Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה נשמע כאילו באתי בטענות על העונש שהוא קיבל, אז לא. אני מסכים איתך לגמרי. אני רק בא בטענות לחוסר פרופורציות והעליהום שעשו עליו, במיוחד בתקשורת.

כאילו הוא השחקן הראשון והאחרון שעושה את זה

שום חוסר םרופורציה ושום עליהום.

יש קללות והקנטות שמקומם מחוץ ללכסיקון. ביניהם ניתן למצוא "נאצי" ו "שלאבא שלך יהיה סרטן בראש". קלל אותו, תרגיז אותו אבל אל תחצה קוים שאתה לא יודע מה הם יכולים לגרום.

יש לו רק מזל שהוא אמר את זה לשחקן רגוע כל כך. אם הוא היה עושה את זה לי אז למרות שאני האנטיתזה לאדם אלים הוא היה היום הולך למדוד שיניים תותבות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה אחד פחות רגוע בקבוצה שלו, דיויד בנואה שמו. מעניין אם היה אומר לו משהו בעניין הצבע שלו או המקצוע של אמא שלו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ב-NBA המאבק נגד אלימות הגיע למצב שאפילו אם סתם תביע עודף התלהבות

מאיזה מהלך ומרים ידיים משמחה, אתה חוטף טכנית... חלק מגישת ה-zero tolerance הנפוצה שם, כנראה.

יגיע לפה? לא נראה לי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
רק אני לא מבין מה הביג דיל?

אז הוא קרא לו נאצי, ועוד הוסיף שתקבל סרטן אתה ואבא שלך! אלוהים ישמור. אם היו משעים ומביאים קנס לכול שחקן שעושה דבר כזה, אז היו נשארים בלי 80 אחוז מהשחקנים ועם קופה עמוסה מאוד(רעיון לביבי ושטייניץ?)

תסלח לי, אבל אני לחלוטין לא מבין את הגישה שלך. מה זה הביטויים האלה, שואה וסרטן?! מה הקשר בין זה לבין ספורט? אלה שני נושאים נוראיים שלא מאחלים לאף אחד! אין פה שום "ביג דיל", צריך להוקיע במלוא החומרה וללא הפסקה.

ולמרות היותי צהוב שרוף וחובב פניני:

1. אם היה תלוי בי, הייתי מעיף אותו מהקבוצה.

2. אני מסיר את הכובע בפני שולדבראנד על האיפוק בזמן ואחרי המשחק.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

לא יודע אם צריך להרחיק לכת עד כדי העפה מהקבוצה אבל בהחלט להעניש ובחומרה. את התרומה אני הייתי מחייב אותו לעשות בשם השחקן שאותו קילל כדי שהוא יזדכה על המס במקומו. כמו כן הייתי דורש ממנו להתנצל לא רק בפני אותו שחקן אלא גם בפני אבא שלו שגם אותו הוא קילל.

פורסם

בתור אוהד מכבי כדורסל, אני חושב שהגינוי היה במקום, וטוב שהענישו אותו בחומרה.

מצד שני, אוהדי הפועל, בליבוי התקשורת, כרגיל לא עוזבים את זה, ורק קוראים לעוד

החמרה, ושיעיפו אותו, אולי האמת שיוציאו אותו להורג.

אני בתור השחקן היריב הייתי משאיר אותו חסר כמה שיניים, אבל זה בטח מה שהוא קיווה

להשיג בדברי הנאצה האלה.

דרך אגב, זה ממש לא חדש לגבי פניני, והוא היה עושה את זה יפה מאוד כלפי שחקני מכבי

במשחקים נגדם, אבל אז זה לא הכי הפריע לתקשורת.

חבל שאנחנו לא רואים הוקעה של מקרים כאלה לכל ענפי הספורט, בכדורגל ובכדורסל בפרט.

פורסם

דווקא בגלל שזו ישראל וזה הבית שלי אני בגישה שצריך להילחם בתופעןת שליליות ולא להתעלם מהן.

פורסם
רק אני לא מבין מה הביג דיל?

אז הוא קרא לו נאצי, ועוד הוסיף שתקבל סרטן אתה ואבא שלך! אלוהים ישמור. אם היו משעים ומביאים קנס לכול שחקן שעושה דבר כזה, אז היו נשארים בלי 80 אחוז מהשחקנים ועם קופה עמוסה מאוד(רעיון לביבי ושטייניץ?)

אני רק בא בטענות לחוסר פרופורציות והעליהום שעשו עליו

חוסר פרופורציות?

