Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה שקרתה ומשטרת ישראל..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אמא שלי נהגה לפני יומיים ברכב, תוך כדי שהיא עומדת ברמזור אדום מישהו ניכנס בה מאחורה במהירות יחסית.

אמא שלי, שהייתה קצת מבוהלת ביקשה מהנהג הפוגע פרטים, תוך שהיא אומרת לו שלא יזיז את הרכב ושהיא מזמינה משטרה....הבנאדם אפילו לא יצא מהרכב פשוט הכניס להילוך וברח!

אמא שלי רשמה את המספר של הרכב הפוגע, צילצלה אליי מבוהלת, סיפרה לי מה קרה וביקשה ממני להגיע למקום התאונה..

אני מגיע, אומר לה- "טוב אמא, רשמת את המספר בואי ניסע למשטרה להגיש תלונה"

נוסעים למשטרה, מדור תנועה, מקבל את פנינו שוטר ממש לא סימפטי ונחמד שכנראה מיהר לחזור הביתה, כי אחרי שעה חמש בערב, כידוע אין תאונות....

בקיצור אלו דבריו: שוטר:" כן, מה אתם צריכים?"

אני: " תראה, מישהו ניכנס באמא שלי מאחורה בזמן שהיא עמדה ברמזור אדום והוא פשוט ברח!, אמא שלי הצליחה לרשום את המספר שלו"

שוטר לאמא שלי בעצבנות:" ניפצעת"

אמא: " כן, כואב לי הגוף ואני רועדת כולי"

שוטר :" אבל נפצעת?!!, התפנית לבית חולים??!!"

אמא: "לא, אני קצת מתרגשת ולא ידעתי מה לעשות.."

שוטר: "אם נפצעת , תלכי לבית חולים שתסיימי עם הבית חולים תבואי מחר בבוקר ותגישי תלונה"

אני: "אבל תשמע, הנהג הפוגע יכול ללכת לסדר את הרכב שלו עכשיו ולטעון מחר שהוא בכלל לא היה נוכח בתאונה ואין לו מושג על מה מדובר וחוץ מזה אמא שלי רשמה את המספר ואין עדים לתאונה"

שוטר: "אל תדאג אנחנו יודעים מה אנחנו עושים...להתראות"

בקיצור, כמו שילד בן חמש יבין מהסיפור זה שמהתאונה הזאת לא ייצא כלום ואנחנו נאלץ לתקן את הרכב על חשבוננו, הנזק אגב הוא בערך 3500 ש"ח לפי הערכת שמאי...

למזלי אמא שלי בסדר וזה מה שחשוב!

מוסר השכל? יש לנו משטרה עשר!!:?

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

עוד מקרה....נסעתי עם חברה שלי ביום של הפיגוע הנורא בבאר-שבע לקנות תרופות באחד הקניונים בעירי (אני גר באשדוד, הקניון שאני מדבר עליו הוא קניון מרכז העיר), אנחנו נסענו לשם כבר אחרי הפיגוע..

בקיצור, אם רוצים לרדת לחניון אז יש בדיקה של שומר בכניסה והוא בודק תא מטען, אני מחליט לרדת לחניון מכיוון שזה יותר נוח לי...מלפניי עומדת גולף קבריולט ולפנייה עומדת ניידת של משטרת תנועה...

כולנו מחכים לעבור את הבדיקה של השומר..

בכניסה עומדים שני מאבטחים...

הניידת עוברת, מגיעה הגולף, הנהג אומר כמה מילים למאבטח הראשון, המאבטח השני בא לבדוק את הגולף ואז השומר הראשון צועק לו שאין צורך ושיתן לו להיכנס בלי בדיקה..

אני חטפתי קריזה של החיים!!!! מה?, כאילו לא הספיק לנו פיגוע מלפניי שעתיים??!!

מגיע תורי, המאבטח ניגש לחלון ומבקש שאני אפתח תא מטען, אני בתגובה:

"למה לא בדקת לזה שהיה מלפניי ולי אתה כן בודק?

