Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מהרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול הרכב התחיל להשמיע רעש חזק הרבה יותר מהרגיל ואף לרעוד קצת במצב parking. זה התחיל לאחר פגיעה בגחון הרכב .

מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לבדוק זאת ויזואלית? האם בטוח לסוע ברכב?

תודה לעונים.

• ספונסר פורום
פורסם

קשה מאוד לאבחן תקלה על סמך התיאור המאוד כללי שלך. מה גם שלא ציינת באיזה רכב מדובר...

התקלה יכולה לנבוע ממספר מאוד גדול של דברים ואין טעם לנחש.

פורסם
שלום לכולם,

אתמול הרכב התחיל להשמיע רעש חזק הרבה יותר מהרגיל ואף לרעוד קצת במצב parking. זה התחיל לאחר פגיעה בגחון הרכב .

מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לבדוק זאת ויזואלית? האם בטוח לסוע ברכב?

תודה לעונים.

פגיעה בגחון לכיוון החלק האחורי? כי אם כן, יש מצב שנהיה לך סדק/חור באגזוז.

קרה לי לפני כמה שנים (לא ממכה, אלא בלאי טבעי) וזה עשה רעש איום שלא הבנתי מהו. פחדתי שהמנוע הולך להתפוצץ לי, עד שבדקו והרגיעו אותי שנהיה רק חור באגזוז...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
פגיעה בגחון לכיוון החלק האחורי? כי אם כן, יש מצב שנהיה לך סדק/חור באגזוז.

קרה לי לפני כמה שנים (לא ממכה, אלא בלאי טבעי) וזה עשה רעש איום שלא הבנתי מהו. פחדתי שהמנוע הולך להתפוצץ לי, עד שבדקו והרגיעו אותי שנהיה רק חור באגזוז...

אם הרעידות החלו לאחר הפגיעה יכול להיות שתושבת מנוע נפגעה או שהאגזוז קרוב מאד לרצפת המכונית והוא מטרטר עליה

• תוכן חדש...