Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמעתי על הקופסא. אמרו לי שהיא לא נותנת כלום ( ממישהו שמכיר מישהו שהתקין) - אין לי יכולת לבדוק.

יש סוג של אחריות לדבר הזה? אבא-אמא?

משהו התנסה בכלל ועל מגאן ספורט בפרט?

האם לחברות שמייצגות את APR ו REVO - יש מענה למגאן? אשמח לשמוע.

יוסי

קודם כל, ממליץ לחפש בפורומים בחו"ל ולקרוא אודות TMC.

אני לא יודע מי אמר לך שהיא לא נותנת כלום, אך זו שטות. ברור כי הגידול בהספקים משתנה מרכב לרכב וייתכן שיש רכבים בהם ההשפעה פחות משמעותית.

אני אישית נסעתי על 3 רכבים ועליהם יושבת הקופסא הנ"ל: אבארט פונטו, מיטו תלתן וג'ולייטה TCT (מנוע 1.4 מולטיאייר ט' בכולן) ובכל אחת התוספת הייתה מורגשת ביחס למקור.

- אגב, ג'ולייטה (170 כ"ס במקור) עם הקופסא הזו, ייתכן ומהירה מגולף GTI. אבל אל תתפוס אותי במילה, זה נכתב על סמך התקלות בודדת.

לקופסא הזו יש יתרון בדמות שמירה על מקוריות הרכב. ההתקנה פשוטה ביותר (וכך גם ההסרה בעת הצורך) ללא עקבות.

אם אתה יודע מה אתה מחפש ותתחיל לחפור ביומן האירועים של מחשב הרכב, ייתכן ותתקל בנתונים יוצאי דופן - אך לא תוכל להוכיח כלום.

כמו כן, היא לא פוגעת בSafe Mode של הרכב במקרה של תקלה.

לגבי אחריות, TMC מציינים באתר שלהם כי הם נותנים אחריות של 3 שנים.

באתר שלהם הם מציינים אפילו שיפור קל בצריכת הדלק, אני אישית מתקשה להאמין לכך. אולי בסביבה מבוקרת תחת תנאים מסויימים המנוע יתאמץ פחות ואז יצרוך דלק מועט יותר. בכל אופן, מה שלדעתי כן ניתן ללמוד מכך שאם יש גידול בתאבון, הוא לא משמעותי.

שורה תחתונה, לטעמי במדבר המוטורי בו אנו חיים, מדובר על פתרון אלגנטי לשיפור שאינו פולשני וקל להסרה בעת הצורך.

נ.ב. הבנתי שמומלץ להוסיף יחד עם הקופסא K&N (אלא אם כן יש לך כבר כמובן).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יש לך את האפשרות להגיע אלינו להתקין את התוכנה של

UPSOLUTE

ולנסוע עם הרכב שבוע ימים

ככה תוכל לבדוק בעצמך את השיפור ואת תצרוכת הדלק

במידה ומסיבה כל שהיא לא תהיה מרוצה תוכל לחזור לתוכנה המקורית וכספך יוחזר

יש לנו גם את האפשרות להתקין לך קופסא של

TMC

אבל אין אפשרות להחזרה במידה ואתה לא מרוצה

שבת שלום

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

מכונה נהדרת במקור, הייתי משקיע אם וכאשר תרגיש שאכן זקוק לאקסטרה, סתם בשביל הפלברה של הלחיצות והחרתבונות האלה לא הייתי משקיע.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

שלום חברים.

כפי שציינו קודמי ,חברת אפסולוט הינה חברה אוסטרית ,בעלת שם עולמי , כאשר אנו מייצגים אותה בגאווה ,יותר מ 8 שנים.

במהלך השנים (לפני כשנה לערך ), נפל בחלקנו הכבוד ,להתקין תוכנה, גם לרנו מגאן CUP.

העדכון בוצע דרך שקע הדיאגנוזה ולא הצריך פתיחה או פרוק פיסי של מחשב הרכב.

בעל הרכב סיפר על תוספת משמעותית בהספק והיה מרוצה מהתוצאה הסופית.

מכיוון ש"אין חכם כבעל נסיון ",נוכל להציע לפותח השרשור, נסיון חינם למשך שבוע ימים .

בתום השבוע ובמידה ובעל הרכב לא יהיה מרוצה-כספו יוחזר במלואו ללא חיוב או התחייבות.

בדיקת דיינו לפני ואחרי ,מעניינת ואף מומלצת ונשמח להיות נוכחים בבדיקה .

