Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת סטוק monza exhaust

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

שאלה לי אליכם בנוגע להתקנת מער' של מונזה (אגזו) שמוסיפה לרכב חוץ מרעש מהאגזוז גם כמה סוסים עכשיו אני לא מעוניין לשפר את הרכב כלל (בעברי היו לי אודי A3 קואטרו 1.8 וקליאו RSI שלא נגעתי בהם חוץ מציפ' ברכב וקוסמטיקה עדינה מבחוץ ) ולכן אני מתלבט בנוגע למערכת של מונזה שקודם לכן לא התעסקתי עם "שיפור" שכזה לרכב מטעמים של למשוך עין וזה תמיד ניראה "ערבי" בעיני אבל לגבי המערכת של מונזה שהיא ממש רחוקה מכל מה שרגילים ליראות על הסיוקים שרצים בשטחים אלה מערכת אגזוזים איכותית שלרוב תראו אותה על אבארתים למיניהם .

עכשיו אני רוצה לדעת כמה שיותר פרטים בבקשה על הסטוק הזה ועם אפשרי להתקינו על איביזה 13 1.2 TSI FR , מה מחירו , ועד כמה זה רלוונטי לרכב כזה .

דוגמה של התקנה על רכב אספנות בריטי

youtube.com/watch?v=_VdLPZvTsFA

ועם קיימים מהסוג הזה בארץ

• תוכן חדש...