Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתי אם הרכב ידני.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נירא לי ההפך בשמש אפשר לראות שלא נישארו גלוגראמות וסוירלס ,אבל אני יצלם אותה מחר בשעות הערב בשקיעה

אכן, זו הדגמה מעולה לכך שאין פגמים בצבע, אך הברק ו"אפקט המראה" נראים הרבה פחות באור כה חזק. ראה בשרשורי הדיטיילינג שלי בהם הקפדתי על צילום באור אחר הצהריים\בוקר ותבין את כוונתי. אכן ניתן לראות שבאור חלש יותר הברק של הרכב פשוט יתקוף את העיניים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
חשבתי ENDURANCE HIGH GLOSS של מגיוור'ס

אני שוקל לרכוש אותו ורציתי לקבל חוות דעת עליו.

מוצר מעולה השתמשתי איתו בעבר עד שניגמר לי שומר ונותן מראה על הצמיג לאורך הרבה זמן.

בכלל מוצרים של "מאג" מאוד טובים אני משתמש איתם ומרוצה)))

Tim Korotkin

פורסם

גם המוצר לדש בורד של מגיוור'ס Meguiars Supreme Shine Protectant

מעניין אותי ושוקל להזמין.הבעיה שאני לא יודע במה הוא יהיה עדיף על התחליב של קארפלן? (אם בכלל)

ובנוסף נשאר לי עוד בקבוק שלם במחסן שמחזיק להרבה הרבה זמן. (אדחה את זה, אלא אם אתנסה איתו ואראה שהוא עדיף)

עבורו יותר מ 10 יומים ממועד ההזמנה של מוצרי מגיוור'ס ועדיין הם לא הגיעו

אמרו 5 ימים...

פורסם

yogev20

אני השתמשתי במוצר הזה לדשבורד יש לו ריח של קוקוס וחידש לי את הדשבורד בצורה טובה מאוד למרות שאני לא כול כך אוהב לשים חומרים המיועדים לזה ,אבל פעם בה אני מרשה לעצמי.

מאיפה הזמנת את המוצרים של "מאג"

VtecPowa

תודה

Mike808

כן זה דגם ES והוא היה בהזמנה מיוחדת ,אם אני לא טועה היא יחידה בארץ לשנת 2007.

Tim Korotkin

פורסם
yogev20

אני השתמשתי במוצר הזה לדשבורד יש לו ריח של קוקוס וחידש לי את הדשבורד בצורה טובה מאוד למרות שאני לא כול כך אוהב לשים חומרים המיועדים לזה ,אבל פעם בה אני מרשה לעצמי.

מאיפה הזמנת את המוצרים של "מאג"

.

מבחינתי דשבורד נקי הינו חלק מניקיון כללי שאני עושה לרכב.

לא מדלג עליו בשום מצב,אפילו היום העברתי קארפלן למרות שהרכב בחוץ לא נקי.

הזמנתי במשלוח רגיל מג'ים שופ,התקשרו ואמרו שהם ישלחו את המוצרים במשלוח UPS

באותו מחיר,עדיין מחכה. (אמרו 5 ימים,עברו יותר מ 10 ימים)

פורסם

ידעתי שמדובר במשהו שלא שווק באופן סדיר.

בכל מקרה הרכב נראה נהדר ואין ספק שאתה שומר עליו היטב.

פורסם

Yogev

אני גם הזמנתי מהם חומרים טובים ואיכותיים

Mike

קשה לשמור על רכב שחור היה לי בעבר רכב שחור כשמחרתי אותו אמרתי לעצמי שבחיים אני לא יקנה יותר רכב שחור , אבל עוד פעם נפלתי לפח היופי הזה וקניתי :/

Elantra

תודה ))

Tim Korotkin

• תוכן חדש...