תגיד נאצי לאזרח האיחוד האירופאי (לא בעל תפקיד, לא שופט או שוטר, סתם בריב ברחוב לסתם בן אדם) ותסיים את העניין בכלא ,יש חוק בעניין.

רק בישראל מותרת זילוט הביטוי נאצי וכל הקשור לשואה.

בכל מקרה, בין אם מוצדק או לא, אתה (ולא מעט שחקנים) ככל הנראה שכחת שמדובר בספורט ואחת מאבני היסוד של ספורט היא ג'נטלמניות והגינות ספורטיבית (מה נקרא בלע"ז SPORTMENSHIP), ביטוי מטומטם כמו של פניני הוא הכל חוץ מאשר ספורטיבי ולכן הבומבה שהוא קיבל בתגובה.

אתה יכול להגיד אותו דבר על לאנס ארמסטרונג, מה רוצים ממנו, כולה השתמש בקצת סמים, בשביל זה שוללים את כל התארים והמדליות ומרחיקים לצמיתות מהספורט?

יש סרטון מאוד ידוע (משום מה אני לא מוצא אותו) של אלוף העולם בקפיצות עם סוסים.

הוא אחרון בתחרות, אם הוא מקבל מעל 9.95 אז הוא אלוף עולם וזוכה בתחרות במליון דולר, אם הוא מקבל פחות, הוא מגיע למקום רביעי בלי מדליה, בלי פרס.

באיזה קפיצה הסוס נבהל ולא קפץ טוב והפיל את המסוכה ומיד הציון צנח מתחת למינימום.

הסתיים המסלול, יורד אותו רוכב מהסוס ודופק לא וואחאד אגרוף לתוך האף! :shock:

הוא הושעה לכל חייו מכל ענף שקשור לסוסים, נקנס בסכום כפול מסך כל זכיותיו בענף והוגשה כנגדו תביעה פלילית על התאכזרות לבעל חיים (אין לי מושג איך היא נסגרה).

את זידאן אני בטח לא צריך להזכיר לך.

התגובה בכל מקום בעולם על אלימות (מילולית או פיזית) של ספורטאים היא קשה ומיידיתץ וטוב שהנורמות האלה מתחילות להראות גם פה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פניני עשה מעשה טיפשי , והוא שילם וישלם , אבל זה ידוע שהתקשורת רובה שמלאנית ואוהדת הפועל.

http://www.one.co.il/Article/209356.html

http://www.one.co.il/Article/209371.html

בואו נראה אם יהיו גינויים לזה , בואו נראה אם עמנואל רוזן , מוטי אמסלם , אוהדי הפועל , יגנו את זה כמו שהם מגנים את פניני.

קצת פרופורציה , עשו על הבנאדם כזה עליהום , הוא נענש , התחרט , התנצל, בכה , נקנס , יורחק כנראה מ5 משחקים , מה עוד?

פתאום כולם יוצאים מהחורים שלהם , ורוצים לסקול את פניני בכיכר העיר , נכון , פרובוקטור לא קטן , 100% מגיע לו עונש , והתבטאות טיפשית שלו (לא ככה מנהלים טראש טוק) , אבל איפה כל דיוני ה "שתהיה שואה למכבי" , "שמעון מזרחי תתאבד" , זה לא קרה? גיא פניני התחיל את הגזענות בישראל אתמול? את האלימות?

תקשורת מ******

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בצע הפרדה מוחלטת בין אלימות של אוהדים לבין אלימות של ספורטאים אבל מעבר לזה, כמה עוד אפשר להתבכיין על "התקשורת השמלאנית"(השמאל כבר 30 שנה לא בשלטון)?

מזל שהוא לא מזרחי אז היו מתבכיינים ש"דופקים את המזרחיים".

רגע, מה, הוא אשכנזי? מה ההגיון? הרי המדינה נשלטת ע"י האשכנזים אז מה פתאום שהם יענישו אחד משלהם?

מוזר...:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

maxcher היקר, אני לא מתכוון להכנס כאן לויכוח בין אוהדי קבוצות שונות אך לא אסתיר את אהדתי להפועל תל אביב (ויחד עם זאת את סלידתי הגדולה ממעשי העוולה שאוהדים נוהגים לעשות).

