Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסתכל על התאריך והשעה, יום שבת ב 8 בערב בב"ש למה שמישהו יוריד נוסעת בכיכר... מילא היית אומר מדובר ביום ראשון על הבוקר והיא מאחרת לאיזה מבחן בבצפר או משהו 

פורסם
לפני 24 דקות, עדי-אל כתב:

כשהוא מוריד נוסע הוא עושה את זה בפתאומיות 

או מיי גוד! רכב גם עשוי לעצור לפתע פתאום ללא התראה מוקדמת! אני בשוק. לא יכול להיות! הכצעקתה? מישהו חייב להתייחס לזה, הממשלה, משרד התחבורה, משהו, לא יכול להיות שרכב יחליט לעצור ככה פתאום על דעת עצמו.

חדש לך שרכבים גם עוצרים? 

לפני 22 דקות, גולדן191 כתב:

יום שבת ב 8 בערב בב"ש למה שמישהו יוריד נוסעת בכיכר... 

לא שואלים אותי שאלות כאלו, ידידי. בדיוק בגלל שאני כן יכול לענות :lol:

חצי מהן עלולות לתרום לי התראת משתמש, החצי השני NSFW, ועוד שליש הזויות.

• מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

אתם מסמנים לי שזה "רעיון גרוע". סבבה. זכותכם המלאה לא להסכים עם דעתי!.

אני רק שאלה. 

אם זה היה נהג מונית. דעתכם הייתה משתנה? 

פלוס. 

אם הייתם יודעים מה עבר עלי הבוקר בכיכר, הייתם מבינים למה אני בוחר איפה ועל מה להתעצבן ועל מה מיותר להיכנס לסטרס. 

נהג מונית עוד יותר היה מרגיז אותי

אני חושב שמיותר היה להעלות לשרשור כי זה קורה 30 פעם בנסיעה...

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

לא שואלים אותי שאלות כאלו, ידידי. בדיוק בגלל שאני כן יכול לענות :lol:

חצי מהן עלולות לתרום לי התראת משתמש, החצי השני NSFW, ועוד שליש הזויות.

אנחנו לא רוצים שתצא לאלקטרז מהפורום ל-48 שעות, זה בטוח.

איזה NSFW ואיזה נעליים? הנהג אפילו לא מאותת...

לפני כשעה, EliC25 כתב:

אם זה קורה ליד בית ספר כלשהו, בבוקר, סבבה. אולי.

אבל בשבת בערב כשאפשר פשוט להתקדם ליד בניין ספיציפי או בחנייה ולשים אורות איתות שיבינו? ואז יהיה אפשר לעקוף? כאילו...

לפני 52 דקות, Liquidator כתב:

יש תופעה של נהגים עסוקים בזמן הנהיגה בטלפון וזוחלים בנתיב ומעכבים בנוסף את התנועה במקום לנסוע 50 נוסעים 30.

הרבה פעמים מנסיון שלי, צפירה קטנה תעיר אותם מההתמכרות שלהם.

פורסם

אני מודה ומתוודה - בשנה האחרונה עשיתי משהו דומה פעמיים - שלוש. אני מניח שברווז מכיר את מעגל התנועה בצומת וינגייט-מונטיפיורי-גולומב, ליד בית החולים בני ציון. מקום בעייתי, למרות שמדובר בבית חולים אין מקום עצירה להורדת והעלאת נוסעים. אבל עצרתי שם בצורה שונה: איתות ימינה, הצמדות למדרכה ועצירה יותר רחוקה מהכניסה למעגל, כך שמי שנמצא מאחורי יוכל לעקוף אותי. לא הייתי היחיד, בדרך כלל הייתי צריך להמתין למישהו שעשה מעשה דומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 22 דקות, גולדן191 כתב:

איזה NSFW ואיזה נעליים?

אתה מכופף לי את המקור.

מאמין שאתה מכיר את הבדיחה הידועה לגבי מה ההבדל בין יתוש לבלונדינית.

וזו התשובה העדינה יותר.

תפסיק בבקשה לשאול אותי שאלות מסוכנות כאלה :lol:

לפני 6 דקות, sperial כתב:

אני מניח שברווז מכיר את מעגל התנועה בצומת וינגייט-מונטיפיורי-גולומב, ליד בית החולים בני ציון. מקום בעייתי, למרות שמדובר בבית חולים אין מקום עצירה להורדת והעלאת נוסעים.

