Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כמה זמן קניתי רנו מגאן קופה 1.600 שנת 2000

ברכב היה דוד אחורי Remus hardline + פילטר אויר פתוח (או קית יניקה אני מצתער אבל עדיין לא מבין מה הבדל) של חברת Pipercross Viper. בהתחלה התלהבתי מהרעש, אבל לאחר כמה זמן זה התחיל לעצבן אותי.

אם יש דרך להשתיק או יותר נכון להוריד את עוצמת הרעש(משתיק או משהו ) ??

ביחד עם האוטו קיבלתי דוד מקורי של רנו במקרא אחי גרוע אני מחליף בינהם. כמה זה עולה ?

תודה מראש.

אני יפרסם תמונות ברגע שהיה לי 20 הודעות :lol:

Renault Megane 1.600 Black Manual

דוד אחורי REMUS

פילטר אויר פתוח Pipercross

פורסם

כל מנוע והסאונד שהוא מפיק דרך הדוד.

אצלי בפיאט קופה יש את אותו הדוד בלי ממיר ובלי דוד אמצעי.

הסאונד של האוטו קיבל גוון של אימפרזה טורבו, רעש מדהים, לא חופר בנסיעה רגועה, אבל כשאני לוחץ? אלוהים ישמור

בכל אופן קיים משתיק שבאופן בולט משנה את האופי סאונד ובהחלט יכול לעשות עבודה במידה ואתה מחפש יותר שקט

זה סרטון שפעם צילמתי, כשהקופה עוד הייתה בשיקום הצבע:

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
כל מנוע והסאונד שהוא מפיק דרך הדוד.

אצלי בפיאט קופה יש את אותו הדוד בלי ממיר ובלי דוד אמצעי.

הסאונד של האוטו קיבל גוון של אימפרזה טורבו, רעש מדהים, לא חופר בנסיעה רגועה, אבל כשאני לוחץ? אלוהים ישמור

בכל אופן קיים משתיק שבאופן בולט משנה את האופי סאונד ובהחלט יכול לעשות עבודה במידה ואתה מחפש יותר שקט

זה סרטון שפעם צילמתי, כשהקופה עוד הייתה בשיקום הצבע:

יש לי אותו סיפור רכב בלי דוד אמצעי. לכן יש רעש מאוד חזק. איזה משתיק קיים ?

Renault Megane 1.600 Black Manual

דוד אחורי REMUS

פילטר אויר פתוח Pipercross

• תוכן חדש...