Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

באיזה מהירות אתם נוהגים להתנהל בכבישים בין-עירוניים, כאשר הכביש ריק?  

443 הצבעות

1. 1. באיזה מהירות אתם נוהגים להתנהל בכבישים בין-עירוניים, כאשר הכביש ריק?

• במהירות המותרת (90 או 100)
    • 110 עד 120, גם ככה הספידומטר מזייף
    • 120 עד 150, אני אדם עסוק \ חובב מהירות
    • 150 עד 180, אני אדם עסוק מאוד \ חובב עוד יותר מהירות
    • 180+, כי לא קיבלו אותי לקורס טייס
    • 240+, אני אופנוען נטול פחד, עטוי בגדי עור, ובעל יחס הספק \ משקל שהפחיות רק חולמות עליו
    • 70, בנתיב השמאלי, המאותת הימני פועל, והמגבים מנגבים בשיא המרץ למרות שלא ירד גשם מאז 1872

פוסטים מומלצים

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני נושא במהירות חוקית בדרך כלל.
עם דלוריאן כמו שיש לך אין לך מה לדאוג לגבי מהירות , אין הגבלת מהירות באוויר

ים long time no

פורסם

אממ בחירה מעניינת,אני עדיין חושב על מה לענות.

הקטע הוא שהכל תלוי בדרך כמובן אבל בעיקר בצדיה...

אם המקום ידוע במארבים או במולנטובות משתדל לא לטפס מעל 20 קמ"ש מעל המותר מה שקורה הרבה בכבישים כאלה מכיוון שאז אני מסתכן בדו"ח של250 ש"ח בלי נקודות...

אבל...וזה אבל גדול...קורים הרבה מקרים שאני מוצא את עצמי משייט בסביבות 160+ תלוי כמובן בכביש...

כמעט אף פעם זה לא בגלל שאני ממהר...

אגב מעניין יהיה לשרשר כבישים שידועים לאפשרויות מהירות בלי סיכונים כחולים...

סעו מהר...ובזהירות...

צביקה

פורסם

תתבעו אותי!

40-60 - ביומיום (באיילון בצהריים).

100-120 - בכיבישים רגילים ולא עמוסים, ביום.

120-150 - בלילה כשהכבישים ריקים (ורואים אם יש ניידת, למרחק).

140-180 - כביש 1 בלילה.

170-230 - בלילה כאשר כביש 1 מפריע לי להגיע לאשתאול מספיק מהר.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

בואנה אנשים כאן פסיכים

איך אפשר לפתח מהירויות של 230 קמ"ש בארץ בלי לפחד על החיים !!

סלחו לי אבל יש כאן כמה פסיכים .

או שלא אכפת למישהו להתפרק לחתיכות ולהיקבר כשהוא ארוז בקרטונים או שאני לא יודע מה .

אנשים סעו לאט יותר זה לא מצחיק .

אני לא רוצה לנסוע על כביש ולדעת שיש אנשים שנוסעים על יותר מ 190 קמ"ש . לעזאזל אפילו לא 160 .

גם ככה כל המדינה הזאת בקאנטים אז צריך גם את זה.

מילא חד פעמי גם אני בטח מתישהו אנהג במהירות גבוהה מאוד אבל לא כהרגל

ים long time no

פורסם

מיכוון שכרגע אני מתניע בעיקר על הרכב של ההורים (מאזדה 3 האצ'בק 1600):

כשיש תנועה אני נע במהירות שלה ומשתדל להישאר בימין, עם עקיפות מזדמנות.

כשהכביש ריק שיוט על 140-160, כשהכביש מאפשר בביטחה ואני מכיר אותו אז לוחץ ל-180. יותר מזה זה כבר ממש התעללות ברכב, ואני לא נוהג להתעלל ברכבים שלא שלי.

אם הרכב היה מאפשר לי (לא רק מנוע אלא כלל המכלולים) ובכבישים שאני מכיר ומאפשרים זאת, הייתי נוסע גם מהר יותר. הרבה יותר.

יש כבישים בארץ שמאפשרים נסיעה על 180-220 במידה וכל התנאים מאפשרים זאת.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני חייב לומר את מה שאני באמת מרגיש, ולכן אומר:

כולכם, אבל כולכם עבריינים שעוברים על החוק ומסכנים לא רק אותכם, אלא גם את שאר משתמשי הכביש.

מצטער(למה???) שאני ממש לא כמוכם, אני נוסע כמו שמותר בחוק, כי אם קבעו 90 בכבישים בינעירוניים אז כנראה יש סיבה לכך, אם זה הכבישים שנראים יותר כמו דרך צדדית, או אם זה המכוניות הישנות שלא יכולות להגיע ל90 בבטיחות כמו המכוניות החדשות.

