Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרצו לי טרוריסטים למחשב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרלבורו - רוב האנטי ווירוסים היום לא מגנים בפני Malwares. (שזה בעצם המקרה שקרה לי היום).

אנטי ווירוסים מבחינתי לא עושים כלום, רוב הווירוסים כבר מיושנים (אם מישהו זוכר ווירוס בשם רולטה רוסית? וכו' :lol: ) שלא יכולים לעשות כלום למחשב מודרני.

בחיים לא השתמשתי באנטי ווירוס ואף פעם לא קרה לי כלום, וגם עכשיו כשקראתי קצת על הProrat הזה ראיתי כמה פריצות ביוטיוב כשצילמו את המסך של הקורבן, היה אפשר לראות את האנטי ווירוסים רצים בצד ליד השעון למטה (לאחד היה NOD32 ולשני היה Kaspersky) אז כמו שאמרתי - לא מאמין באנטי ווירוסים.

על איזה הגנות דיברתי? חומת האש, Windows Defender ושלל עדכוני אבטחה שמבוצעים על בסיס שבועי.

עדיין לא מאמין באנטי ווירוס, כנראה שAnti Malware מספיק.

gsi16v וMatan g תודה שהארתם את עיניי על התוכנות האלה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

וירוסים ורושעות יכולים להגיע גם מקבצי וורד או מצגת ששלחו לך חברים/חברות, אולי מאתר כלשהו שנכנסת אליןובאקראי וזה קורה כל הזמן למי גולש. יש גם חדשים וסביר להניח שיהיו בעתיד, ולא בהכרח תשמע עליהם מבעוד מועד. ואז תמעד.

אתה יכול לא להאמין באנטי וירוס אבל לוקח סיכון גדול, יום אחד משהו יקרה והזמן והנזק יעלו יותר ממה שאתה חושב.

רוב הרוגלות ורושעות אינן מסווגות כוירוס. מדי פעם סרוק את המחשב עם SPYBOT.

ואפשר להדביק סלולרי בוירוס. התחזית אצל אנשי המקצוע שזה ענייין של זמן לא רב עד שתופעה כזו תתפרץ, במיוחד עם הנטיה לתשלומים בעזרת הסמראטפון. הוא מחשב לכל דבר, וכמו במחשב - הכל יכול לקרות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...