בברכת שבת שלום.

צוות אי אנד איי אוטוספורט.

פורסם
למה לקשקש ולהשמיץ סתם? אפסלוט זאת חברה בין לאומית במקור מאוסטריה

עם המון נציגים בכל העולם, והם ותיקים כמו סופרציפס

אסןר לכלך עליהם סתם!

אם היה לפחות בן אדם אחד עם RS CUP שהייתה מותקנת על הרכב שלו תוכנה כזאת

והיה נותן חוות דעת ממקור ראשון זה משהו אחד, על סמך מה אנשים בפורום קובעים שזאת חברה לא טובה?!

כמו כן מה הקשר בין החברות שמתמחות ב VAG ל רנו?

אני לא מוצא בן אדם אחד שמותקן אצלו אפסולוט על רנו מגאן RS CUP בכל העולם. (מחיפוש upsolute megane rs cup tune)

ואני מוצא המון עדכונים וביקורות מצויינות של הבלופין ותוכנת סופרצ'יפ לרנו מגאן, כולל לינאריות,אמינות,זמינות. (מה שלא היה באפסולוט אף פעם)

מי קבע שאפסולוט לא חברה טובה ? יש לך בעיה בהבנת הנקרא ? תקרא שוב, חברה לא מוכרת, לא סתם באירופה לא נראה לי שיש בחור אחד שהתקין על מגאן RS את התוכנה הזאת, לפחות לא מצאתי אפילו ביקורת אחת.

פורסם

זה לא מצאת ,לא אומר שאין....

פותח השרשור ביקר אצלנו ומשיחה שעשינו גילינו שהוא מכיר את בעל הרנו CUP ,אצלו מותקנת תוכנת אפסולוט .

הצענו לו לדבר איתו באופן ישיר ולשאול לרשמיו.

פורסם
זה לא מצאת ,לא אומר שאין....

פותח השרשור ביקר אצלנו ומשיחה שעשינו גילינו שהוא מכיר את בעל הרנו CUP ,אצלו מותקנת תוכנת אפסולוט .

הצענו לו לדבר איתו באופן ישיר ולשאול לרשמיו.

אכן דיברתי. אולם הוא עם התוכנה מההתחלה ואין את היכולת לספר את הלפני ואחרי. קבעתי שאני אעשה סיבוב עם האוטו שלו בימים הקרובים.

פורסם
מכונה נהדרת במקור, הייתי משקיע אם וכאשר תרגיש שאכן זקוק לאקסטרה, סתם בשביל הפלברה של הלחיצות והחרתבונות האלה לא הייתי משקיע.

אכן מכונה נפלאה, אבל..לטעמי תמיד רוצים יותר ( במקרה שלי, זה לא רק כדי שיהיה לי טופס דיינו עם המספר 280/290 /299 וכו.. - אני כן מנצל את יכולות הרכב).

שוב, עם העלות היתה 10K , יתכן ולא הייתי חושב על זה ומנצל את מה שיש. אבל אם העלות היא כ 3k (עלות סט צמיגים בינוני) אז אין יותר מדי מה לחשוב אלא אם זה פגע במשהו אחר - ועל זה השרשור. לא על הצורך.

פורסם
קודם כל, ממליץ לחפש בפורומים בחו"ל ולקרוא אודות TMC.

אני לא יודע מי אמר לך שהיא לא נותנת כלום, אך זו שטות. ברור כי הגידול בהספקים משתנה מרכב לרכב וייתכן שיש רכבים בהם ההשפעה פחות משמעותית.

אני אישית נסעתי על 3 רכבים ועליהם יושבת הקופסא הנ"ל: אבארט פונטו, מיטו תלתן וג'ולייטה TCT (מנוע 1.4 מולטיאייר ט' בכולן) ובכל אחת התוספת הייתה מורגשת ביחס למקור.

- אגב, ג'ולייטה (170 כ"ס במקור) עם הקופסא הזו, ייתכן ומהירה מגולף GTI. אבל אל תתפוס אותי במילה, זה נכתב על סמך התקלות בודדת.

לקופסא הזו יש יתרון בדמות שמירה על מקוריות הרכב. ההתקנה פשוטה ביותר (וכך גם ההסרה בעת הצורך) ללא עקבות.

אם אתה יודע מה אתה מחפש ותתחיל לחפור ביומן האירועים של מחשב הרכב, ייתכן ותתקל בנתונים יוצאי דופן - אך לא תוכל להוכיח כלום.