מצטער לומר לכם, אבל רובכם פה הם הסיבה העיקרית שלא יעלו בקרוב את המהירות.

פורסם
תתבעו אותי!

40-60 - ביומיום (באיילון בצהריים).

100-120 - בכיבישים רגילים ולא עמוסים, ביום.

120-150 - בלילה כשהכבישים ריקים (ורואים אם יש ניידת, למרחק).

140-180 - כביש 1 בלילה.

170-230 - בלילה כאשר כביש 1 מפריע לי להגיע לאשתאול מספיק מהר.

3.4 - 6.2 (בקטעים הישרים) - כשאני כבר מגיע לאשתאול עד צובה עם כל הסיבובים המפחידים האלה

רועי במונולוג קורע לב icon_twisted.gif
פורסם
אני חייב לומר את מה שאני באמת מרגיש, ולכן אומר:

כולכם, אבל כולכם עבריינים שעוברים על החוק ומסכנים לא רק אותכם, אלא גם את שאר משתמשי הכביש.

מצטער(למה???) שאני ממש לא כמוכם, אני נוסע כמו שמותר בחוק, כי אם קבעו 90 בכבישים בינעירוניים אז כנראה יש סיבה לכך, אם זה הכבישים שנראים יותר כמו דרך צדדית, או אם זה המכוניות הישנות שלא יכולות להגיע ל90 בבטיחות כמו המכוניות החדשות.

מצטער לומר לכם, אבל רובכם פה הם הסיבה העיקרית שלא יעלו בקרוב את המהירות.

אה ,זה אתה שמעכב את התנועה? מעניין אם אתה לפחות שומר על הימין...:roll:

יסלח לי כבודו ,אבל הסיבה היחידה להותרת המהירות המירבית המותרת הינה שאם יעלו את המהירות יהפכו פתאום כל אלה שנוסעים במהירות סבירה (120-130 היא לגביי ולגבי רוב האוכלוסייה ,ואם אתה לא מאמין תספור כמה עוקפים אותך) ייעלם התירוץ לגבות מהם מס מהירות , ועוד בחסות החוק. :idea: שיקול ציני וקר של המוסדות המעורבים בעניין.

פורסם

תסלח לי כבודו, אבל אני מעכב את התנועה?

לפי מה שידוע לי, המהירות המירבית המותרת בכבישים בינעירוניים עם שטח הפרדה היא 90 קמ"ש, אז אני מעכב את התנועה? אולי כן, אני נוסע 10 אחוז מעל המותר, אבל לנסוע במהירות גבוהה ב40 קמ"ש מהמותר זה כבר עבירה כבדה, שגם מסכנת את הנהג והנוסעים וגם את שאר משתמשי הכביש.

כמו כן, 120-130 קמ"ש נחשב בעיניך למהירות סבירה בכבישים בינעירוניים? כי לדעתי, זה קצת, אבל ממש קצת מעל המותר(מי אמר 30-40 קמ"ש?)

פורסם
תסלח לי כבודו, אבל אני מעכב את התנועה?

לפי מה שידוע לי, המהירות המירבית המותרת בכבישים בינעירוניים עם שטח הפרדה היא 90 קמ"ש, אז אני מעכב את התנועה? אולי כן, אני נוסע 10 אחוז מעל המותר, אבל לנסוע במהירות גבוהה ב40 קמ"ש מהמותר זה כבר עבירה כבדה, שגם מסכנת את הנהג והנוסעים וגם את שאר משתמשי הכביש.

כמו כן, 120-130 קמ"ש נחשב בעיניך למהירות סבירה בכבישים בינעירוניים? כי לדעתי, זה קצת, אבל ממש קצת מעל המותר(מי אמר 30-40 קמ"ש?)

במילה אחת : בולשיט. בשתי מילים : חרא שוורים.

מאיפה השטות הזו של לנסוע 40 קמ"ש מהמותר זו כבר עבירה שמסכנת את הנהג והנוסעים?

עברת יותר מדי שטיפת מוח ע"י משרד התחבורע...

130 נראה לך לא סביר? אתה מוזמן לנסוע איתי בכביש 1 ,כביש 2 , כביש 3 ,כביש 4 ,כביש 5 . תבחר.

אני נוסע כך , ולא עוקף יותר מדי מכוניות. התנועה מתנהלת ברובה בקצב הזה -ולא ראיתי שנהרגים בכבישים אלה על ימין ועל שמאל (ואלה שכן -מתים בגלל אי שמירת מרחק מתאים ,לא בגלל מהירות).

