Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכרז למכירת כ 240 כלי רכב עד 18/12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קח מאוורר. תפעיל אותו למשך חודש בלי להפסיק ותראה מה יקרה.

או שיישרף, או שיהיה בו איזשהו קצר, או יעבוד בצורה לא יעילה , או סתם יפסיק לעבוד.

כל מנוע צריך את הזמן לנשום קצת :wink:

אלו רכבים שאני לא לקוח בחינם גם. חבל על הזמן והטרחה.

רכב שנוסע 24/7 ובסגנון נהיגה כמו שנהוג אצל שוטרי ישראל לא שווה אגורה שחוקה.

יש לי מאוורר רצפה שבחודשי הקיץ עבד שבועות ברצף ללא שום בעיה.

אבל אכן רכבים עם הרבה נהגים שאונסים ומתעללים בהם, הבלאי שלהם מצטבר בצורה אקספוננציאלית.

פורסם
הניידות הכי שמורות זה ממתנ"א, הן עומדות מתחת לעץ כל היום...

כן... אבל לך תוציא את הכתמים של העמבה / טחינה מהריפודים...

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מפתיע שחושפים מידע רב כל כך אודות המכוניות.

לא מפתיע בכלל מצבם המכני.

תגידו, אין איזה מבצע גריטת מכוניות עכשיו? ... :lol:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
מישהו יודע מה זה אומר רכב חילוט? ראיתי שם ברשימה מרצדס שנת 2006. :smile:

ולא עולה החשש שאחרי שתרכוש את המרצדס המחולטת אז הבעלים הקודם ימתין לך ליד הבית עם חיוך ובקשה מנומסת שתחזיר לו את הרכב?

ואם הבעלים הקודם עדיין בכלא והרכב נשאר אצלך, עדיין נראה לי שלהתנייד ברכב מפואר שהיה שייך בעבר לעבריין צמרת זה מתכון "לטעות בזיהוי"...

פורסם

רכב חילוט נמכר במצבו AS IS. צריך הרבה אומץ או מחיר מאוד אטרקטיבי כדי להתקרב לדבר כזה (לגבי המרצדס בכלל לא רשום באיזה דגם מדובר).

אני מופתע לטובה מרמת הפירוט הגבוהה לגבי מרבית הרכבים.

פורסם

308- טויוטה קמארי 2008: "קילומטרז' לא ידוע, בספר רכב מוזן 391KKM בשעון מוצג 308KKM."

גם במשטרה יש קומבינות:lol:

רכבים קרועים.

למרות שיצא לי ליסוע פעם בכמה אוקטביות, וכמה טויוטה-הייס, הם דווקא היו במצב נסיעה לא רעה. (פעם שהתנדבתי, היום כבר לא).

הרכבים שהיו אצל הבלשים, הכי שחוטים, תעלו איתם יום אחד לסיבוב, תראו מה הכוונה בלקרוע רכב.

מעבר לכך, גם אם תקחו לבדיקה רכב שיצא לפני כמה דקות מהחנות, עם הניילונים עדיין, גם בו ימצאו בעיות.

הם לפעמים כותבים סתם דברים כדי לחסות את עצמם. (כמו דיסקיות גיר או נקישות יתר).

פורסם

מישהו באמת קונה את הרכבים האלה במכרז? ממש טירוף

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
מישהו באמת קונה את הרכבים האלה במכרז? ממש טירוף

יש סוחרים שמתפרנסים מזה.

בעבר, זה היה הרבה יותר פרוץ ואנשים היו "קונים" מכרזים (אני מכיר בחור שרכש כמויות אדירות של פיג'ו 205 מהצבא במחירי זנות והרוויח עליהן אלפי שקלים לכ"א).

• תוכן חדש...