Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחדש צמיגים/מועיל כן אן לא?

sagiv791
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

למה צריך את זה?

פעם אני חושב ששמעתי שזה מזיק.

אני לא אומר שזה מזיק בוודאות, כי אני בספק לגבי זה.

בקיצור, אני חושב שמים ושפשוך עדין של סקוטצ' או מברשת, מנקים את הדפנות של הצמיג, אולי זה לא יבריק, אבל זה יראה נקי.

(יש מצב שהספריי צמיגים הזה זה כמו משחת נעליים.)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר את המוצר הזה ספציפית,

יש תרסיסי ניקוי מהחברות הגדולות שהן אכן מנקות ונותנות ברק ושומרות על הצמיג ויש של חברות אחרות אבל גם יכולים לפגוע בצמיג עם כל החומרים שלהן.

נקה את הצמיג עם מים וקנה נוזל סיליקון איכותי לצמיגים ותמרח על הדפנות וכך תשמור על הצמיג.

קובי

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאני מתגבר על העצלנות, אני לוקח סמרטוט נקי, מורח אותו בשכבה דקה של גריז סיליקון http://polak.co.il/Index.asp?CategoryID=385&ArticleID=629 ומורח על דופן הצמיג שנוטה להתייבש בגלל תנאי האקלים בארץ.

אפשר למצוא גם באיביי מוצרים דומים מחברות שונות בחצי מחיר כולל משלוח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...