בכל מקרה, חלק מהגישה של אוהדי ושחקני מכבי על צליבת גיא פניני היא גישה שאני קורא לה 'הגישה הישראלית גנרית'- גישה שלפיה, אכלו לי שתו לי, כולם נגדי, כולם שונאים אותי, אין אף אחד שמרגיש סימפטיה כלפי, אני תמיד זה שסובל. אלו הם הערכים שילדים ישראלים גודלים עליהם, מבחינתם, אם איזה הולנדי מסטול יסתכל עליהם באמסטרדם זה כי הוא נאצי או אנטישמי, ומבחינתם כולם אנטישמים וכולם נגדנו ואנחנו עומדים בפני עצמנו בדד. זוהי בדיוק הגישה של אוהדי מכבי (איזה קטע, הקבוצה שמייצגת את המדינה)- התקשורת אדומה, שונאים אותי, כולם נגדי.

פניני עלה על המוקד לא בגלל שהתקשורת אדומה (תעשו לי טובה, יצא לי לפגוש מספיק כתבי ספורט בחיים שלי וראיתי לא מעט את העוינות שלהם כלפיי כשלבשתי לצווארי צעיף אדום). פניני נצלב מהסיבה הפשוטה- הוא סטאר. הוא קפטן מכבי, שחקן נבחרת ישראל, והתקשורת תקפוץ על כל מה שאפשר לעשות עליו כותרת יפה. אם שולבראנד ופניני היו מתחלפים- לא היו עושים את אותו בלאגן, כי מי זה כבר שולבראנד? עוד שנה ממילא הוא עף מפה.

מנגד, על הגב של פניני אפשר לרכוב יפה והכותרות יכולות לצעוק ברמה נכונה והגיונית כנגד "בן למשפחה ניצולת שואה" (ניצול ציני בניסיון לקבל רחמים), כנגד קפטן של הקבוצה של המדינה (שלרב משחקת עם 5 זרים על הפרקט), כנגד שחקן נבחרת שאמור לייצג אותנו. אם תשאלו אותי- כל שחקן שמדבר ככה צריך לצלוב. הבעיה היא ש70% מהשחקנים שמשתמשים בשיטת הטראש טוק (שאין לה מקום בכדורסל מקצועי, תנצחו על היכולת שלכם לא על הפסיכולוגיה!) אומרים דברים זהים יותר וזהים פחות, ואי אפשר כל בוקר לפתוח כותרת כשאיזה שחקן ליגה ג' אמר דבר כזה. על פניני זה מתלבש יופי, וסוף סוף שחקן מכוער שלא יודע מה היא ספורטיביות מקבל בראש.

שמחתי (לא לאיד) כשראיתי אותו בוכה, אולי סוף סוף הוא הבין כמה קטן הוא נראה על הפרקט (תתבגר, אתה בן 30, לא ילד בגן.) אז לא, אוהדי מכבי, התקשורת לא אדומה, ולא כולם נגדכם ולא כולם שונאים אותכם, הפרשה התפוצצה כי אתם קוראים לעצמכם הדגל של המדינה וכי אתם רוצים לייצג את המדינה. כקבוצה כזאת, מן הראוי שהקפטן יהיה ברמה ראוייה ושתקבלו את הביקורת כמו גברים. לא סתם ביציע של הפועל כתוב- 'מייצגים את הפועל ולא את ישראל'- אנחנו לא מחפשים לייצג חבורה של אוהדים, שחקנים ואנשים שאין להם קשר אלינו לא ברמה החברתית, לא ברמה המדינית אלא רק ברמת האזרחות המשותפת לכולנו. לכן כששחקן אצלנו יקלל שחקן אחר, זה יקבל פחות כותרות- אנחנו ממילא שנואים ואנחנו ממילא לא מתכוונים לייצג אף אחד מלבד את עצמנו.

bagira סיכם את דבריי- אם אתם מקבלים בראש, זה כי התקשורת שמאלנית/ אדומה, אם פניני מקבל בראש על מילים לא נאותות זה כי הוא מזרחי, ובמידה ולא, אז הוא אשכנזי שמבין את חומרת מעשיו כי הוא בן למשפחת ניצולי שואה. נו באמת, תתבגרו כבר.

יאללה הפועל.

פורסם

כאוהד כדורסל מהגיל שבו הבנתי מה זה כדורסל (4 בערך), אני יכול להגיד שאני שמח, וגאה לשמוע על העונש שגיא פניני קיבל.

בספורט אין מקום לזה!

שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה בזמנו החופשי, כאשר ספורטאי נמצא על המגרש הוא צריך להוות דוגמה לכל מי שצופה בו, ולכן אני לחלוטין מסכים ראשי מכבי תל-אביב, ישר כוח.

כמו שרומן אמר, יש והיו שחקנים בNBA שהפכו את הטראש טוק לאומנות, ועשו זאת בלי טיפת רוע, להבדיל משחקנים שאני לא סובל כמו רון ארטסט (אהה סליחה, שלום עולמי) ודומיו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...