Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה. כמו שאתם שמים לב אני קצת חדש פה. :)

יש לי שאלה בעקבות רכישה שאני עומד לבצע.

בשנה האחרונה הייתה לי פג'ו 106 לבנה, שנת 98 עם מנוע 1600.

הרכב עצמו נוסע בלי בעיה (כדאי לו, עם מנוע כזה), יש קצת עבודת פחחות לעשות עליו וכמה תיקונים מכניים שלא אמורים להוות בעיה.

בקיצור, הייתי היום בחברת טרייד אין שהציעה לי רנו מגאן ביזנס 2005, 1600 עם גיר אוטומט בתמורה לרכב עם תוספת של כמה אלפים.

אני עצמי לא ראיתי את הרכב, אבל הבנתי שיש לו קצת שריטות ושיש לו מראה סדוקה אחת, מה שלא אמור להיות לי בעיה כי יש לי מוסכניקים במשפחה. :)

מה שאני שואל הם בעצם הדברים הבאים;

1. האם יש פה מישהו שמכיר את הרכב (המגאן) ויודע לספר לי עליו קצת?

2. סוכן המכירות שהתנהלתי מולו אמר לי שברגע שהרכב מגיע אליהם, אני חייב לקחת אותו אפילו שעדיין לא ראיתי אותו בעיניים, כי לדבריו "לא יהיה לו מה לעשות איתו שם" אם לא אקח אותו. יש לציין שבד"כ החברה לוקחת 500 ש"ח מקדמה כדי להביא את הרכב ובמידה ואתה לא מעוניין בו, היא מחזירה לך את הכסף. האם מה שהוא אמר לי נשמע הגיוני? במיוחד לנוכח העובדה שעדיין לא חתמתי על כלום?

תודה רבה לכם מראש. :)

פורסם

אהלן, קודם כל אני חושב שפרסמת את ההודעה בפורום הלא נכון, בקש מהמנהלים להעביר לפורום ייעוץ לקניה/מכירה.

שנית לגבי הרכב עצמו, יש לנו כזאת שנת 2008(גם ביזנס). אני לא יודע מה השתנה בין השנתונים אבל הרכב עצמו לא רע.

מאוד מרווח, תא מטען ענק, הרבה תאי אכסון, נוח,המזגן בסדר גמור, צריכת הדלק סבירה+ יחסית לשנתון, משהו כמו 1/11-1/12 בנסיעה מעורבת כשהרוב בעיר.

מבחינת אמינות, הרכב אצלינו ממאי ועד כה אין בעיות, מרווח הטיפולים הוא 30 אלף קילומטר או שנה כמדומני שזה אחלה אם אתה נוסע הרבה יחסית.

חסרונות: הפלסטיקים מרגישים לא איכותיים, ואצלינו יש גם קילופים בחלקם(בעיקר אלו שמצופים בציפוי משי כזה כמו שיש בפולקסווגנים)

בנוסף אצלי יש בעיית מגעים בתאורה של הקונסולה המרכזית(איפה שהכפתורים של המזגן) - לפעמים התאורה עובדת ולפעמים לא. לי אישית זה לא מפריע ברמה שצריך לנסוע ולתקן את זה במיוחד.

פורסם

קודם כל יש הבדל גדול בין 2008 ל 2005 מבחינת האמינות. מ 2006 היה שיפור משמעותי בנושא.

מבחינת הרכב עצמו הוא מרווח, נוח וחסכוני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שלום,

כחובב חדש יחסית של רנו מגאן, אני יכול להגיד לך מנסיון - אתה תתאהב בו!

מה שכן - לא הייתי הולך על העיסקה מ-2 סיבות:

1. שנתון בעייתי - תשתדל לרכוש שנתון מ-2007 והלאה לאחר מתיחת הפנים.

2. הסיכון שאתה לוקח ולא חשוב אם יש לך מוסכניקים שהם קרובי משפחה, הוא גדול.

הרכב מאוד מפונק (יש לו אפילו מצבר מיוחד בשבילו שקרסו מוכרים באתר הילוך שישי). תקלה אחת שתיים וכבר כואב בכיס.

הצעתי - או שתבחר אחת משנתון 2008-9 מקרסו טרייד אין עם אחריות 3 שנים! או שתחפש מיצובישי לנסר / יונדאי אקסנט.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...