מאבטח: "זה חבר של המאבטח הראשון, לא צריך לבדוק אותו...אותך אני לא מכיר, תפתח את התא מטען"

עכשיו הוא ממש אבל ממש עיצבן אותי אז אמרתי לו-

"עכשיו אתה מכיר אותי אז אני לא פותח לך את התא מטען..ביי!" התחלתי ליסוע בלי בדיקה...

פתאום שניהם התחילו לרוץ אחריי כמו מטורפים..אני נעצר אחרי 2 מטרים בערך.., שניהם באים אליי מתחילים לצעוק, אז אני אומר לו : "יופי, עכשיו תבדוק לי את התא מטען.."

(היו עוד כמה חילופי דברים אבל זה לא רלוונטי למקרה...) וככה זה נגמר...

אחרי שניכנסתי לתוך החנייה ראיתי שהשוטרים מחלקים דוחות לאנשים שחנו בחניית נכים, אני מחליט להסב את תשומת ליבו של השוטר למה שמתרחש בכניסה לחניון..

אני :" אדוני השוטר, אני יכול להסב את תשומת ליבך למשהו?"

שוטר:" כן, מה?"

אני בינתיים מספר לו את מה שאירע שם והוא בתגובה זלזלנית, לגלגנית ותעוף לי כבר מהעיניים עונה לי:

"אז מה? , אולי זה חבר שלו ? מה אכפת לך? אתה רוצה שיבדוק לחבר שלו?"

אני: "אחלה תשובה יש לך במיוחד שבדיוק לפני שעתיים היה פיגוע בב"ש.."

כל הכבוד למשטרת ישראל!:?

מסקנה?

קודם כל למאבטחים- "היום הוא חבר שלך, מחר הוא האויב הכי גדול שלך" לצערי....

אני אישית, הייתי בודק גם לחברים שלי..

למשטרה- בעתיד, שחס וחלילה יקרה פיגוע מהסוג הזה באשדוד שלא יגידו אח"כ שזה לא באשמתם ושהאבטחה הייתה בסדר גמור....כן, בטח...

ולמה טרחתי לספר את כל זה? מכיוון שזאת לא הפעם הראשונה שמאבטחים עושים את הדבר הזה מול העיניים שלי וכל פעם אני מתרגז מחדש, אבל אז זה כבר היה השיא! אחרי פיגוע קטלני וכאילו כלום...

שי.

פורסם

ידידי,אל תדבר שטויות ותערב בשר עם חלב .....

נכון,היה פיגוע מאוד כואב השבוע,עם המון הרוגים ופצועים וכולנו אבלים על כך.

אבל מה הקשר בין הפיגוע,לזה שאתה רוצה שהמאבטח ייבדוק את התא מטען של הרכב של חבר שלו ?!

אתה יודע כמה זמן הוא מכיר את חבר שלו וכו' שאתה מרגיש שיש לך זכות לבוא ולתת ביקורת על עבודתו ?

עובדה שכאשר אתה נכנסת הוא אמר לך "אותך אני לא מכיר ולכן תפתח את התא מטען" וטוב שכך.

לדעתי אתה ממש חוצפן.

תגיד רק תודה שכך זה נגמר,ושלא קיבלת איזה כדור לצמיג או למקום אחר.

אגב,ממש חכם מצידך,דווקא ביום שהיה פיגוע (ושהם מקבלים הוראות להיות עוד יותר דרוכים ולהקפיד בבדיקות),להגיע אחרי שעתיים לקניון ולעשות להם תרגיל כזה של בריחה בלי לתת להם לבדוק את התא מטען.

גם אני עוסק בבטחון (לא אבטחת קניונים וכו',אלא משהו יותר רציני) ואני יכול להבטיח לך שאם אני הייתי במקומם אתה היית עוצר אחרי שהיית מקבל כדור לכל גלגל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רמבו, ידידי היקר...נסעתי אולי 2 מטר קדימה...אולי...

