Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2006 ומעלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שכבר חרשו את הנושא אבל כמה הרכב הזה שווה קניה?מדובר בדגם הידני, אם יתמזל מזלי אז גם לא גרסת GLF.

הבנתי שהאמינות טובה אפילו מאוד , צריכת דלק סבירה,חוץ מזה יש משהו שצריך לדעת מבחינת בעיות סדרתיות ברכב?

תודה מראש.

פורסם

יונדאי גטס ידני רכב מעולה וחסכוני אצל דוד שלי הייתה 2003 ידנית והוא היה מאוד מרוצה ממנה אבל לצערי הוא עשה בה תאונה והורידו אותה מהכביש.

אם תצליח להשיג השנתון היותר חדש (2009 אני חושב) אז יהיה לך גם ראש שקט מבלאי.

הרבה אנשים שאני מכיר מחפשים גטס ידנית ובמצב טוב.

פורסם
יונדאי גטס ידני רכב מעולה וחסכוני אצל דוד שלי הייתה 2003 ידנית והוא היה מאוד מרוצה ממנה אבל לצערי הוא עשה בה תאונה והורידו אותה מהכביש.

אם תצליח להשיג השנתון היותר חדש (2009 אני חושב) אז יהיה לך גם ראש שקט מבלאי.

הרבה אנשים שאני מכיר מחפשים גטס ידנית ובמצב טוב.

השוק שלה חלש מאוד וזה לטובתך. רוב הידניות יוצאות ליסינג או השכרה אל תשכח להפחית מהמחיר. אני מכרתי את שלי אחרי 4 חודשים אז תבין כמה הייתי לא מרוצה. צריכת דלק 1-11 משולב .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

רכב אמין, זהו.

לא נוח, לא חסכוני בכלל ביחס לקטגוריה, לא בטיחותי (אלא אם כן אתה מוצא את דגם ה-GLS).

השיקול היחיד שאולי יגרום להעדפה שלו על פני רכבים אחרים הוא עלות נמוכה לשנתון יחסית גבוה. אם זה לא המצב אז אני לא רואה סיבה לבחור בו.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

הגטס הידנית לא רעה,יש לה מנועזריז בעל 97 כס,הרכב אמין ולא יקר לאחזקה,מבחינת נוחות היא סבירה,נסעתי כמה פעמים לבאר שבע והיה בסדר.

הglf לא בטיחותית,לכן כדי לדלג.אבל גירסאות gli/gls כבר בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
השוק שלה חלש מאוד וזה לטובתך. רוב הידניות יוצאות ליסינג או השכרה אל תשכח להפחית מהמחיר. אני מכרתי את שלי אחרי 4 חודשים אז תבין כמה הייתי לא מרוצה. צריכת דלק 1-11 משולב .

כן השוק של רוב הרכבים חלש חוץ מיפני אבל הרבים אנשים מחפשים אבל לא משלמים מחיר טוב וכאן הבעייה.

פורסם

איזה תשובה מעצבנת ״לא חסכוני״ מה זה לא חסכוני? לפי האתר קילומטר לליטר שמצאתי אותו לדי מדוייק הגטס בשנתון הזה דווקא בדיוק כמו המתחרות אפילו טובה יותר בחלק מהמקרים... אשמח לשמוע תשובה מבעלי הרכב(שוב פעם מדובר בגיר רגיל)

תודה לעונים , שמח על העזרה.

פורסם
איזה תשובה מעצבנת ״לא חסכוני״ מה זה לא חסכוני? לפי האתר קילומטר לליטר שמצאתי אותו לדי מדוייק הגטס בשנתון הזה דווקא בדיוק כמו המתחרות אפילו טובה יותר בחלק מהמקרים... אשמח לשמוע תשובה מבעלי הרכב(שוב פעם מדובר בגיר רגיל)

תודה לעונים , שמח על העזרה.

היי . אני אחזור שוב על דבריי . לא חסכוני זה אומר תחנת דלק כל עשרה ימים. זה אומר צריכת דלק של 1-11. גרוע מאוד. לפני כן הייתה לי שרייד 97 שעשתה 1-17. וכן הגטס הייתה ידנית שנת 09 שנחשב לשנתון עם מנועים פחות שתיינים. רכב סביר מינוס. מקווה שעזרתי .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני מחזיק גטס 05 ידנית כרכב שני. עיקר הנסיעה זה עוספיא-חיפה (מת"מ) כולל העליות של פרויד והאונ'. על אמינות אני לא יכול להעיד כי אני מחזיק את הרכב רק כחודשים (אין בעיות בינתיים). צריכת הדלק במסלול הזה היא לפחות 1:13 שלדעתי זה מצוין במסלול הנסיעה שלי. היה שבוע שנסעתי כמה ימים רצוף לת"א וצריכת הדלק הייתה 1:17. אופי הנסיעה שלי הוא רגוע לרוב.

עם המנוע 97 כ"ס צריכת הדלק אמורה להיות יותר טובה (לא בהרבה כנראה).

• תוכן חדש...