Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכתבה הנ"ל מוואלה :

http://news.walla.co.il/?w=/90/2599121

אני לא מבין איך נהגי אופנוע מסוגלים לבצע נסיעות ביום גשום וסוער כזה,

זה לא לשחק עם הגורל, זאת פשוט התאבדות.

באמת שכואב הלב על האופנוען שנהרג ואני שולח תנחומים למשפחה,

אבל אני עדיין משתגע איך אופנוענים בכלל ביום כזה מעיזים לצאת מהבית על האופנוע !!!!

קחו מונית לעבודה היום לא יקרה כלום החורף בישראל לא כזה קשה! יש אצלנו ימים כאלה פעם בשבועיים במצב הטוב!

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עברתי בכביש 4 כמה דקות אחרי התאונה, אפילו לפני שהאמבולס הגיע למקום.

היה שם ג׳יפ שלפי מראית עין כנראה לא ראה את האופנוע, בלם חירום ונכנס בו מאחור, היה ממש שקע עצום בצורת אופנוע בפרונט של הג׳יפ.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תאונה מאד קשה, הסטרואן נמחצה לגמרי, ועדיין לא ברור לי מי פגע במי.

האם הקדילאק היא זו שפגעה בקטנוע? אז איך נמחצה הסיטרואן?

במבול שירד צריך להוריד מהירות בצורה דרסטית כי לא רואים 10 מטר קדימה, אבל אנשים עדיין ממשיכים לטוס ב"מהירות" המותרת למרות שהם לא רואים מה קורה בכלל בכביש. הכביש נהיה חלק וקל מאד לאבד שליטה, עוד יותר קל לדו-גלגלי לאבד שליטה ולהחליק.

פורסם

(לא מכוון אליכם, אלא פריקה כללית) תמשיכו לקרוא ידיעות על תאונות דרכים, תמשיכו לצפור לנהגים, תמשיכו להלחיץ נהגים בכביש, תמשיכו לקרוא עיתון בשיוט בכביש המהיר, תמשיכו לצפור ולעקוף רכב שעומד בתמרור עצור בנתיב אחד כי הוא מחכה "יותר מידי", תמשיכו להתעלם ממעבר חציה, תמשיכו לחתוך, תמשיכו לא לשמור מרחק, תמשיכו לאותת רק שאתם רואים ניידת משטרה...רק אל תתפלאו שיום אחד זה יקרה לכם.

אני שוקל בעתיד מעבר לדו גלגלי, וכל ידיעה כזאת רק גורמת לי לבצע צעד אחורה מההחלטה.

פורסם
תאונה מאד קשה, הסטרואן נמחצה לגמרי, ועדיין לא ברור לי מי פגע במי.

האם הקדילאק היא זו שפגעה בקטנוע? אז איך נמחצה הסיטרואן?

.

לפי התמונות נראה שנהג הקדילאק פגע ברוכב האופנוע מאחור והעיף אותו לרכב שהיה מלפניו (סיטרואן) .

כתוצאה מהפגיעה נהרס חלקו האחורי של הסיטרואן שסטה ימינה ופגע בחלק הקדמי ימני בחומת ההפרדה בשוליים.

.

פורסם

^

אני בספק אם היה נשאר משהו מהקטנוע אם זה מה שקרה, כל החלק האחורי בסטרואן נמחץ עד למושב הנהג.

בכתבה כתוב שמסחרית נכנסה בסטרואן מאחורה ולא ברור איך הקטנוע מעורב בסיפור. יכול להיות שהוא פשוט החליק והסיטרואן דפקה בלימת חירום ואולי אפילו פגעה בו.

פורסם

הנה ידיעה מרעישה שהתקבלה זה עתה - ישראל היא לא המדינה היחידה שיש בה אופנועים.

עוד ידיעה מרעישה אף יותר: גם בשוודיה יש אופנועים, גם בפלורידה מרובת המונסונים וההוריקנים, וגם ברוסיה - הם אפילו מייצרים כאלה.

אז אמנם זה לא תמיד סימפטי, אבל יש ציוד חורף שהופך את הרכיבה לאפשרית, מכאן זה כבר תלוי באופנוע, כמו שלא תעשה ROAD TRIP על אלטו, לא הייתי עושה נסיעה על קטנוע 125 קטן.

ואם נסתכל רגע על התאונה הזאת, גם אם הרוכב היה בפיאט אונו סיכוי ההישרדות שלו היו נמוכים מאד. לא מבין למה באים בטענות לרוכב, למה לא אומרים שאסור לנסוע בג'יפים במזג אוויר כזה? הרי הסיכויים לתאונה עולים וג'יפ קטלני הרבה יותר מקטנוע, עם ג'יפ אפשר להרוג משפחה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא מבין איך נהגי אופנוע מסוגלים לבצע נסיעות ביום גשום וסוער כזה,

זה לא לשחק עם הגורל, זאת פשוט התאבדות.

באמת שכואב הלב על האופנוען שנהרג ואני שולח תנחומים למשפחה,

אבל אני עדיין משתגע איך אופנוענים בכלל ביום כזה מעיזים לצאת מהבית על האופנוע !!!!

קחו מונית לעבודה היום לא יקרה כלום החורף בישראל לא כזה קשה! יש אצלנו ימים כאלה פעם בשבועיים במצב הטוב!

