Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט בליקחת רכב בליסינג.

אני מעוניין ברכב שיהיה מהנה לנהיגה ולא מבאס.

ההתלבטות שלי היא בין:

1. וולוסטר - חסרונות - 3 דלתות.

2. פורד פוקוס 2L - חסרונות - גיר רובוטי

3. יונדאי I35 - חסרונות - פתחי מזגן בברכיים.

4. ג'טה 1.2 - גיר רובוטי

5. אסטרה 1.2 טורבו - לא בדקתי אותה.

חשבתי ללכת יותר לכיוון הפוקוס 2L או הוולוסטר.

ברור לי שהוולוסטר היא לא רכב ספורט , אך האם היא מהנה לנהיגה או שאין שום דבר מעבר למראה שלה?

הבנתי מההודעות פה שהמנוע החזק של הפורד לא מורגש מתחת ל4000 סל"ד.

אנשים עם ג'טה מתלוננים על הגיר הרובוטי.

אשמח לשמוע המלצתכם.

תודה

פורסם

אני מעוניין ברכב שיהיה מהנה לנהיגה... פורד פוקוס... חסרונות - גיר רובוטי

כשאתה אומר "מהנה לנהיגה", למה אתה מתכוון?

דני

פורסם
כשאתה אומר "מהנה לנהיגה", למה אתה מתכוון?

דני

הכי נורמלי מבין האפשרויות. לא רכב משעמם לנסיעה מ-A ל-B

פורסם

מה שאמרת לא מסתדר לי עם "חסרונות - גיר רובוטי".

מה הופך רכב למעניין, בעיניך?

דני

פורסם

אני לא אכנס לאמינות של גיר הDSG אבל מבחינת עובדה הוא מצויין, לדעתי גם הגיר של הפוקוס.

רובוטי זה דבר אחד, אלו הם גירים כפולי מצמדים

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם
אני לא אכנס לאמינות של גיר הDSG אבל מבחינת עובדה הוא מצויין, לדעתי גם הגיר של הפוקוס.

רובוטי זה דבר אחד, אלו הם גירים כפולי מצמדים

מה עם נסיעה בפקק? האם מורגשים קפיצות?

פורסם

אפשר להנות מכל אוטו וכל מנוע אם יודעים. ברגע שאתה מתחיל להכניס משתנים כמו יציאות איוורור בברכיים זה כבר לא ממש קשור לאופי נהיגה ואחיזה בפניות. למהירויות סופיות מרגשות לא תגיע באף אחת מהמכוניות הללו. תעשה נסיעות מבחן ותראה מה הכי נוח ושימושי לך (אבזור פנימי, נוחות נסיעה, תא מטען או מושב אחורי אם אתה משפחה גדולה וכו'). חסרונות תמצא בכולן, גם במכונית של שני מליון שקל תוכל למצוא חסרונות אם תתעקש. תחפש את היתרונות שחשובים לך ועל השאר תתפשר. בהצלחה.

פורסם

כנראה שיש לך הגדרה שונה למהנה לנהיגה מרוב באי הפורום כי אף אחת מהמכוניות הללו לא מהנה לנהיגה, הכי קרוב תהיה הפוקוס 2L בהנחה שמדובר ב-EcoBoost וגם זה כנראה רק בקו ישר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
כנראה שיש לך הגדרה שונה למהנה לנהיגה מרוב באי הפורום כי אף אחת מהמכוניות הללו לא מהנה לנהיגה, הכי קרוב תהיה הפוקוס 2L בהנחה שמדובר ב-EcoBoost וגם זה כנראה רק בקו ישר.

ברור שפורשה יותר מהנה מנהיגה.

שאלתי איזה רכב הכי מהנה מבין האפשרויות.

פורסם

אם אתה רווק ואין לך את הבעיה של הטענת ילדים במושב האחורי אז לדעתי הוולוסטר הכי קרובה למה שאתה מחפש, תנוחת הישיבה והמראה גם הם מוסיפים ומבדלים אותה מהמשפחתיות הסטנדרטיות. אני אישית מאוד נהניתי מסיבוב קצר בוולוסטר והגיר עובד בסדר גמור.

פורסם

הולוסטר לא תספק שום הנאה מנהיגה שהיא מעבר לפוזה ומראה. בשניים האלו, אגב, היא מאוד מוצלחת ותספק את הסחורה למי שאלו הדרישות שלו מהרכב.

הפורד אמורה להיות מוצלחת מאוד על הנייר. בפועל מתלוננים על גיר שלא עומד בעומס בגרסאות ה-2 ליטר (גם בפורום). בגלל שזה ליסינג העניין פחות קריטי לך, אבל זה יכול להפחית מההנאה מהרכב.

תבדוק את האופל אסטרה טורבו. בעזרת התקנת תוכנת ניהול משופרת אפשר להגיע להספקים של כ-170 כ"ס. לא שבסטנדרט חסר לה כח, יש לה מומנט גבוה שנותן מעל ומעבר למשתמש הממוצע.

בקרוב מאוד יעלה מבחן על האסטרה ברלינה החדשה. ממליץ בחום לחכות ורק אז להחליט.

הכי חשוב - לבצע נסיעות מבחן.

פורסם

חיובי, מה שחברת הליסינג לא יודעת לא פוגע בה :wink:

בקריאה שניה, חוות הדעת על המנוע לא מהללות. על המחשב אפשר לקרוא פה:

http://www.swiss-chiptech.com/chiptuning-box_opel.html

אחרי נסיעה ב-TSI של חבר, האופל לא מרגישה חלשה ממנה. כנראה עניין של תחושה.

במקום פותח השרשור, הייתי מתמקד בפוקוס ובאסטרה. בשתיהן, אגב, ההנאה תסתכם בעיקר בקו ישר ולא ממש בסיבובים.

• תוכן חדש...