הסיבה ש-130 הינם מעבר ב-40 קמ"ש על המותר הינה הפיגור השורה במשרד התחבורה . זוהי תעודת עניות למדינה שמתיימרת להיות מודרנית. לו היה זה פוגע בנבחרי העם (רמז -זה לא פוגע ,הם נוסעים כמה שבא להם , אם אתה לא מאמין ראה גליון "אוטו" מס. 1 - כבר לפני 15 שנה (עם מכוניות הרבה פחות בטוחות) הם נסעו במהירויות אלה) הם היו משנים זאת מייד , והיום - אני מבטיח לך שאם תטרח לעקוב אחרי מי מהם תראה שהם לא האטו את מהירותם (ולא חסרות תפיסות שלהם על 140,150,170...)

פורסם

תקשיב,

אם החוק היה מתיר נסיעה במהירות כזו, אז כן. אני גם הייתי נוסע במהירות כזו.

אבל כיום, לא ממש מתחשק לי לאבד את רישיון הנהיגה שלי+מזומנים רבים, ולכן אני אסע כמו שמתיר החוק. מה לעשות, תגיד שאנחנו מדינת עולם שלישי(בכל מה שקשור לתחבורה), תגיד שהמהירות זהה לזו שלפני 30 שנה, אין מה לעשות! זה החוק, ולצערנו הרב אנו אמורים לציית לו ולא לעבור עליו.

פורסם
תקשיב,

אם החוק היה מתיר נסיעה במהירות כזו, אז כן. אני גם הייתי נוסע במהירות כזו.

אבל כיום, לא ממש מתחשק לי לאבד את רישיון הנהיגה שלי+מזומנים רבים, ולכן אני אסע כמו שמתיר החוק. מה לעשות, תגיד שאנחנו מדינת עולם שלישי(בכל מה שקשור לתחבורה), תגיד שהמהירות זהה לזו שלפני 30 שנה, אין מה לעשות! זה החוק, ולצערנו הרב אנו אמורים לציית לו ולא לעבור עליו.

אה ,אז עכשיו זה כבר לא מסוכן -אם החוק היה מתיר זאת 130 זה בסדר...

נכון שאנחנו אמורים לציית לחוק , אבל אולי שמעת על המונח המשפטי "גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה".

אני לא רוצה להיכנס איתך לויכוח של יכול או לא יכול , אבל לו היה מישהו טורח להציג את הדבר בצורה נורמלית בפני בית משפט - אני מבטיח לך שהייתה פסיקה לטובת הנהגים. הרוב המוחלט של הנהגים עובר על החוק (אפילו אתה. יש הבדל בין 10 אחוזים ל-40 אחוז ? אחד שגונב 20 שקל הוא פחות גנב מאחד שגונב מליון?) ואפילו המחוקקים בעצמם עושים זאת - הסיבה היחידה לאי ביטול החוק היא היותו מקור הכנסה חשוב למדינה. ונגד זה אני נלחם בכל כוחי ,ובטח בהגדרה של נסיעה על 130 היא סכנה.

המדינה רוצה ממני כל שנה עוד 1500 ש"ח כדי לנסוע מהר? בבקשה ,קחו את זה במזומן ומראש - רק אל תגידו לי שאני מסוכן ורוצח בפוטנציה.

פורסם
אה ,אז עכשיו זה כבר לא מסוכן -אם החוק היה מתיר זאת 130 זה בסדר...

נכון שאנחנו אמורים לציית לחוק , אבל אולי שמעת על המונח המשפטי "גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה".

אני לא רוצה להיכנס איתך לויכוח של יכול או לא יכול , אבל לו היה מישהו טורח להציג את הדבר בצורה נורמלית בפני בית משפט - אני מבטיח לך שהייתה פסיקה לטובת הנהגים. הרוב המוחלט של הנהגים עובר על החוק (אפילו אתה. יש הבדל בין 10 אחוזים ל-40 אחוז ? אחד שגונב 20 שקל הוא פחות גנב מאחד שגונב מליון?) ואפילו המחוקקים בעצמם עושים זאת - הסיבה היחידה לאי ביטול החוק היא היותו מקור הכנסה חשוב למדינה. ונגד זה אני נלחם בכל כוחי ,ובטח בהגדרה של נסיעה על 130 היא סכנה.

המדינה רוצה ממני כל שנה עוד 1500 ש"ח כדי לנסוע מהר? בבקשה ,קחו את זה במזומן ומראש - רק אל תגידו לי שאני מסוכן ורוצח בפוטנציה.

אמן !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...