אל תשתגע ואל תנסה להבין משהו שאתה לא מכיר או מודע אליו.

אם אתה מרגיש פחד מסוים ממזג האוויר הסוער, אתה מוזמן לקחת מונית.

האופנוע מסוגל להתנייד גם בתנאים גשומים וסוערים מאוד. הכל תלוי במיגון שהרוכב בוחר להתמגן בו.

רוכבים ימשיכו להחליק גם בחורף וגם בקיץ, הם פגיעים יותר, זאת עובדה!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אל תשתגע ואל תנסה להבין משהו שאתה לא מכיר או מודע אליו.

אם אתה מרגיש פחד מסוים ממזג האוויר הסוער, אתה מוזמן לקחת מונית.

האופנוע מסוגל להתנייד גם בתנאים גשומים וסוערים מאוד. הכל תלוי במיגון שהרוכב בוחר להתמגן בו.

רוכבים ימשיכו להחליק גם בחורף וגם בקיץ, הם פגיעים יותר, זאת עובדה!

צודק ליאור,

וודאי שאני לא מכליל את כל רוכבי האופנוע.

אבל הרוכבים שאני ראיתי ביומיים הגשומים האלה, בקושי הצליחו לייצב את עצמם ברוח,

ראיתי אופנוע אתמול שהתנדנד מצב לצד ...

ואני אפילו לא אתחיל את השיחה על המיגון ...

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

מיגון? בחייאת, באמצע ברד באיילון אופנוענים חתכו אותי במהירויות מטורפות כאילו אין מחר, הספקתי אחר כך בכניסה לעיר לראות עוד אחד שהעז לעבור באדום (כשהראות שואפת לאפס).

יש אנשים שיש להם משאלת מוות.

פורסם

ליאור,

אין צורך לדבר על מיגון, רק אומר שמיגון חורך מתאים ישאיר אותך מפוקס על הנעשה בכביש ויותר ערני לתנועה.

שי,

ממש לא מעניין אותי מי חתך אותך וכמה, זה לא הנושא פה. אל תחפש לייצר פקרובוקציות בגרוש.

תן לי לנסות להגשים את משאלת המוות שלי, אתה תמשיך בשלך.

יהי זכרו ברוך של אותו רוכב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

קודם כל, נסיבות התאונה עדיין נבדקות. עדיין לא נקבעו סיבות התאונה ומי אשם. מה שכן, בראש ובראשונה באים בטענות לרוכב הקטנוע. מה אתה עושה שם? אתה מטורף? יום גשם ושאר תגובות כאלה ואחרות. זה כאילו שמאשימים קורבן אונס שבגלל שהיא לבשה בגדים "חושפניים" מדיי אז היא בעצם "הביאה את זה על עצמה".

באנגליה, החורף הוא ארוך למדיי והם מקבלים המון ימי גשם בשנה ובכל זאת, זה ממש לא מונע מאנשים לרכוב על אופנועים במזג אויר לא נעים.

בכל מקרה, עוד חיים של משפחה בישראל נהרסו.

יהי זכרו ברוך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מיגון? בחייאת, באמצע ברד באיילון אופנוענים חתכו אותי במהירויות מטורפות כאילו אין מחר, הספקתי אחר כך בכניסה לעיר לראות עוד אחד שהעז לעבור באדום (כשהראות שואפת לאפס).

יש אנשים שיש להם משאלת מוות.

ויש אנשים שמעשנים ודופקים את הריאות שלהם, יש גם את אלה שמפוצצים את הכבד שלהם בוודקה או בתערובת אלכוהול עם משקה אנרגיה שקר כלשהוא, יש כאלה שמסניפים ויש ויש ויש. כל אחד והדרך שלו. אם מישהו רוצה להתאבד על הכביש זוהי זכותו, כל מה שאני מבקש שהוא לא ייקח אחרים בדרך איתו. מה שהכי כואב זה כאשר אנשים חפים מפשע משלמים את המחיר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שי,

ממש לא מעניין אותי מי חתך אותך וכמה, זה לא הנושא פה. אל תחפש לייצר פקרובוקציות בגרוש.

תן לי לנסות להגשים את משאלת המוות שלי, אתה תמשיך בשלך.

ליאור היקר, דבריי לא היו לשם פרובוקציה ולא לצאת נגד ציבור רוכבי הדו"ג. כמו שהיו המטורפים שראיתי, אני מודע לכך שיש גם את הרוכבים האחראים יותר. ציינתי עובדה לפיה יש רוכבים שנראה כאילו מטרתם להתאבד על הכביש. יש כאלו ויש כאלו שאוהבים את המשפחה שלהם ולא מעוניינים למות בקרוב. לכן ציינתי ש"יש אנשים שיש להם משאלת מוות" ולא "רוכבי הדו גלגלי רוצים למות".

מתנצל אם לא הבהרתי את עצמי כמו שצריך.

פורסם

בתור רוכב אופנוע לשעבר אני יכול להגיד לך שמבחינת אחיזה אין שום בעיה, הבעיה היא הקסדה, ברגע שאתה מוריד את המשקף תוך שניה הוא מתמלא מים ולא רואים כלום, ואם אתה מוריד את המשקף המים נכנסים לך לעיניים ואתה לא רואה כלום, כלומר בשתי המקרים לא רואים כלום וזאת הבעיה העיקרית.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...