Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

iPhone 5 מגיע סוף סוף לארץ אבל לא ה -64GB?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא שקר. הם לא ציינו אילו מדינות בחו"ל אז בטוח שתמצא מדינה או שניים שלגביה מה שאמרו זה אמת לאמיתה.

ומי שמאמין לישראל היום (או לאיזשהו עיתון) - מגיע לו.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ל-99 אחוז מהאנשים שאני מכיר גם אייפון עם 8 GB בית מתאים ואייפון עם 16GB זה OVER KILL רציני.

נסו פעם לבצע עידכון לקושחה לאייפון עם 16GB תפוסים כאשר מתבצע גיבוי מלא של האייפון.

תצטרכו להמתין כמה שעות טובות שהתהליך יסתיים...

אני בטוח שרוב האנשים יכולים להעיף כ-50-90 אחוז מהאפלקיציות שיושבות על האייפון ללא שימוש.

איזה כייף לי :)

פורסם

כן, אבל למה להם? אולי תמליץ בנוסף לחזור להארדיסקים של 10 ג׳יגה ולעשות רוטציה בין משחקים ותוכנות.

צריך 32 לפחות כי זה איזון טוב בין אחסון אפליקציות לבין תמונות וסרטים. 16 ג׳יגה זה ממש כלום. 6-8 אפליקציות ולא נשאר לך מקום לכלום. אם יש 64 במחיר טוב, אז בכלל עדיף

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה לא מדוייק, כתבתי קודם.

מבדיקה שעשיתי היום, ב"הום סלולר" באילת המכשיר נמכר ב 3250 ש"ח, בדיוק כמו באנגליה.

אבל גם אני חושב שצריך לבטל את האייפון בגירסת ה 16GB ולהתחיל לשווק מכשירי FLAGSHIP במינימום של 32GB

אנחנו אוטוטו 2013.

פורסם
ל-99 אחוז מהאנשים שאני מכיר גם אייפון עם 8 GB בית מתאים ואייפון עם 16GB זה OVER KILL רציני.

לרוב האנשים כל סמארטפון זה overkill רציני, כי אחרי שההתלהבות ממכשיר חדש יורדת, הם משתמשים במכשיר לsend, end, וsms, שיש גם בנוקיה 1208 ב100 שקל, שיהיה גם קומפקטי, וגם עם מסך שלא נשבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כן, אבל למה להם? אולי תמליץ בנוסף לחזור להארדיסקים של 10 ג׳יגה ולעשות רוטציה בין משחקים ותוכנות.

צריך 32 לפחות כי זה איזון טוב בין אחסון אפליקציות לבין תמונות וסרטים. 16 ג׳יגה זה ממש כלום. 6-8 אפליקציות ולא נשאר לך מקום לכלום. אם יש 64 במחיר טוב, אז בכלל עדיף

באמת שאני לא יודע על מה אתה מדבר,יש לי אייפון 5 16 ג"ב, 71 אפליקציות (מתוכן 5 משחקים) סה"כ 4 ג'יגה,

3 סרטים באורך מלא סה"כ 3 ג'יגה.

300 תמונות (=578 מ"ב).

1000 שירים בערך (5 ג'יגה).

שכל זה 12.5 ג'יגה ...

פורסם
16 ג'יגה זה 6-8 אפליקציות? :lol:

:shock:

כן. מקס פיין למשל שוקל 2 ג׳יגה. יכול להיות שקצת יותר. יש עוד משחקים בגודל הזה ואפילו יותר.

כבר הגעתי ל15 ג׳יגה, ובהתחשב במקום שלוקחים למערכת הפעלה וכו׳, הייתי צריך למחוק דברים לפני שהייתי מגיע למספר הזה.

יש לי 2 ג׳יגה ומשהו (כמעט 3) של תמונות וסרטונים, אפליקציות של ג׳יגה או 2 וכאלו שמתקרבות לג׳יגה. אה, ושירים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אז אתה כנראה נמצא בתוך האחוז שכן צריך 64GB+רכב גדול 8)

לי יש אייפון 3GS עם 16GB ומותקנות עליו כ-30 אפליקציות+120 שירים+300 תמונות ויש עוד הרבה מקום.

אני רגיל למחוק שירים ששמעתי מספר פעמים וגם להעיף אפליקציות לא שימושיות כול חודש לפחות.

איזה כייף לי :)

פורסם

לידע כללי: בדקתי במאסטופ כמה יעלה להביא לכאן אייפון 5 32GB. הסכום עמד על 1049$ (מחיר אייפון בחנות של אפל + משלוח + מיסים) בערך. אני אומר בערך כי הנתונים עבור גודל החבילה בטח עם סטייה קטנה לפה או לשם.

בכ"א, זה יוצא 4000 שקל, אולי קצת יותר. חיסכון של 650 שקל פלוס מינוס (לפי המחיר באידיגיטל).

כלומר, שהמנוול פה (סורפרייז סורפרייז) זו המדינה, שלוקחת 37% מס - כלומר 1100 ש"ח, בערך (חושב לפי שער של 3.9 שקל לדולר).

מסקנה: אם יש לכם מישהו שבא מחו"ל, תבקשו שיביא לכם מכשיר. 37% מס זה אשכרה "שלום אדוני, אנחנו מעוניינים לעודד אותך להעלים כספים מהמדינה" :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

היה להם רק גרסת ה 16GB

אבל ההתנפלות חיסלה את כל המלאי והם לא יודעים מתי שוב יתחדש.

הגלסי S3 עולה שם, נכון להיום 2560 ש"ח..

לא ניתן לבצע עסקאות טלפוניות ולאסוף עם שליח/חבר במקום, חייבים להיות נוכחים עם כרטיס אשראי במקום.

אם יש לכם עוד שאלות אל תתביישו להתקשר, ולעדכן בפורום :

086330093

הם עונים לאחר המתנה ארוכה, אילתים...

• תוכן חדש...