Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ושבת שלום לכולם.

רציתי לדעת אם פורק לחץ חיצוני הוא חוקי כי ראיתי פרסומים שמאששים את הטענה וכאלה שסותרים אותה.

רציתי לקבל תשובה ודאית, אז האם פורק לחץ חיצוני הוא חוקי? :wink:

תודה רבה.

פורסם

אבא שלי עובד עם בוחני תנועה, והוא יודע לגבי כל דבר אם הוא חוקי או לא.

מה לעשות שיש גם שוטרים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם, ורק רוצים לדפוק אותך?

יש לי נורות דיימונד ויז'ון על האיביזה, שוטר עצר אותי ושאל אותי מי הרכיב לי את הקסנון. פתחתי לו מכסה מנוע והראתי לו שאין כלום, הוא מסתכל על קופסת פיוזים ואומר לי שזה המגבר של הקסנון.. מה תגיד על זה? הוא שחרר אותי בסופו של דבר, אבל מה לעשות לא כולם יודעים.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי,אין חוק האוסר על התקנת פורק לחץ חיצוני/פנימי.

השסתומים הנ"ל מיובאים לישראל ,באופן חוקי לחלוטין ובאישור רשמי ממשרד התחבורה.

עם זאת,לא חסרים שוטרים ובוחנים בעלי ידע דל,שאינם מודעים לחוקיותם של הנ"ל ויעשו כל שביכולתם להוריד את הרכב מהכביש.

במקרים כאלה ,אנו מתגייסים להגנה על לקוחותינו ודואגים לביטול ההורדה (רק במקרים שסעיף ההורדה אינו חוקי ,כמו במקרה הנ"ל).

לזכותם של הבוחנים יאמר ,כי חלה התקדמות עצומה בתחום ונערכות הדרכות תכופות ,על מה מותר להוריד ועל מה לא.

פורסם

גם לדודים יש אישור משרד התחבורה ואישור ייבוא, זה עדיין לא מונע מאנשים לקבל הורדה על זה.

אבל בינינו, לרוב אנשים שמקצינים עם הרכב שלהם הם אלו שייעצרו ע"י בוחן תנועה.

Got To love It

פורסם

כל מי שאומר שזה חוקי, טועה.

זה לא חוקי. הלכה למעשה כל שינוי ברכב (אפילו מערכת סטריאו שלא הגיע מהיצרן) אינה חוקית. עם זאת, זה תחום אפור שיכול להיות מאד שאף אחד לא יאמר כלום על פורק חיצוני, אבל יכול להיות שיש שוטר שרוצה לדפוק אותך, או להשלים מכסה אז הוא יעשה את זה בכל דרך.

לגבי מי שטען בנושא אישור היבוא והכל, זה שטויות. אם אני מביא נורות כחולות ואדומות ואישרו להם להכנס לארץ זה אומר שאני יכול להרכיב אותם על הרכב שלי ולהדליק אותם כשמתאים לי?

לא כל דבר שיש לו אישור יבוא ו/או אישור ממשרד התחבורה בהכרח אומר שזה יעמוד במבחן המציאות (החוק "היבש").

ורק כדי לסבר את האוזן:

380. שינוי מבנה (תיקון: תשל"ח, תשמ"ה, תשנ"ז)34

(א) לא ישנה אדם מבנהו של רכב אלא לפי היתר בכתב מאת רשות הרישוי.

עכשיו, אישור ייבוא אינו היתר שימוש..

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...