Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדבר על אופנוענים ?

וכן נסיבות התאונה לא ידועות..

רכב הפוך באמצע דרך השלום והוא הפוך על הגג...ממש מול עזריאלי...זה יותר נורמלי? היום בלילה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
^

אני בספק אם היה נשאר משהו מהקטנוע אם זה מה שקרה, כל החלק האחורי בסטרואן נמחץ עד למושב הנהג.

בכתבה כתוב שמסחרית נכנסה בסטרואן מאחורה ולא ברור איך הקטנוע מעורב בסיפור. יכול להיות שהוא פשוט החליק והסיטרואן דפקה בלימת חירום ואולי אפילו פגעה בו.

שים לב לשקע הצר בחזית הקדילאק .פגיעה ברכב אינה מותירה שקע כזה . נהג הקדילאק "דחף" את רוכב האופנוע שפגע בעוצמה בסיטרואן שנמעכה מאחור .ניתן לראות בסיטרואן את המכה הנקודתית בגובה נמוך יחסית (גלגל אופנוע) ,שמעכה את החלק האחורי כלפי פנים .

חזית האופנוע שמרוסקת לגמרי ,מיקום הרכבים מעידים כמעט לגמרי על התרחיש.

המכה שהאופנוע חטף מאחור הייתה חלשה יותר מהמכה שחטף בחזית מאחר והמכה הראשונה הגבירה את עוצמת המהירות והכוח עד למכה השנייה.

פורסם

הסיטרואן C1 זכתה ל 4 כוכבים ב NCAP.

הקאדילק זכתה ל 5.

יש מקום להניח שכל היושבים הפוטנציאלים מאחור ב C1 מתים, וכל היושבים קדימה ספגו פגיעות צוואר חמורות מאוד (לפחות).

בקאדילק נראה שאם יתקנו אותה, אפילו הדשבורד לא יקרקש אחרי. (סתם, כך נראה לעין הבלתי המזויינת. אני לא שמאי).

פורסם
אני לא מבין איך נהגי אופנוע מסוגלים לבצע נסיעות ביום גשום וסוער כזה,

מה זה "סוער", מינימום הוריקן...

הרי מן הידועות הוא שבאירופה, בה במשך חודשים יש מזג אוויר כזה, וגרוע בהרבה, אין אופנועים, ע"פ חוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שים לב לשקע הצר בחזית הקדילאק .פגיעה ברכב אינה מותירה שקע כזה . נהג הקדילאק "דחף" את רוכב האופנוע שפגע בעוצמה בסיטרואן שנמעכה מאחור .ניתן לראות בסיטרואן את המכה הנקודתית בגובה נמוך יחסית (גלגל אופנוע) ,שמעכה את החלק האחורי כלפי פנים .

חזית האופנוע שמרוסקת לגמרי ,מיקום הרכבים מעידים כמעט לגמרי על התרחיש.

המכה שהאופנוע חטף מאחור הייתה חלשה יותר מהמכה שחטף בחזית מאחר והמכה הראשונה הגבירה את עוצמת המהירות והכוח עד למכה השנייה.

אולי, אני לא בוחן אז אני לא יכול להגיד אבל עדיין מאד קשה לי להאמין שקטנוע יכול למעוך ככה רכב.

פורסם
הסיטרואן C1 זכתה ל 4 כוכבים ב NCAP.

הקאדילק זכתה ל 5.

יש מקום להניח שכל היושבים הפוטנציאלים מאחור ב C1 מתים, וכל היושבים קדימה ספגו פגיעות צוואר חמורות מאוד (לפחות).

בקאדילק נראה שאם יתקנו אותה, אפילו הדשבורד לא יקרקש אחרי. (סתם, כך נראה לעין הבלתי המזויינת. אני לא שמאי).

מעניין מאוד מדוע במבחנים האלה אין בדיקת התנגשות מאחור .

http://www.euroncap.com/tests/citroen_c1_2005/218.aspx

http://www.youtube.com/watch?v=i2-aFB8PhdU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
סתם שאלה

הקסדה של האופנוענים כשהיא רטובה מטיפות הגשם רואים משהו דרכה בכלל? זה לא כמו שמשה?

איזה שמשה? יש גם כפתור כזה שמנדף את האדים.

המשקף נרטב וזה מקשה, אבל מתמודדים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני גם מסכים שלא צריכים להיות אופנועים בימים כאלה סוערים, בלי שום קשר לתאונה הזאת.

עובדתי, תעשו תאונה ברכב או באופנוע , הסיכוי שרידה באוטו הם גבוהים יותר ולא משנה איזה מיגון יהיה לך באופנוע או כמה אתה מוכשר ויש לך יכולת תימרון מדהימה.

ברגע שאוטו נכנס באופנוע זה הסוף של הרוכב.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

דובר כאן על מיגון, המיגון הכי טוב שיהיה לא יכל למנוע מוות של רוכב אופנוע ברוב המקרים.

מיגון לא יכל להגן על רוכב משבירת מפרקת ומקריסת מערכות פנימית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...