תאמין לי שלא הייתי בורח לו...

שנית, שמתי לב שאתה תמיד מגן על עמיתייך המאבטחים...אולי זאת גאוות יחידה או לא יודע מה...

אתה לא יודע מה קרה שם, אלא לפי תיאור שלי בלבד וישר אתה מצדיק את 2 המאבטחים שאגב לפי הדיבור שלהם הבנתי שיש לי עסק עם שני מפגרים!, ויסלחו לי המאבטחים האלו...

חוצפן תקרא לעצמך טוב?

שבת שלום.

שי.

פורסם

לא אני ממש לא מצדיק מאבטחים,אבל בטח לא אנשים שעושים שטויות (ואני מחזיק את עצמי לא להשתמש במילה יותר חריפה) ומשחקים על העצבים המתוחים של מאבטחים ביום מתוח כמו שהיה ביום הפיגוע.

אז ידידי הלא כל כך חכם,שוב,תגיד תודה שכך זה נגמר,ותלמד להכיר בטעויות שאתה עושה במקום לנסות להצטדק ("נסעתי רק 2 מטר....."-אם היה לך מושג כמה כדורים היו יכולים להשיג אותך בזמן שעברת את ה-2 מ' האלה).

זו בדיוק הסיבה שממליצים לנהגים מאוד בחום לא לנסות לברוח ממשטרה,כי היום בקלות זה הופך ממרדף שיגרתי למרדף אחר אדם עם סיכון בטחוני (ותבין לבד את המשמעות,רמבו).

נ.ב

נכון,אני מגיב לך אך ורק על סמך מה שאתה כתבת,ולפי מה שכתבת,אתה האדיוט לא המאבטחים.

אם תרצה,אני אוכל לספר לך אין ספור מקרים שבהם ניתן לומר שהמאבטחים אדיוטים.

בטח לא המקרה הזה.

שבת שלום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מר שי היקר ,

לפי תיאורך במקרה הראשון , אין לכם אלא לבוא בטענות אל עצמכם.

השוטר (אולי לא הכי נחמד בעולם ,אבל לא קשור) עשה את מה שהיה צריך לעשות ואת מה שאתם הייתם אמורים לעשות בעצמכם. במקרה של פגיעת גוף יש לבצע בדיקה רפואית מיידית , ולא לחכות.

שוטר שהיה מקבל מכם תלונה בלבד במקרה של פגיעת גוף היה חוטא לתפקידו.

אם הייתם מתלוננים על נזק לרכוש בלבד - הרי שחובתו לקבל תלונה . ברגע שמעורבים נפגעים -אתה לא מצפה מהשוטר לתת לכם דיאגנוזה רפואית , לא?

במקרה השני אתה בכלל ראוי לסטירת לחי מצלצלת.

הבדיקות הבטחוניות לא נועדו לדאווין או לכיסוי תחת. זו לא הצגה עבור כל העולם.

אם המאבטח מכיר בן אדם מסויים ויודע שהוא לא בעל פוטנציאל לפיגוע - למה לעכב את התנועה עוד כמה שניות ? למה לא לאפשר לא להמשיך ולחסוך את ההמתנה המעצבנת גם כך?

אתה קובע למאבטח איך לבצע את תפקידו ? אולי יש לו מכשיר רנטגן נייד?

אני אתן לך דוגמא:

נכנסתי למסעדת מזון מהיר מסויימת . אקדח עליי. לא הייתה בדיקה. אתה חושב שהוא לא קיבל ממני על הראש?

יום אחרי. נכנסתי לקניון. בדיקת נשק. הצגתי רשיון. אח"כ נזכרתי ששכחתי משהו באוטו ,יצאתי לקחת וחזרתי אחרי דקה. המאבטח זכר אותי ונתן לי להיכנס במנוד ראש.

