומר שהמצלמה תהיה בזווית.

מרחק מהבניין לחניה כ 15 מטר .

אני רוצה שתהיה אפשרות צילום בלילה מה שיצריך LUX אפסי

אפשרות להקליט את החניה ברגע שמתקרבים לרכב ,אפשרות להתחבר מרחוק דרך המחשב הביתי

אם תהיה אפשרות להקליט קול ,זה יוסיף לחוויית המשתמש .

על מנת להתחבר עם המחשב ,כנראה אצטרך ראוטר (תקנו אותי אם אני טועה)

תקציב למצלמה 300 ש"ח +-

תודה מראש על התגובות

פורסם

התקציב של ממש נמוך!

לי יש מערכת של מצלמות +המכשיר שמקליט .

מצלמה בסיסת מתחילה מ 300 +

המקליט 1000+

אלחוטי יותר יקר .

בו נגיד כך שזה ממש, לא מפחיד את הנוער של היום .

אצלי בבנין המצלמות היו ממקמות בגג צלמו מזוית על .

שזה ממש לא עזר לי מתי שחרטו + חתכו לי שתי צמגיים .

אני מאמין שאם יש לך חניה פרטיתי אז המקום של המצלמה היה יותר טוב.

פורסם

מתי בפעם האחרונה הגעת לתחנת המשטרה עם דיסק ובו סרטון ברור ממצלמת אבטחה?

הם אפילו מסרבים לצפות בצילומים.

אתה חושב שהסירטונים שרואים כל שבוע בכלבוטק לא הגיעו קודם כל למשטרה?

פורסם
צריך להוסיף 0 לתקציב.

+1 מניסיון! ואז זה יהיה בדיוק הסכום הדרוש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מתי בפעם האחרונה הגעת לתחנת המשטרה עם דיסק ובו סרטון ברור ממצלמת אבטחה?

הם אפילו מסרבים לצפות בצילומים.

אתה חושב שהסירטונים שרואים כל שבוע בכלבוטק לא הגיעו קודם כל למשטרה?

האמת פעמיים השתמשתי במצלמות

פעם שכן זרק זבל ליד הגדר שלי.[הפקח רצה לתת לי דוח ]אז הראתי לו במצלמה .

ופעם שניה ששכן דפק את האוטו , התלוננתי במשטרה +בבית משפט .

פסקו לטובתי עקב פגע הברח שצוין בדוח משטרה.

פורסם

מציע לך לשים מצלמה זולה עמידה למזג אויר (כלומר מצלמה חיצונית ולא ביתית) ופרוג'קטור. כל אחד שיתקרב, האור ידלק. זה מספיק לדעתי.

פורסם

chenrp, מצלמה זולה ועמידה למזג אויר עלה 300ש"ח, היא באה עם לדים לתאורה אינפרא אדום. הבעייה שלה שאיכות כזאת שהיא לא שמישה למרחקים סבירים, אלא בעיקר לחללים סגורים. חוץ מזה, צריך להקליט לאנשהו וDVR עולה כ1300ש"ח + דיסק קשיח.

מצלמה טובה עולה 1000ש"ח, בנוסף לDVR ודיסק לפחות 1TB צריך גם מוניטור והינה היגעת ל3000ש"ח כי מצלמה זקוקה למיגון לצורך שימוש חיצוני ועצמית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר להקליט למחשב הביתה אבל זה הרבה יותר יקר בחשמל. מחשב בייתי צורך כ250W לפחות בפועל וDVR יעודי כ25W. אתה תשלם פי 10 על חשמל ובהנחה שתפעיל את המערכת מספר שנים זה מצטבר לסכום מאוד משמעותי.

פורסם

מחשב ממוצע צורך פחות מ-100W ולא 250, כך שמבחינת צריכת חשמל לדעתי העניין זניח יחסית. חוץ מזה שיש אנשים שהמחשב אצלם תמיד דלוק, כך ששוב יכול להיות שעניין זה בכלל לא שיקול מבחינתם.

• תוכן חדש...