Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

44K כתחזוקה מונעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי הונדה סיוויק 2009 לפני כמה חודשים ואני מנסה לגשש אם יש דברים שאני יכול לעשות במישור המניעה שיסייעו קצת.

אני יודע שתמיד משתמשים ב-44K לפני טסטים וכו' כדי לנקות את מערכת הדלק. האם שימוש שוטף בתוסף שכזה מומלץ גם לרכב שאין בו שום בעיות מכל סוג שהוא ?

הרכב בן שלוש, שמור ביותר, קילומטראז' נמוך ביותר, במצב מדהים ולמען האמת מעולם לא נראה לי שעשו בו שישמו בתוספים מהסוג הזה.

האם מומלץ לשים תוסף כזה למשל פעם בשנה כדי לעזור לשמור על הקיים או שמא עדיף לא לגעת בבחינת לא להרוס מה שלא שבור ?

תודה על העיצות.

פורסם

אם אין בעיות מיוחדות אין צורך אם לא תעבור תשים אחר''כ אבל אני לא מאמין שיהיה לך בעיה לעבור טסט

בהצלחה.

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

• ספונסר פורום
פורסם

באופן כללי העיצה הזאת נכונה וברכב שאין בו בעיות, אין מה לפתור ותוסף בעצם לא יעזור בכלום.

אבל מניסיוני הרבה מאוד פעמים הרכבים האלו עם הקילומטראז' הנמוך במיוחד שימשו בעבר לנסיעות עירוניות קצרות, מה שגורם להצטברות פיח במנוע ולפגיעה בביצועים ובצריכת הדלק. כך שניקוי וטיפול בעזרת תוסף דלק מקצועי בהחלט יכולים לתרום במקרים האלו ובמיוחד אם מדובר ברכב שעבר הרבה נסיעות עירוניות קצרות.

בכל מקרה, 44K הוא לא התוסף הטוב היחידי בשוק ולדעתי במקרה שלך יש דווקא תוסף אחר שיוכל לתת תוצאות טובות לא פחות (ואף יותר). ראה כאן שרשור בנוגע לתוסף הדלק של סמוג-דוקטור.

פורסם
באופן כללי העיצה הזאת נכונה וברכב שאין בו בעיות, אין מה לפתור ותוסף בעצם לא יעזור בכלום.

אבל מניסיוני הרבה מאוד פעמים הרכבים האלו עם הקילומטראז' הנמוך במיוחד שימשו בעבר לנסיעות עירוניות קצרות, מה שגורם להצטברות פיח במנוע ולפגיעה בביצועים ובצריכת הדלק. כך שניקוי וטיפול בעזרת תוסף דלק מקצועי בהחלט יכולים לתרום במקרים האלו ובמיוחד אם מדובר ברכב שעבר הרבה נסיעות עירוניות קצרות.

בכל מקרה, 44K הוא לא התוסף הטוב היחידי בשוק ולדעתי במקרה שלך יש דווקא תוסף אחר שיוכל לתת תוצאות טובות לא פחות (ואף יותר). ראה כאן שרשור בנוגע לתוסף הדלק של סמוג-דוקטור.

ויש עוד עוד תוסף משובח ומומלץ של ג'סטיס ברודר, אנחנו משתמשים בו אצלינו במוסך עם תוצאות מצוינות

פורסם

- מה הסבירות שברכב בן 3 שנים וקילומטראז' של כ-22K (עירוני) הצטבר פיח?

- האם מדובר על כמות משמעותית שיכולה באמת לפגום בביצועים ובצריכת הדלק?

- האם שימוש עכשווי בתוסף, עדיף למשל על בעוד שנה/שנתיים (כשהצפי לנסועה שנתית לא ישתנה)?

תודה.

פורסם
ע"פ הוראות היצרן של הונדה, הוא אינו מאשר תוספים למיניהם. חבל על הכסף!

לידיעתך , דוקא מכוניות שנוסעות מעט קילומטרים בנסיעות קצרות בתוך העיר מזדהמות בפיח וטיפול כאמור בהחלט מועיל

לניקוי המנוע , שומר עליו, מונע בלאי, מעלה הספק וגורם לחסכון בדלק

פורסם

עוד לא נתקלתי ביצרן שאוסר שימוש בתוספי דלק כמו שלא נתקלתי ביצרן שממליץ על תוספים כאלה ואחרים.

נושא תוספי הדלק נטחן בפורום עד דק וחיפוש יניב לך שתי מגמות דעה עיקריות:

א': מיותר.

ב': עוזר.

אני חושב שהאמת נמצאת איפשהו בין שתי הגישות הללו. לשיקולך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין לזה כל חשיבות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, השאלה של מיותר או עוזר אינה נלקחת בחשבון שמדובר בסכום כזה נמוך לעומת התמורה שהוא יכול לתת, השאלה האמיתית היא האם המוצר יכול לגרום נזק?

ואיך משתמשים בזה? אני מעוניין גם (ספייס 2001)

פורסם

איזו תמורה אתה מצפה לקבל?

על תוספי הדלק צריכים להסתכל כעל תחזוקה מונעת או איזה פינוק לרכב, תוסף דלק לא פותר בעיות וגם יעילותו מוטלת בספק מאחר ואין לנו כל דרך לבדוק אותה.

להזיק זה לא מזיק, חד וחלק, בטח אם משתמשים בתוסף על פי הנחיות היצרן (למשל K44 צריך לשים על מיכל מלא ולא כולם טורחים לקרוא את ההוראות שכתובות על הפחית).

איתמר.

פורסם

אם אתה חושש [למרות שאין ממה] להשים תוסף דלק ,פשוט תדלק 98 מידי פעם - זה עובד כמו תוסף דלק. זה יעשה את עבודת הניקוי בפחות אגרסיביות ,ולדעתי לטווח הארוך זה יותר בריא לכל המכלולים ברכב.

שים במכל 4\3 דלק רגיל 95 ,ובשאר תדלק 98.

בהצלחה

• תוכן חדש...