גם בו אתה חושב שצריך להיכנס ? הוא היה צריך לבדוק אותי ,לא?

אז מה אם הוא מכיר אותי.

בקיצור -ידידי , אתה מדבר שטויות , ומזלך שלא חטפת על נסיון ההתפרצות שלך לקניון (אם היו ממש בעניין להחזיר לך על השטויות הללו -היית יכול למצוא את עצמך עצור - לא פחות , על השטות שעשית).

לא מאמין ? נסה זאת שוב. רק תגיד ואשאיר לך לינק למפה לאבו כביר.

פורסם

שי באותו היום גם היייתי בקניון הזה, ושני המאבטחים האלה אני מכיר אותם ותאמין לי הם משקיעים את הנשמה שלהם בעבודה. אז תאמין לי שאם הם הכניסו מישהו כי הוא "חבר" שלהם, אז הוןא באמת חבר שלהם ולא שום מחבל!

פורסם

בקיצור כולכם צדקנים ומשטרת ישראל היא המשטרה הכי טובה בעולם...

מבחינתי אפשר לנעול את השרשור,רק אל תגידו מחר שיקרה פיגוע חס ושלום שהכתובת לא הייתה על הקיר.

ובקשר לתאונה, השוטר אמר בפירוש שאם לא היו נפגעים אז הוא לא ממלא טופס על פגיעה ברכוש,

כלומר, הוא "אילץ" את אמא שלי להיבדק, אפילו אם לא קרה לה כלום וזאת רק בשביל שיהיה לו למה למלאות טופס...בקיצור,טירטור....

אבל שוב...אני זה שלא בסדר.....

שיהיה לכם לילה טוב,

שי.

פורסם

מבחינתי אפשר לנעול את השרשור,רק אל תגידו מחר שיקרה פיגוע חס ושלום שהכתובת לא הייתה על הקיר.

ובקשר לתאונה, השוטר אמר בפירוש שאם לא היו נפגעים אז הוא לא ממלא טופס על פגיעה ברכוש,

כלומר, הוא "אילץ" את אמא שלי להיבדק, אפילו אם לא קרה לה כלום וזאת רק בשביל שיהיה לו למה למלאות טופס...בקיצור,טירטור....

שיהיה לכם לילה טוב,

שי.

1. אני מקווה ומבין שאמך נבדקה ונמצאה בריאה.

2. יש שוטרים מטו.... לא בסדר. גם אם הצדק איתו ואין לו על מה למלא דו"ח או טופס הוא היה צריך לגלות הרבה יותר סימפטיה למצבה של אמך ושלך.

3. אתה חושב שהוא מתעצל\ מתרשל \ לא מבצע תפקידו כראוי. דאג לקחת את פרטיו ולהתלונן.

4.זה מטרטר? נכון. אבל אם לא תלך עם זה הלאה אז גם טרטרו אותך וגם לא השגת כלום (תשלם את ההשתתפות העצמית). שלא לדבר על ה"שריף" שפגע וברח באמך ומסתובב חופשי ונכון לפגוע שוב.

5. לסיפור על המאבטחים אין קשר לשום דבר. אתה חושב שזה לא בסדר תדבר עם מי שאחראי עליהם. פשוט מאוד להתעצבן מול המחשב, קשה מאוד לעשות משהו בנדון.................................. זה טרטור.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

שיהיה לכם לילה טוב,

שי.

לא הייתי מתייאש כל-כך מהר. אלף, המשטרה אכן מטפלת רק בתאונות עם נפגעים. כדי שמישהו יהיה מוגדר כנפגע הוא צריך להביא אישור רפואי על כך. בית, תתייעצו עם סוכן הביטוח שלכם. לדעתי הוא יכול למצוא את האיש לפי לוחית הרישוי. הרי ממליא אתם תתבעו את הביטוח - תעזרו לביטוח לתבוע את הבחור השני.

