Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עוקב אחרי ההודעות שלך חלקם נחמדות חלקם אתה מדבר שטויות, אתה בכלל נוהג על איזה רכב כל שהוא?

כי לפי התגובות שלך אין לך הרבה ידע וקשר בנוגע להבנה ברכבים, עם היית מכיר את אפסולוט( לא המשקה) לא היית בכלל מזכיר אותם, חבל שאנשים קוראים את השטויות שאתה רושם כי אין לך מושג בגרוש.

אתה מקבל משכורת מE&A ?

כי לפי התגובות שלך, כן.

לפי התגובות שלי אין לי הבנה או קשר לרכבים ? בסדר, בוא תפריח מה שרשמתי!, כל עוד אתה לא עושה את זה עם הסבר נורמאלי, אתה ממשיך לדבר שטויות באוויר.

בקרוב מאוד אני אנפץ פה כמה בועות על הסדנה הזאת, חצי כבר מוכן.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנה אחת השטויות שפרסמת:

ככה שלהגיד ''מצב מקורי'' לא יהיה נכון, בעזרת חיבור VCDM יהיה אפשר לגלות.

חיבור VCDM ..... מה זה ? דבר חדש ???

לגלות מה ? אם יש תוכנה? אולי תספר לנו איך בדיוק "תגלה את התוכנה" קולומבוס ? ותפרט בבקשה...

אין לך מושג אפילו איך קוראים לתוכנה ואתה מציע לאנשים שיגיעו אליך בשביל שתבדוק להם את הרכב ?....

חוץ מללכלך אתה לא תורם כאן כלום.

שאלתי אותך שאלה: יש ברשותך רכב ספורטיבי ? יש לך רכב בכלל ?

פורסם
אתה מקבל משכורת מE&A ?

כי לפי התגובות שלך, כן.

לפי התגובות שלי אין לי הבנה או קשר לרכבים ? בסדר, בוא תפריח מה שרשמתי!, כל עוד אתה לא עושה את זה עם הסבר נורמאלי, אתה ממשיך לדבר שטויות באוויר.

בקרוב מאוד אני אנפץ פה כמה בועות על הסדנה הזאת, חצי כבר מוכן.

תעשה טובה ותעזוב את ת'רד הזה. ביקשתי עצות לגבי אפשרויות. כולם תורמים ומסים לעזור ואתה רק מפריע.

יש לך משהו נגד E&A ? תפתח שרשור ותקווה שיצטרפו. יש לי תחושה שגם אם אנשים לא רוצים אותם הם לא ישתלחו. פשוט יתעלמו. אז גם אתה, תשתדל להתעלם ולהעלם.

תודה

פורסם
תנסה את הבלופין. אני מאוד מרוצה מזה על הGTI.

הבעיה שאי אפשר להתנסות איתו. זה לרכוש ולהתקין (לבד או עם עזרה (במקרה שלי עזרה)).

פורסם

אין לי ספק שעם 34, 40, 50 כו"ס הוא ירגיש את זה מאוד בקו ישר.

השאלה היא לרכב עם הנעה קדמית (גם כשמדובר ברנו קאפ) איך תוספת הכוח תשנה את האחיזה.

זה רכב שייחודי באחיזה שלו בפניות, אתה באמת מעוניין לפגוע בזה?

אני חושב שעדיף לקחת את הנסיון לשבוע לפני שאתה סוגר משהו.

פורסם

השאלה היא לרכב עם הנעה קדמית (גם כשמדובר ברנו קאפ) איך תוספת הכוח תשנה את האחיזה.

זה בדיוק הבעיה עם כל המוצרים האחרים שהם לא אפסולוט. אי אפשר לנסות אותם.

פורסם

בספק רב שזה ייפגע בפניות ברמה כזו שהרכב כבר לא יהיה מהנה ומרובה תת היגוי, נהג שקצת מבין לא ייתקשה ומאמין שהוא ייסתדר בתוספת הכוח בנהיגה ספורטיבית.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם
בספק רב שזה ייפגע בפניות ברמה כזו שהרכב כבר לא יהיה מהנה ומרובה תת היגוי, נהג שקצת מבין לא ייתקשה ומאמין שהוא ייסתדר בתוספת הכוח בנהיגה ספורטיבית.

להבדיל אלף הבדלות 106 ראלי עם דורבו זה רכב שאין עליו שליטה כלל, אולי אני נסעתי על פרויקט שלא נעשה כהלככה אבל מאד קשה לפנות עם רכב כזה מהר כי בקלות הוא יוצא מאיזון - כהשוואה לתוספת כח לרכב הנעה קידמית

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אין מקום להשוואה בין הפיגו 106 לבין המגאן, המגאן שנות אור רחוקה מהפיגו בכל היבט (מה לעשות רכב מלפני 15 שנה לעומת הרכב הכי מהיר הנעה קידמית שקיים בשוק).

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

• תוכן חדש...