מכיר. כביש זוועתי בגלל התופעות האלו בדיוק. זה לא שאין אפשרות לעשות את זה מסודר יחסית, זה שכולם בוחרים לעצור איפה שהכי נוח להם ולהוריד אנשים שלא יודעים גם לעבור כביש אחר כך. אם אני יכול אני משתדל לעקוף את הקטע הזה ע"י פנייה שמאלה קצת לפני גולומב ולצאת במעגל התנועה (שאגב, מיד לאחריו יש תחנת אוטובוס שאפשר לעמוד בה לרגע ולהוריד את הנוסע במידה ואין לו מגבלות להליכה קלה מה שלא תמיד המצב כשצריך להגיע לבית חולים).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, sperial כתב:

מעגל התנועה בצומת וינגייט-מונטיפיורי-גולומב

אתה צודק, זה מקום די נוראי סה"כ.

היום אי אפשר להיכנס לרחוב מונטיפיורי ולהוריד שם כדי לא להפריע לתנועה היותר ערה בוינגייט גולומב?

אני גם מכיר כמובן, סבא שלי גר באיזור שם.

אגב, אם אני לא טועה, יש שם תחנת אוטובוס לא רחוק. אפשר להוריד שם.

אגב, אל תדליקו את אלי C עם וינגייט, אני חושב שזה שם רגיש בשבילו, הוא עומד בפקקים שם באיזור לא מעט.. או שיש לו דרך להימנע.. לצאת יותר מוקדם וכאלה.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

בעיה. בדרך כלל התחנה לא פנויה, וגם שם מפריעים לתנועה.

אגב, זה עוד זהב לעומת ״כרמל״ שבו האפשרות היחידה לעצירה היא באמצע הכביש, ליד המחסום. או בצומת המוזר של מאפו/תל מאנה/מיכ״ל ומשם הליכה של מאות מטרים. וגם רמב״ם לא מציאה גדולה, במיוחד בתקופות שחוסמים את הכניסה למיון, אז נותרת אפשרות יחידה, לעצור במעגל התנועה של הכניסה לנמל ולחוף השקט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבנתי אותך. 

אם אני רוצה להוריד בכרמל זה רק בתחנת אוטובוס כלשהי. במקרה פה של הסרטון זה בעיה כי אין תחנת אוטובוס אבל לא בעיה להיכנס ליד בניין ולהוריד, זה ב"ש שכונה ו או משהו כזה בשבת בערב זה הכי פנוי שיש

פורסם

@גולדן191 מונטיפיורי חד סטרי בכיוון ההפוך מאז שאני זוכר אותו, כנראה מעל 50 שנה.

פורסם (נערך)

סבבה, כשאתה צריך להוריד מישהו/מישהי בשעות עמוסות לפעמים אתה צריך להתחפר קצת ברחוב קטן ולעשות פרסה.. מה שבסרטון לא קרה, למרות שאצלו אין להתחפר, שבת בערב בב"ש בחיאת.. עוד לא יצאה שבת.

לפני 9 דקות, sperial כתב:

בעיה. בדרך כלל התחנה לא פנויה, וגם שם מפריעים לתנועה.

רוב הסיכויים כשאתה מגיע שהיא פנויה לא? מאותת ואין מה לעשות צריך להוריד מישהו.. יחכו שניה

פה אין איתות וזה באמצע הכיכר

למעשה לא חושב שנתקלתי בדבר כזה בב"ש עדיין

לפני שעה, EliC25 כתב:

במרכז אולי

בפריפריה אני רוצה איכות חיים יותר גבוהה על הכביש, מה לעשות

פחות אנשים, ובכלל עיר שיותר שומרת בשבת, תן להנות מהכביש

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

אם הייתם יודעים מה עבר עלי הבוקר בכיכר, הייתם מבינים למה אני בוחר איפה ועל מה להתעצבן ועל מה מיותר להיכנס לסטרס. 

תעלה לנו סרטון אם יש לך כוח, מעניין

פורסם
לפני 6 שעות, גולדן191 כתב:

אגב, אל תדליקו את אלי C עם וינגייט, אני חושב שזה שם רגיש בשבילו, הוא עומד בפקקים שם באיזור לא מעט.. או שיש לו דרך להימנע.. לצאת יותר מוקדם וכאלה.

אתה כנראה מבלבל אותי עם מישהו אחר, אני כמעט ולא עובר בכביש הזה.

מעבר לכך, גם אם זה היה נכון, לא מתאים שתכתוב בשמי פרטים על חיי האישיים

• רעיון טוב! 1
פורסם

מסוכן וקורה יותר מדי, במיוחד כשנהגים  בכל רמזור עסוקים בסלולארי, וכשהרמזור מתחלף הם כבר יוצאים לדרך (ולפעמים זה לא הרמזור שלהם). הפעם זה גרם לנזק מטורף

• מבאס 7
  • רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...