פורסם
לא הייתי מתייאש כל-כך מהר. אלף, המשטרה אכן מטפלת רק בתאונות עם נפגעים. כדי שמישהו יהיה מוגדר כנפגע הוא צריך להביא אישור רפואי על כך. בית, תתייעצו עם סוכן הביטוח שלכם. לדעתי הוא יכול למצוא את האיש לפי לוחית הרישוי. הרי ממליא אתם תתבעו את הביטוח - תעזרו לביטוח לתבוע את הבחור השני.

יום למחרת הלכנו להגיש תלונה על תאונה עם נפגעים, השוטר הביא לי גם את הכתובת של הבן אדם הפוגע וגם את סוג המכונית שלו...

הביטוח כבר מעורב בכל העסק ונראה לאן זה יוביל.

תודה רבה על הדאגה לאימי.

בקשר למאבטחים, SOLI אתה צודק!, אולי באמת כדאי שאני אדווח על זה כי לי זה מציק!

היכן אני יכול להתלונן נגדם?

תודה,

שי.

פורסם

תודה,

שי.

הייתי הולך לחברה בה הם עובדים ומנסה שם, אחראי אזור, מנהל וכו'.

אני רוצה רק להדגיש כי לגבי המאבטחים שיקולי המאבטח במקום ה"ארוע" הם שקובעים ואולי טוב שכך.

עכשיו בוא נחשוב יחד:

חברך עובד כמאבטח בקניון לדוגמא, אתה מגיע לכניסה לקניון, היית מצפה ממנו שלאחר הכאפות והמה עניינים והאחי וכו' יפתח לך את התיק?

אני מציע תתרכז בבחור שפגע וברח ותעשה טוב לך ולכולנו אם תוריד אותו מהכביש.

בהצלחה.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
יום למחרת הלכנו להגיש תלונה על תאונה עם נפגעים, השוטר הביא לי גם את הכתובת של הבן אדם הפוגע וגם את סוג המכונית שלו...

הביטוח כבר מעורב בכל העסק ונראה לאן זה יוביל.

תודה רבה על הדאגה לאימי.

בקשר למאבטחים, SOLI אתה צודק!, אולי באמת כדאי שאני אדווח על זה כי לי זה מציק!

תודה,

שי.

קרה לי מקרה בדיוק כמו לאמא שלך. למזלי הרכב הוא ליסינג וכרגע החברה שוברת את הראש להוציא את הכסף מהבחורה שפגעה בי. בשביל זה עושים ביטוח חביבי, הם כבר ירוצו בשביל להוציא כסף מהבחור השני.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה ידוע שהמשטרה שלנו "מקסימים"...

חח.. ככה זה תתחיל להתרגל אחי אין מה לעשות...

וחס וחלילה שלא יהיה כלום באשדוד !..

אגב מאיפה אתה באשדוד?

ושמח שהכול בסדר עם אמא שלך..

פורסם
זה ידוע שהמשטרה שלנו "מקסימים"...

חח.. ככה זה תתחיל להתרגל אחי אין מה לעשות...

וחס וחלילה שלא יהיה כלום באשדוד !..

אגב מאיפה אתה באשדוד?

ושמח שהכול בסדר עם אמא שלך..

אתה לא יכול להכליל ישר את כל המשטרה, בכל "ארגון" או "עם" יש אנשים טובים ויש חרא של אנשים, אתה לא יכול עכשיו לדבר על כל המשטרה כי יש שוטרים שנותנים את כל הנשמה שלהם ומסתכנים בשבילינו מעל ומעבר אז אין לך זכות להגיד עלהם משהו. ברור שיש גם שוטרים לא הכי "טהורים" וכד' אבל אין מה לעשות, ככה זה בכל מדינה.

בקשר לאשדוד, חס וחלילה שיקרה משהו בעיר שלנו(וכמובן שחס וחלילה שיקרה משהו בכל אזור בארץ), הנמל הספיק לנו..... אין על אשדוד!

• תוכן חדש...