Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רכב שהביאו במתנה לאחותי בגלל שהיא ילדה לפני שבוע, בעלה רכש את הרכב, היום עשיתי סיבוב על הרכב הכל מצויין אבל נורת מצבר דולקת תמיד, ניתקתי את המצבר, החזרתי, הנורה נעלמה..

ואחריי כמה זמן זה חזר, אני מאמין שזה איכשהו קשור לטעינת אלטרנטור..

מה עושים?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

לא מדוייק, יתכן שהטעינה חלשה, בסל"ד יותר גבוה בסביבות ה2500 - 3000 סל"ד עדיין הנורה דולקת?

יש לך מד מתח בבית? (אבומטר, פלוק, או כל דבר שיכול למדוד מתח?)

פורסם
לא מדוייק, יתכן שהטעינה חלשה, בסל"ד יותר גבוה בסביבות ה2500 - 3000 סל"ד עדיין הנורה דולקת?

יש לך מד מתח בבית? (אבומטר, פלוק, או כל דבר שיכול למדוד מתח?)

כן, יש לי רב מודד בבית, ניסיתי לבדוק את הטעינה של האלטרנטור אבל המספרים קופצים, אני מחבר את החוט האדום לאלטרנטור ואת השחור לאפס נכון?

חיברתי את זה והרב מודד הראה לי בוולטים שהמתח עולה ועולה ז"א מ0 V עד 6 V ואז הוא הפסיק לעלות והתחיל לרדת, אולי אני מודד לא נכון..

אני הנדסאי חשמל, אבל אין לי מושג בחשמל רכב בגלל זה אני מתעייץ, לגביי המצבר הוא חדש, והרב מודד הראה שהוא מספק מתח כשהמנוע דומם 12.8 וכשהמנוע פועל כמעט 14V

זה תקין?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תוכן חדש...