כמו כן, היא לא פוגעת בSafe Mode של הרכב במקרה של תקלה.

לגבי אחריות, TMC מציינים באתר שלהם כי הם נותנים אחריות של 3 שנים.

באתר שלהם הם מציינים אפילו שיפור קל בצריכת הדלק, אני אישית מתקשה להאמין לכך. אולי בסביבה מבוקרת תחת תנאים מסויימים המנוע יתאמץ פחות ואז יצרוך דלק מועט יותר. בכל אופן, מה שלדעתי כן ניתן ללמוד מכך שאם יש גידול בתאבון, הוא לא משמעותי.

שורה תחתונה, לטעמי במדבר המוטורי בו אנו חיים, מדובר על פתרון אלגנטי לשיפור שאינו פולשני וקל להסרה בעת הצורך.

נ.ב. הבנתי שמומלץ להוסיף יחד עם הקופסא K&N (אלא אם כן יש לך כבר כמובן).

מחפירה באינטרנט אני מוצא שלמגאן יש הרבה התקנות של TMC . אם אכן אין השפעה על המנוע עצמו אז ייתכן שזה הפתרון. אם הסיכון הוא שהקופסא לא עושה כלום אז ביזבזתי כסף. זה מה שאני שוקל. האפסולוט עדיין לא ירד מהפרק אבל הדיון פה פתח לי כיוונים חדשים .

זה מה שיפה בפורום :?

פורסם
אני לא מוצא בן אדם אחד שמותקן אצלו אפסולוט על רנו מגאן RS CUP בכל העולם.

מוכרת או לא, זה משהו שאני לא יכול לקבוע - למרות שאין ספק שיש חברות מוכרות ממנה בשוק האירופאי (ABT / סופרצ'יפס, כמשל).

בכל אופן, לפני כחודשיים הייתי באוסטריה (וגרמניה) למטרת טיול. כחודש לפני כן, יצרתי קשר עם אפסולוט (אוסטריה) ושאלתי לגבי תוכנה עבור מנוע ה-1.2TSI, הרי אם אני כבר שם - לא נבדוק ונברר? ברור שנבדוק ונברר, אני זמן רב (מידי) במרדף אחרי תוכנה.

נטען על ידם (אפסולוט) כי אמורה לצאת תוכנה זאת בימים הקרובים, משמע לפני חודשיים וחצי / שלושה אחורה - אי שם סביב אמצע ספטמבר / תחילת אוקטובר. כיצד יתכן שהתוכנה נחתה בארץ לפני שאר העולם - ובפער כה מוחשי. מה שמעלה בי את השאלה הבאה: כיצד ישראל (E&A) זוכה לקבל תוכנה זו כשנה לפני שארית העולם / לפני שהיצרן מצהיר עליה רישמית באתר שלו? לא הגיוני.

אלי, אשמח לתשובתך / הסבר הכנה (ולמען הסר ספק, אין פה ניסיון לעורר מחלוקות מהעבר או ריבים מיותרים, כך שאשמח אם התשובה לא תגיע למקומות לא ראויים / מיותרים). ועוד משהו קטן - מניסיונך / ניסיונכם, האם הקופסה (TMC) מספקת ביצועים עדיפים על התוכנה - או ההפך?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה לא ידעת שסדנת E&A זאת סדנת הבדיקות הרישמית של אפסולוט ?

אני לא אתפלא אם תבוצע בדיקה ונגלה על כמה גולפים ואיביזות 20VT מהעבר בכלל תוכנות שהם העתיקו מגיא/ווינס :wink:

הרי סדנה שלא אומרת את האמת ללקוחות שלה היא האמינה, החזקה והטובה בארץ ! לא ?

*לא אומרת את האמת - הוסבר מקודם.

פורסם

התוכנה לרכב שלך[סקודה ייטי} התעכבה מפני שעדיין לא היה ניתן לקרוא ולצרוב את המחשב שהגיע בדגם שלך

SIMOS 8.2

ברגע שחברת

CMD

שהיא החברה שמספקת לנו ול

UPSOLUTE

את מכשיר צריבת התוכנה על הרכב פיתחה את האפשרות לקריאה/צריבה בכל רכבי

VAG

עם מנוע

1.2TSI

גם אנחנו התחלנו לעשות את הרכבים האלה

אם אתה מעוניין אתה מוזמן להגיע ולנסות

גם את התוכנה וגם את הקופסא של