Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו, אני היחיד ששם לב שממש בעייתי להשתמש בוויז?

היא פשוט לא מתריאה לי מראש לפני פניות ובעצם מכריחה אותי להסתכל על המסך של הטלפון כדי לוודא מתי אני צריך לבצע את הפנייה - מסיח את הדעת מהכביש ונראה לי די מסוכן.

עוד מישהו בדעתי כאן?

פורסם

תמתקן (מלשון מתקן) על החלון כמו שצריך ולא יהיו בעיות, מניסיון.

וכן, המתקן תליה שלי נדפק, להסתובב בתל אביב בלי לראות מה המסלול בWAZE גרם לי לרדת מאיילון פעמיים במחלף הלא נכון. עצבים!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בנוגע להתראה קולית לפני פניות ישנן שתי אפשרויות -

הראשונה שה"התראות הקוליות" כבויות אצלך.

תוכל לשנות זאת בתפריט -> שמע -> הנחיות קוליות.

השנייה היא שברכבך מותקנת דיבורית בלוטות' - חלקן גורם לבעיות עם ההנחיות הקוליות.

בגרסת ווייז החדשה תוכל באותו התפריט לסמן גם את "השתמש תמיד ברמקול המכשיר" על מנת לפתור את הבעיה.

פורסם

כדאי גם לוודא שמותקנת לך הגרסה האחרונה של Waze.

בגרסאות הקודמות של התוכנה ההתראה לביצוע פנייה היתה מושמעת ממש כשהיית מגיע לפנייה עצמה (ולא כמה שניות לפני על מנת שתוכל להערך בהתאם).

פורסם

ברנו שלי נשבר המתקן, אז אני שם אותו על הלוח שעוניים, וגם בדיבורית ואין שום בעיה אני מעוד מרוצה רק לפעמים, הפרסומות מפריעות לי.

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

כאשר הקליטה של ה GPS חלשה, הניווט יהיה מאוד לא מדוייק ולעיתים גם מאוחר.

נסה למקם את המכשיר הכי קרוב לשמשה הקדמית, ע"מ שתהיה לו קליטה טובה עם הלווינים.

לרוב, הלוח שעונים הוא לא מקום אידאלי למיקום ה GPS (תלוי, כמובן, ברכב)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היה לי את אותה בעיה תסיר את התוכנה ותתקין מחדש ,

תקבל גם את הגרסה העדכנית יותר .

אותי מעצבן כל פעם שיש עדכון ששם המשתמש והססמה מתאפסים וצריך להתחיל לשחזר

לא נוח משהו :-(

והרי את מקודשת לי ברינג זה כדת איגוד המוסכים... :sissies:

פורסם

טוב, כמה דברים:

1. ההנחיות הקוליות מופעלות, בדקתי.

עדיין אין התראה לפני פניות!

כמעט עשיתי תאונה בגלל זה אתמול (גיליתי ברגע האחרון שהייתי צריך לפנות וחתכתי מישהו די בהגזמה...)

2. אין לי מתקן שדבוק לשמשה אז אני מניח את המכשיר על המושב שלידי על במפר כך שאוכל לראות אותו.

אבל עדיין אני צריך להסיט את המבט מהכביש כדי להסתכל (לא שונה במיוחד אם הוא היה על השמשה עצמה).

ויש לו קליטת לוויינים.

3. גם הסרתי והתקנתי מחדש את האפליקציה וזה לא עזר.

עוד רעיונות?

פורסם

מה שהיא אמרה. זו תוכנה מחורבנת.

אם יש לך את המפות של אפל, זה פיתרון סביר (על אף הבעיות שלה, אני מוצא אותה עדיפה). רק תשים לב שהיא אומרת שמות של רחובות ב"אינגלזית", ואז במקום שדרות רוקח, אתה שומע שאדרות רוקצ'

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כן.

לעבור לאפליקציה אחרת!

:-)

צודקת נטלי. ממליץ לעבור לאחת מהאפליקציות החינמיות האחרות שיודעות להתריע לך על פקקים, משטרות, סכנות בכביש וכדומה. נסה למשל את אפליקציית Shwaze או את אפליקציית flaze המצוינות.

לענייננו: וייז היא לא תוכנת הניווט הטובה ביותר שיש. IGO תעשה עבודה טובה יותר בניווט, אבל לא תתן לך את שאר היכולות של הוייז. מהניסיון שלי הוייז לעיתים מבלבלת כשרק מקשיבים להוראות, ואין מנוס מלהסתכל על המסך מדי פעם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
על אף החסרונות שלה, WAZE לדעתי היא האפליקציה הטובה ביותר שאי פעם נוצרה עבור סמארטפון.

פףף, שכחת כמובן את drag toilet paper.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמעט עשיתי תאונה בגלל זה אתמול (גיליתי ברגע האחרון שהייתי צריך לפנות וחתכתי מישהו די בהגזמה...)

תפסיק עם זה, בבקשה. פספסת את הפניה? תמשיך הלאה ותפנה אח"כ, או תעשה פרסה. ממילא יש לך GPS ככה שלא תלך לאיבוד. יש יותר מדי כמוך על הכביש, וזה סכנת נפשות.

בכלל, השרשור הזה מראה כמה התקלקלנו מאז שה-GPS נהיה כ"כ פופולרי. לא אשקר, גם אני משתמש בו המון, אחרי שנים שהתנגדתי נחרצות. לצערי אני רואה שצדקתי - זה מנוון. פעם הייתי לומד מסלול לפי מפה, ומקסימום עוצר לרגע כדי להסתכל בה או שואל מישהו. היום ישר מפעיל GPS. איפה אני רואה את ההשפעה? כשאני מחפש בהיסטוריית הניווט שלי מקומות שכבר הייתי בהם. פעם אם הגעתי לאנשהו עם מפה לא הייתי צריך יותר להסתכל בה כדי לחזור לשם.

לענייננו - בגרסה הקודמת לא היו לי בעיות עם הווייז (על אייפון). מאז העדכון האחרון היא מגמגמת חופשי. הפיתרון שלי דווקא משמח אותי - אני עובר על המסלול לפני הנסיעה ומנווט מזיכרון, מקסימום עוצר רגע כדי לוודא שאני בכיוון. כמעט כמו פעם :).

אגב, כשאין לי צורך בדיווחי תנועה והתראות אני עובד עם IGO, תוכנה הרבה יותר מוצלחת לנהג. בכל מקרה אני לא מחכה להתראה קולית אלא מציץ מדי פעם ובודק מתי עלי לפנות (המרחק לפניה מופיע בכל אפליקציית ניווט) ולאיזה רחוב. הכי טוב זה לזכור שני צעדים קדימה, ההתראה הקולית היא בונוס (והרבה פעמים מכובה אצלי לטובת מוזיקה).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...